-
Φτου σου που τολμας και ειρωνευεσαι εναν τετοιο γιγαντα του πνευματος. Εναν ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ οπως θα ελεγε και ο αξιοτιμος ΚΚ. Γραφει και στην Καθημερινη
-
Εναν απο τους ελαχιστους ανθρωπους του πνευματος που μας εχουν απομεινει, να συμπληρωσω
-
Ο συγκεκριμένος παίζει χωρίς αντίπαλο, είναι η αλήθεια
-
Καλά εντάξει... εσείς κοιμόσασταν [ή τέσπα κάνατε κάτι ωφέλιμο για τον εαυτό σας ] εκείνη την ώρα. Δεν νιώθετε και γελάτε
Η ψυχούλα μου [ ] το ξέρει τι τράβηξα -
Εκείνη την ώρα πρέπε να διόρθωνα μια αναφορά απ τα μαθητούδια
Πολύ καλύτερος ο ΓιανναράςΑυτές τις σκέψεις σου, τις μοιράστηκες με τον πνευματικό σου
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Συμφωνω με ολα αυτα. Και μαλιστα ενδιαφερομαι για μενα (δαιμονισμενος).
Τι με συμβουλευετε να κανω ?
Στη δικια σας περιπτωση παρατηρησατε καποια βελτιωση ?
Το 'σατανα' γιατι με Σ (κεφαλαιο) ? Δεν το περιμενα αυτο απο εσας (ενα θρησκευομενο ανθρωπο).Η βελτίωση στη ζωή μου ήταν τεράστια! Τόση, που να αναρωτιέμαι γιατί ήμουν σε λήθαργο όλα τα προηγουμενα χρόνια. Εξ άλλου αν δεν έβλεπα μεγάλη βελτίωση δεν θα είχα διαμορφώσει αυτήν την θετική άποψη για τον Θεό.
Αλλά το ερώτημα είναι πώς ο καθένας μας ερμηνεύει τον όρο βελτίωση. Εγώ εννοώ την ποιότητα της ζωής μου, με την έννοια ότι είμαι πιο ήρεμος, πιο αισιόδοξος, πιο ευτυχής, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Και δεν είμαι και καλός Χριστιανός, όπερ έχω να ωφεληθώ πολύ περισσότερο, αν προσεγγίσω τον Θεό περισσότερο!
Δεν είμαι σε θέση να συμβουλεύω. Ούτε αποτελώ πρότυπο. Οι πατέρες πάντως λένε ότι η ουσιαστική ζωή μας ως Χριστιανών ξεκινάει όταν επιλέξουμε έναν πνευματικό και ακούσουμε τις δικές του συμβουλές.
Το Σατανάς δεν παίζει ρόλο αν γράφεται με μικρό η κεφαλαίο. Σημασία έχει αν στη ζωή μας αντιστεκόμαστε στους πειρασμούς που μας βάζει, ή αν ενδίδουμε. -
Ο χρήστης aposal έγραψε:
Συμφωνω με ολα αυτα. Και μαλιστα ενδιαφερομαι για μενα (δαιμονισμενος).
Τι με συμβουλευετε να κανω ?
Στη δικια σας περιπτωση παρατηρησατε καποια βελτιωση ?
Το 'σατανα' γιατι με Σ (κεφαλαιο) ? Δεν το περιμενα αυτο απο εσας (ενα θρησκευομενο ανθρωπο).Η βελτίωση στη ζωή μου ήταν τεράστια! Τόση, που να αναρωτιέμαι γιατί ήμουν σε λήθαργο όλα τα προηγουμενα χρόνια. Εξ άλλου αν δεν έβλεπα μεγάλη βελτίωση δεν θα είχα διαμορφώσει αυτήν την θετική άποψη για τον Θεό.
Αλλά το ερώτημα είναι πώς ο καθένας μας ερμηνεύει τον όρο βελτίωση. Εγώ εννοώ την ποιότητα της ζωής μου, με την έννοια ότι είμαι πιο ήρεμος, πιο αισιόδοξος, πιο ευτυχής, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Και δεν είμαι και καλός Χριστιανός, όπερ έχω να ωφεληθώ πολύ περισσότερο, αν προσεγγίσω τον Θεό περισσότερο!
Δεν είμαι σε θέση να συμβουλεύω. Ούτε αποτελώ πρότυπο. Οι πατέρες πάντως λένε ότι η ουσιαστική ζωή μας ως Χριστιανών ξεκινάει όταν επιλέξουμε έναν πνευματικό και ακούσουμε τις δικές του συμβουλές.
