-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Όχι άλφα!!! Θα με περάσουν για ιταλόφιλο...Το παπαδαριό τελικά έχει καταφέρει να προβατοποιήσει πολύ κόσμο. Άκου '...μη ερεύνα'. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;;
Το πίστευε και μη ερεύνα ΔΕΝ είναι Χριστιανικό!
Αντίθετα, στην Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς Χριστός προτρέπει : 'Ερευνάτε τας γραφάς'!
Όποιος είναι καταρτισμένος, ξέρει τι πιστεύει και μπορεί εύκολα να απομακρύνει τις αντιχριστιανικές ρήσεις που παρεισφρύουν σε χριστιανικά κείμενα! Όποιος δεν είναι, τις δέχεται, μπερδεύεται και τελικά μάλλον χάνεται! -
πλάκα κάνει
-
γιαυτο οι χριστιανοι βαλανε το κομμα μετα το μη για να αλλαξουν εντελως το νοημα της φρασης και να ερευναμαι τις γραφες.
-
Σωστο τον βρισκω !
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πλάκα κάνειΈχουν τα προβλήματά τους κι οι χριστιανοί, δεν μπορείς να πεις !
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυτο το πραμα με το χαραγμα το συζητανε πανω απο 15 χρονια και δεν γινεται τιποτα.
μηπως τελικα ειναι λαθος ερμηνευση στην αποκαληψη του ιωαννη;Χάραγμα αποκαλείται η εμφύτευση του chip κάτω από το δέρμα, στο μέτωπο, ή το χέρι.
Αρχικά θα βγούν οι έξυπνες ταυτότητες που θα περιέχουν το chip, όπου θα υπάρχουν όλα μας τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πιστοποιητικά, ιατρικό ιστορικό, τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ). Το χρήμα θα είναι μόνον πλαστικό, θα κατατίθεται ηλεκτρονικά στον λογαριασμό μας και θα αφαιρείται από αυτόν κάθε φορά που θα αγοράζουμε κάτι. Η έξυπνη ταυτότητα δηλαδή θα δουλεύει και ως πιστωτική κάρτα. Επειδή όμως αν μας κλέψουν την ταυτότητα, θα έχουμε τελειώσει, θα προταθεί το chip να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε, ή να μας το κλέψουν!Κάθε φορά που θα αγοράζουμε κάτι με το chip, από εφημερίδα έως αυτοκίνητο, θα αφαιρούνται τα αντίστοιχα χρήματα απο τον λογαριασμό μας, αλλά η συναλλαγή αυτή θα καταγράφεται ηλεκτρονικά. Έτσι, **όποιος θέλει να μας παρακολουθήσει **θα ξέρει πχ ότι την Κυριακή 7 Μαρτίου 2009, στις 13:09 ο Αποστόλης αγόρασε από το τάδε ψιλικατζήδικο τον Ριζοσπάστη!
Θα γνωρίζουν δηλαδή ΚΑΙ που είμασταν, ΚΑΙ τι αγοράσαμε. -
Ο χρήστης aposal έγραψε:
αυτο το πραμα με το χαραγμα το συζητανε πανω απο 15 χρονια και δεν γινεται τιποτα.
μηπως τελικα ειναι λαθος ερμηνευση στην αποκαληψη του ιωαννη;Χάραγμα αποκαλείται η εμφύτευση του chip κάτω από το δέρμα, στο μέτωπο, ή το χέρι.
Αρχικά θα βγούν οι έξυπνες ταυτότητες που θα περιέχουν το chip, όπου θα υπάρχουν όλα μας τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πιστοποιητικά, ιατρικό ιστορικό, τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ). Το χρήμα θα είναι μόνον πλαστικό, θα κατατίθεται ηλεκτρονικά στον λογαριασμό μας και θα αφαιρείται από αυτόν κάθε φορά που θα αγοράζουμε κάτι. Η έξυπνη ταυτότητα δηλαδή θα δουλεύει και ως πιστωτική κάρτα. Επειδή όμως αν μας κλέψουν την ταυτότητα, θα έχουμε τελειώσει, θα προταθεί το chip να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε, ή να μας το κλέψουν!Κάθε φορά που θα αγοράζουμε κάτι με το chip, από εφημερίδα έως αυτοκίνητο, θα αφαιρούνται τα αντίστοιχα χρήματα απο τον λογαριασμό μας, αλλά η συναλλαγή αυτή θα καταγράφεται ηλεκτρονικά. Έτσι, **όποιος θέλει να μας παρακολουθήσει **θα ξέρει πχ ότι την Κυριακή 7 Μαρτίου 2009, στις 13:09 ο Αποστόλης αγόρασε από το τάδε ψιλικατζήδικο τον Ριζοσπάστη!
