-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γιατί είχε ο Χριστόδουλος καλή περίθαλψη?
δαπανηρή ναι , αλλά καλή?
τον πήγαν στην άκρη του κόσμου
έφαγε 2 τουλάχιστον χειρουργεία τσάμπα και ίσως και χημ/πειακαι όλα αυτά για να ακουστούν 1-2 γιατροί και να ξερογλυφτεί για μια στιγμή το νοσ/μειο του Τζάκη οτι θα ανοίξουν οι μπίζνες με Ελλάδα ή ομογενείς
-
Τριημερο λαικο προσκυνημα και τετραημερο εθνικο πενθος λεει για τον Αρχιεπισκοπο...
Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα...
Υ.Γ. Προβλεπω και αγιοποιηση... -
Ο χρήστης Γιώργος έγραψε:
Τριημερο λαικο προσκυνημα και τετραημερο εθνικο πενθος λεει για τον Αρχιεπισκοπο...
Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα...
Υ.Γ. Προβλεπω και αγιοποιηση...Kαι στον θανατο του Παπα το ιδιο εγινε μη τα ισοπεδωνεις ολα.Απλα ολο αυτο το προσκυνημα ερχεται σε αντιφαση με την διδασκαλια του Χριστου αν δεν κανω λαθος
-
γμτ θα αναβληθει και η εμβολιμη αγωνιστικη της τεταρης τοτε
-
double post...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Kαι στον θανατο του Παπα το ιδιο εγινε μη τα ισοπεδωνεις ολα.Απλα ολο αυτο το προσκυνημα ερχεται σε αντιφαση με την διδασκαλια του Χριστου αν δεν κανω λαθος
Δικιο εχεις και για τον Παπα εγινε το ιδιο.
Ειναι μαλλον γενικοτερο χαρακτηριστικο της εκκλησιας ειτε ορθοδοξης ειτε καθολικης.(Και η οποια εκκλησια κατα τη γνωμη μου δεν εχει καμια σχεση με τη διδασκαλια του Χριστου... )
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Σε ποιό σχολείο πήγαινες; Γιατί σ'αυτό που πήγαινα εγώ δεν μας ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ποτέ κανείς να κάνουμε προσευχή και να πάμε στην εκκλησία!Όσο για το μάθημα των θρησκευτικών, είναι μία εισαγωγή στις κυριώτερες θρησκείες του κόσμου και εκτός αυτού ....ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Είτε είχες εξαιρετικά φιλελεύθερους (ή μη χριστιανούς) γονείς, είτε δεν θυμάσαι και πολύ καλα...
Αν έχει δηλωθεί θρήσκευμα 'Χ.Ο.' στην εγγραφή του παιδιού, γίνεται κανονικότατο κατηχητικό από την 1η δημοτικού.. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...Αν έχει δηλωθεί θρήσκευμα 'Χ.Ο.' στην εγγραφή του παιδιού, γίνεται κανονικότατο κατηχητικό από την 1η δημοτικού..Από πότε; Εγώ δεν πήγα κατηχητικό (όχι ότι δεν γινόταν, απλά δεν με υποχρέωνε κανείς) αλλά και κανένα από τα παιδιά μου επίσης.
-
Εννοώ μέσα στο σχολείο , το μάθημα των θρησκευτικών.
-
Αααααααααα, εντάξει.
-
Εγώ το μάθημα των Θρησκευτικών το θυμάμαι να είναι βίοι αγίων & παραβολές. Μεγαλώνοντας είδαμε και τις υπόλοιπες θρησκείες και τις αναλύσαμε κανονικά.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Αν έχει δηλωθεί θρήσκευμα 'Χ.Ο.' στην εγγραφή του παιδιού, γίνεται κανονικότατο κατηχητικό από την 1η δημοτικού..
Από πότε; Εγώ δεν πήγα κατηχητικό (όχι ότι δεν γινόταν, απλά δεν με υποχρέωνε κανείς) αλλά και κανένα από τα παιδιά μου επίσης.
Ούτε εμένα με υποχρεώναν άμεσα αλλά ο πάπας δεν άφηνε να παίζουν μπάσκετ στο γήπεδο της εκκλησίας όσοι δεν πήγαιναν κατητητικό
-
Ε, καλά, κι εμείς για τιμωρία όποτε βλέπαμε παπά πιάναμε τ' αχαμνά μας.
-
Στην Χαλκιδική κοντεύουν να χάσουν περιουσίες και σπίτια απ τους άγιους απεσταλμένους του θεού οι οποίοι μάλιστα βασίζονται σε τούρκικα 'κετάπια'.
Λαμπρά παραδείγματα απ τους λάτρεις του ελληνισμού που φροντίζουν ακόμα και σήμερα να διατηρούν στο ακέραιο τους έσχατους τρόπους εξουσίας.Δεν εκπλήσομαι βέβαια.
Οτι αξίζει ο Ραγιάς αυτό εισπράτει. -
για το κατηχητικο:
πραγματικα εχω ακουσει τα απιστευτα πραγματα.
βαζουν χερι, λεει, οι παπαδες, βιαζουν, σφαζουν κλπ.πηγαινα πολυ συχνα στο κατηχητικο οταν πηγαινα στο γυμνασιο.