Το Σατανάς δεν παίζει ρόλο αν γράφεται με μικρό η κεφαλαίο. Σημασία έχει αν στη ζωή μας αντιστεκόμαστε στους πειρασμούς που μας βάζει, ή αν ενδίδουμε.Δεν ξερω ποιος κανει πλακα σε ποιον.
-
Σου δωσε τα μυαλά στο χέρι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σου δωσε τα μυαλά στο χέριΑκριβως
-
δεν γίνεται
-
Κατι θα παιρνει ομως, ετσι δεν ειναι ?
-
Κατι θα παιρνει ομως, ετσι δεν ειναι ?Την αγάπη του Χριστού φίλε μου... με των 15 κι όλας
-
Eat his dust τώρα και αφήστε τα λοιπά κατα μέρος
Πλέον μόνο μέσα σε φόρουμ μπορώ να διαβάσω τέτοια χωρίς να συγχιστώ, μεγάλο πράγμα το νετ
-
Ευτυχως που δεν ειδα τον Γιανναρα γιατι μπορει και να θυμωνα. Δεν με πειραζει να ακουγονται μαλακιες καθολου. Ισα ισα, ΖΩ για τις μαλακιες, συχνα τις λεω κι εγω (δεν εννοω τις φορες που το κανω χωρις να το ξερω -που σιγουρα θα υπαρχουν και τετοιες- εννοω οτι υπαρχουν φορες που το κανω επιτηδες, δηλαδη τρολλαρω ). Με πειραζει ομως αρκετα οταν λεγονται απο ατομα που ειτε ειναι σοβαρα, ειτε τους παιρνει αρκετος κοσμος στα σοβαρα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ευτυχως που δεν ειδα τον Γιανναρα γιατι μπορει και να θυμωνα. Δεν με πειραζει να ακουγονται μαλακιες καθολου. Ισα ισα, ΖΩ για τις μαλακιες, συχνα τις λεω κι εγω (δεν εννοω τις φορες που το κανω χωρις να το ξερω -που σιγουρα θα υπαρχουν και τετοιες- εννοω οτι υπαρχουν φορες που το κανω επιτηδες, δηλαδη τρολλαρω ). Με πειραζει ομως αρκετα οταν λεγονται απο ατομα που ειτε ειναι σοβαρα, ειτε τους παιρνει αρκετος κοσμος στα σοβαρα.Aκριβώς έτσι.
Εγώ δυστυχώς τον είδα και τα πήρα στο κρανιο (στην ΕΤ3 προχτές το βράδυ δε λέτε?).
Ο άνθρωπος είναι εκνευριστικά ηλίθιος και θεωρείται και διανοούμενος από ένα άλλο τσούρμο ηλιθίων... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Aκριβώς έτσι.
Εγώ δυστυχώς τον είδα και τα πήρα στο κρανιο (στην ΕΤ3 προχτές το βράδυ δε λέτε?).
Ο άνθρωπος είναι εκνευριστικά ηλίθιος και θεωρείται και διανοούμενος από ένα άλλο τσούρμο ηλιθίων...Μπράβο ρε kovathe κι ένιωθα πως ήμουν ο μόνος μαλάκας που υπέστη τέτοιο πλήγμα
Δεν ήταν απίστευτο το τι πράγματα έλεγε; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Aκριβώς έτσι.
Ο άνθρωπος είναι εκνευριστικά ηλίθιος και θεωρείται και διανοούμενος από ένα άλλο τσούρμο ηλιθίων...Μπράβο ρε kovathe κι ένιωθα πως ήμουν ο μόνος μ@λ@κ@ς που υπέστη τέτοιο πλήγμα
Δεν ήταν απίστευτο το τι πράγματα έλεγε;Απίστευτο δεν είναι μόνο αυτά που λέει με ύφος αυθεντίας (που είναι μπούρδες) αλλά κυρίως η ευλαβικότητα με την οποία τον ακούνε!
Δεν ξέρω αν είναι από σεβασμό προς την συμπαθή 3η ηλικία αλλά ένας σοβαρός άνθρωπος θα έπρεπε να τον βρίσει! -
Λιγα για το Γιανναρα, αγραμματοι!
Εναν απο τους ελαχιστους πνευματικους και θαρραλεους ανθρωπους που απεμειναν σ' αυτη τη χωρα
Αμα συνεχισετε, θα ξυπνησω τους moderators
(και ποιος τον ακουει μετα τον Κουκο ) -
-
Σου δωσε τα μυαλά στο χέρι
Ακριβως
Διορθωση, δεν μου το επιβεβαιωσε, απλως το βρισκω πολυ απιθανο να πιστευει πραγματικα αυτα που γραφει
Περί εκκλησίας