Θα γνωρίζουν δηλαδή ΚΑΙ που είμασταν, ΚΑΙ τι αγοράσαμε.δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά απο τι στιγμή που είσαι σε αυτό το forum (και με την προϋπoθεσή οτι γράφεις απο το σπιτι ή τον εργασιακό σου χώρο) καταγράφετε η IP σου και ανα πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε ( ) μπορεί να βρει όλες σου τις κινήσεις στο διαδίκτυο το ποιος είσαι κλπ
-
αν και δεν μπορω να προβλεψω το μελλον θα πω οτι αυτα ολα ειναι ερμηνειες και δεν ειναι σιγουρο οτι θα ισχυσουν αλλωστε πιο ειναι το κακο σε αυτο και σε τι θα επηρεασει εναν αγαθο απλο ανθρωπο ,το οτι θα γνωριζουν που βρισκομαστε ανα πασα στιγμη;χεστηκα.
ποιο ειναι το κακο στη ολη ερμηνεια πες μου. -
Ο χρήστης aposal έγραψε:
Όχι άλφα!!! Θα με περάσουν για ιταλόφιλο...
Το παπαδαριό τελικά έχει καταφέρει να προβατοποιήσει πολύ κόσμο. Άκου '...μη ερεύνα'. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;;
Το πίστευε και μη ερεύνα ΔΕΝ είναι Χριστιανικό!
Αντίθετα, στην Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς Χριστός προτρέπει : 'Ερευνάτε τας γραφάς'!
Όποιος είναι καταρτισμένος, ξέρει τι πιστεύει και μπορεί εύκολα να απομακρύνει τις αντιχριστιανικές ρήσεις που παρεισφρύουν σε χριστιανικά κείμενα! Όποιος δεν είναι, τις δέχεται, μπερδεύεται και τελικά μάλλον χάνεται!Ερευνάτε τας γραφάς, αλλά αν η έρευνα σας καταλήξει σε λάθος συμπέρασμα θα γίνετε μπάρμπεκιου
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο Χριστος ελεγε οτι πρεπει να γινουμε αφελεις,σαν τα μικρα παιδια για να παμε στον παραδεισο ,βεβαια τα παλια χρονια υπηρχαν πολλοι αφελεις και χαζοι ανθρωποι αλλα τωρα** ο κοσμος εχει ξυπνησει** και γινεται ολο και πιο δυσκολο να πιστεψει στον θεο.
εχω περιεργια να δω μεχρι που θα παει αυτο το πραμα
ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΕσύ αν θέλεις μείνε βλάκας.
Θα πας στον παράδεισο.
Σιγά μην αρχίσουμε τις λοβοτομές για να πάμε στον ...παράδεισο.
Μην είστε ΤΟΣΟ πρόβατα γμτ... Στον 21ο αιώνα και ακόμα περιμένουμε κάποιον άλλον να μας σώσει (σώσει=καλύτερη ζωή και ΟΧΙ παράδεισος). Είναι πολυ λυπηρό αυτό.
Btw είναι: Πίστευε και μη, ερεύνα.[/quote]
Ο Χριστός όταν μίλησε για τα παιδιά, μίλησε για την αθωότητά τους, την έλλειψη πονηριάς δηλαδή. Όχι για την ιδιοφυΐα τους.
Εξ άλλου η εξυπνάδα, όπως και όλα τα χαρίσματα (εξυπνάδα, τιμιότητα, αντίληψη, καλιφωνία, ικανότητες χειρισμού, κορμοστασιά, ομορφιά κλπ) δίδονται από τον Θεό. Και στον κάθε ένα από εμάς ο Θεός δίνει τόσα χαρίσματα όσα του χρειάζονται ώστε, εάν τα αναπτύξει, να πάει στον Παράδεισο. -
φτιαχτο λιγο γιατι το εκανες μανταρα .το πρωτο το εχω πει εγω και το δευτερο ο αβαιπερ.
-
Πάνω που είχα φοβηθεί σιγή ασυρμάτου απ το αντίπαλο στρατόπεδο
-
Αν δεν τα αναπτυξει ολα αυτα φιλε aposal θα παει στην κολαση?
Τι εννοεις αναπτυξη? -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά απο τι στιγμή που είσαι σε αυτό το forum (και με την προϋπoθεσή οτι γράφεις απο το σπιτι ή τον εργασιακό σου χώρο) καταγράφετε η IP σου και ανα πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε ( ) μπορεί να βρει όλες σου τις κινήσεις στο διαδίκτυο το ποιος είσαι κλπ
Φταίω εγώ τώρα να στείλω του j.marr ένα εμπρηστικό pm
-
Θέλετε να στείλετε τον κόσμο στα νετ-καφέ με καπαρντίνα, καπέλο και γυαλί ηλίου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλετε να στείλετε τον κόσμο στα νετ-καφέ με καπαρντίνα, καπέλο και γυαλί ηλίου.ακόμα αυτό το dress code χρησιμοποιείς
-
εχω ήδη δώσει τις IP ορισμένων σε κάτι κολλητούς μου hacker και αναμένεται να βρεθούν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα
-
Για την τρομοκρατία των χρηστών μιλάω, αντίχριcτε!
Εγώ φοράω αμπέχωνο και άρβυλα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για την τρομοκρατία των χρηστών μιλάω, αντίχριcτε!Εγώ φοράω αμπέχωνο και άρβυλα.
πες μου οτι απο κάτω δεν φοράς τίποτα
-
Μόνο την υπηρεσιακή εξάρτηση.
Περί εκκλησίας