-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΕΝ μου αρέσει που, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι τραγόπαπες της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας στο Νέο Φάληρο έχουν ΤΕΖΑ τα μεγάφωνα και διαλαλούν την πραμάτεια τους. ΕΛΕΟΣ ρε τράγοι κάθε χρόνο τα ίδια, δεν κονομάνε αρκετά όλη τη χρονιά δηλαδή???
Τα καθίκια με ξυπνήσανε από τις 8 Κυριακάτικα με τις αγριοφωνάρες τους
Ρε συ χαλάρωσε...Κυριακή είναι. Κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκλησία.
είπαμε...
-
ΔΕΝ μου αρέσει που, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι τραγόπαπες της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας στο Νέο Φάληρο έχουν ΤΕΖΑ τα μεγάφωνα και διαλαλούν την πραμάτεια τους. ΕΛΕΟΣ ρε τράγοι κάθε χρόνο τα ίδια, δεν κονομάνε αρκετά όλη τη χρονιά δηλαδή???
είπαμε...
-
είπαμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είπαμε...
Ε και? κάποιοι δεν πανε και θέλουν να κοιμηθούνε.
-
Ρε Χρήστο...ούτε οι μουσουλμάνοι δεν λένε τέτοια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε συ χαλάρωσε...Κυριακή είναι. Κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκλησία.είπαμε...
E? Είμαι υποχρεωμένος να πάω? Αν δεν είμαι Χριστιανός?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είπαμε...
Δεν κατάλαβες. Να πάνε. Καλά κάνουν. Την Κυριακή εγώ θέλω να κοιμηθώ, δεν έχω άλλη μέρα να το κάνω.
Αλλά: Τα μεγάφωνα ΤΕΡΜΑ, τι σκατά εξυπηρετούν;;; Να σημειωθεί ότι η εκκλησία είναι στο Ν. Φάληρο και το σπίτι μου ψηλά στο λόφο της Καστέλλας, και τα ακούω λες και βαράνε μέσα στο υποδωμάτιό μου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
είπαμε...
E? Είμαι υποχρεωμένος να πάω? Αν δεν είμαι Χριστιανός?
Σπύρο ΟΚ!
καλά τώρα για τα άλλα σχόλια ....πολλούς βουδιστές έχει το φόρουμ...
-
Krusenstern δεν εχεις κανει πρωινο ξυπνημα στη Κομοτηνη γιαυτο τα λες αυτα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Krusenstern δεν εχεις κανει πρωινο ξυπνημα στη Κομοτηνη γιαυτο τα λες αυτα!έπεσες στην περίπτωση....έκανα 2 χρόνια...
-
γιαυτο και δεν διαμαρτυρεσαι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο ΟΚ!καλά τώρα για τα άλλα σχόλια ....πολλούς βουδιστές έχει το φόρουμ...
Δηλαδή αποκλείεις να υπάρχουν άθεοι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπύρο ΟΚ!
σε ένα κράτος με 90% ορθόδοξους γιατί πρέπει να γίνει αυτό που θέλει η μειοψηφία?
-
Η πλειοψηφία θέλει να ακούει την λειτουργία live στο κρεβάτι της;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο ΟΚ!
σε ένα κράτος με 90% ορθόδοξους γιατί πρέπει να γίνει αυτό που θέλει η μειοψηφία?
Είσαι σίγουρος ότι το 90% θέλει να ακούει τις καμπάνες κάθε Κυριακή πρωί? Ή μήπως πιστεύεις ότι το 90% πάει στην εκκλησία?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η πλειοψηφία θέλει να ακούει την λειτουργία live στο κρεβάτι της;μην το ρίχνουμε τώρα στην παλαβή...
του είπα του Σπύρου Οκ σε αυτό το θέμα. Αλλά το να απαξιώνουμε και να χαρακτηρίζουμε τον κλήρο είναι άλλο θέμα.
-
Ο Σπύρος απαξίωσε τον κλήρο βασιζόμενος στο περιστατικό αυτό.
Εσύ όταν ρώτησες αν πρέπει να γίνεια αυτό που θέλει η μειοψηφία, σε τι αναφερόσουν;
-
Ποιός θα τσακωθεί μωρε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπύρο ΟΚ!
Είσαι σίγουρος ότι το 90% θέλει να ακούει τις καμπάνες κάθε Κυριακή πρωί? Ή μήπως πιστεύεις ότι το 90% πάει στην εκκλησία?
- Πόσοι εξ όσων αναγράφονται ως 'Χ.Ο.' γνωρίζουν αυτά που λένε τα 'ιερά' κείμενα και τα πιστεύουν;
- Πόσοι εξ αυτών των 'Χ.Ο.' (είτε κατ'όνομα είτε κατ'ουσίαν) πάνε στην εκκληcία τακτικά;
- Πόσοι εξ αυτών θέλουν να ακούν τη λειτουργία κάθε Κυριακή πρωί;
- Πόσοι εξ αυτών δέχονται να επιβάλλεται είτε στους ίδιους είτε σε άλλους να ακούνε καμπάνες και λειτουργίες την ώρα που μπορεί να ξεκουράζονται ή να κάνουν κάποια άλλη δουλειά;
Το να μη μπορείς να κοιμάσαι με ανοιχτά παράθυρα επειδή ο διπλανός σε αναγκάζει ν'ακούς στη διαπασών αυτό που εκείνος θέλει ν'ακούσει και, με το να το βάζει στη διαπασών και με μεγάφωνα σε ανοιχτό χώρο, σου το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, είναι διατάραξη της κοινής ησυχίας, διατάραξη της οικιακής γαλήνης, παραβίαση του οικιακού σου ασύλου, παραβίαση του δικαιώματός σου ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ στην 'επίσημη' θρησκεία του 'κράτους' μας (τι ελεεινό απομεινάρι της βυζαντινής θεοκρατίας... Εμείς και το Ιράν μείναμε ). Είναι, με απλά λόγια, εκδήλωση αγένειας, ασέβειας και ΦΑΣΙΣΜΟΥ.-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε συ χαλάρωσε...Κυριακή είναι. Κανονικά ο κόσμος πάει στην εκκλησία.είπαμε...
Για δείξε μου σε παρακαλώ ποιος νόμος μου το επιβάλλει.
Περί εκκλησίας