δεν μου ειπε ποτε κανεις να παω, ουτε γονεις, ουτε παπαδες, ενας φιλος μου πηγαινε και με παρεσυρε στα... οργια που γινονταν εκει μεσα
εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αναμνησεις απο εκει. περνουσα τελεια!
πραγματικα ελιωνα στο σουμπουτεο, στο πινγκ πονγκ, στο μπασκετ, στα επιτραπεζια κλπ.
οι παπαδες πολυ κυριλε ατομακια, ο παπαδημητρης ειδικα ηταν μορφη και επαιζε και καλο πινγκ πονγκ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
για το κατηχητικο:πραγματικα εχω ακουσει τα απιστευτα πραγματα.
βαζουν χερι, λεει, οι παπαδες, βιαζουν, σφαζουν κλπ.πηγαινα πολυ συχνα στο κατηχητικο οταν πηγαινα στο γυμνασιο.
δεν μου ειπε ποτε κανεις να παω, ουτε γονεις, ουτε παπαδες, ενας φιλος μου πηγαινε και με παρεσυρε στα... οργια που γινονταν εκει μεσα
εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αναμνησεις απο εκει. περνουσα τελεια!
πραγματικα ελιωνα στο σουμπουτεο, στο πινγκ πονγκ, στο μπασκετ, στα επιτραπεζια κλπ.
οι παπαδες πολυ κυριλε ατομακια, ο παπαδημητρης ειδικα ηταν μορφη και επαιζε και καλο πινγκ πονγκΑμα καταργήσουν στο κατηχητικό τα θρησκευτικά, και βάλουν και κάνα μπιλιαρδάκι πάω και γώ(επιτόπου)
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αμα καταργήσουν στο κατηχητικό τα θρησκευτικά, και βάλουν και κάνα μπιλιαρδάκι πάω και γώ(επιτόπου)
θρησκευτικα; δεν ξερω, δεν πηγα ποτε κυριακη
εγω πηγαινα μονο τα απογευματακια και μονο για παιχνιδια και ο παπα-δημητρης δεν μου την ειπε ουτε μια φορα (ο θεος να τον εχει καλα )
σ'αντιθεση με την θρησκευτικου στο σχολειο, που εφερε παπα (στο σχολειο) και εβαλε ολη την ταξη να εξομολογηθει με το ζορι -
Εμείς είχαμε τη 'Θεία Οικοδομή', ένα κτίριο όπου κάναμε όσα περιγράφει ο skye και είχε γίνει χάρη στην επιμονή ενός καθηγητή Θεολόγου (και όχι μόνον), του Θοδωρή 'Μονάδα' Δημακόπουλου. (Έπεσε για ύπνο μια νύχτα πέρυσι, και δεν ξύπνησε ποτέ. Δεν ήταν και πολύ μεγάλος...).
Επίσης όλοι στην περιοχή γνωρίζουν τον Παπα - Γιατρά, που μάζευε τα παιδιά στο γήπεδο, σήκωνε τα ράσα κι έπαιζε μαζί τους μπάλα. Τώρα δεν παραμπορεί, έχει αρθριτικά.Φοβάμαι ν' αφήσω τα παιδιά μου να πάνε εκκλησία, όμως, έχω ακούσει κι εγώ για βιασμούς παιδιών από παπάδες.
-
O παπάς από το Λάλα κυνηγούσε μια δασκάλα...
Και ο παπάς από την Αρήνη κυνηγούσε ένα πιπίνι.... -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
GIOSOU έγραψε:
Έπειτα ποιός πληρώνει τα σπασμένα των κουκουλοφόρων, τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων, τα χαμένα λεφτά των ταμείων, τα σκάνδαλα (τα οικονομικά) των πολιτικών τα,τα,τα,τα...............;;;;;;;;;;;;;;;;
Εμεις οι πολιτες...
Απλα και την επεμβαση του αρχιεπισκοπου εμεις οι πολτες την πληρωσαμε παλι!
Το προβλημα ομως ειναι οτι την επεμβαση του o Καραγιαννακης(τυχαιο ονομα, απο αυτους που πεθαινουν καθε μερα), την πληρωσε μονος του και την εκανε στην Πατρα και οχι στο Miami!EDIT:
Και ο Καραγιαννακης αφησε πισω γυναικα και 3 παιδια..οχι τεκνα!(οπου θελετε βαλτε τον τονο )Το τι κάνει στο κρεββάτι του ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση,αν δεν το βγάζει ύστερα στην μπερλίνα ή δεν σχετίζεται με τον Τριανταφυλλόπουλο
Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αν τα έξοδα καλύφθηκαν από το κρατικό ταμείο,δεν θα είχα όμως καμμία αντίρρηση αν τα ίδια ή παραπάνω χρήματα τα έδιναν για σένα ή για οποιονδήποτε άλλον συμπολίτη μας πού τυχόν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας!
Ή μήπως αν αρρώσταινε κάποιος πολιτικός (δες περίπτωση της Μελίνας Μερκούρη) δεν θα ανοιγαν τα ταμεία?(με την προϋπόθεση οτι τα νοσήλεια του τεθνεώτος τα κάλυψε το κράτος!)δεν μπορεις να καταλάβεις οτι εάν τελικα ήταν προθυμος να πληρώσει απο την τσεπη του είναι 3 φορε΄ς χειρότερο????
τοσο θολά βλέπετε πια?
Περί εκκλησίας