-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ο πιστός χρησιμοποιεί τους κανόνες της λογικής ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βοηθούν να φτάσει στο επιθυμητό συμπέρασμα, το οποίο είναι και το μοναδικό συμπέρασμα που δικαιούται να καταλήξει. Τον θρησκευτικό κανόνα. Κάτω απ αυτό το πρίσμα δεν έχει καμμιά αξία να γίνεται συζήτηση.γι'αυτο live and let live
ειναι σα να θελεις να πεισεις τον μπαογκτζη οτι δεν πρεπει να σπαει αμαξια επειδη εχουν αθηναϊκες πινακιδες
δεν ξερω γιατι ενοχλουν τοσο πολυ οι χριστιανοι ρε παιδι μου και πρεπει να τους πεισουμε ντε κ καλα.. -
Εγώ δεν τα έγραψα καλά. Το χάρισμα δεν μοιράζεται. Η ωφέλεια που προκύπτει απ' το χάρισμα μοιράζεται.
Αν κάποιος είναι ικανός επιχειρηματίας και βγάζει πολλά λεφτά, θα πρέπει να ελεεί τους φτωχούς αναλογιζόμενος ότι η μεγάλη του ικανότητα στο διοικείν, είναι δώρο Θεού.
Αν κάποιος λόγω εμφάνισης κερδίζει χρήματα, το ίδιο.
Το χάρισμα δεν οδηγεί πάντοτε σε Χριστιανικά αποτελέσματα. Εξαρτάται από τη χρήση που θα του κάνεις.
Ο Θεός δίνει το χάρισμα της ευφυίας, με το οποίο μπορείς πχ να ανακαλύψεις νέα φάρμακα και να σώζεις ζωές, μπορείς όμως να το εκμεταλλευθείς κατασκευάζοντας έξυπνες βόμβες, ή νέα όπλα μαζικής καταστροφής!
Όλο μας έχουμε το αυτεξούσιο, μας έχει δοθεί δηλαδή η ελευθερία να επιλέγουμε πως θα ενεργήσουμε στη ζωή μας. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ο πιστός χρησιμοποιεί τους κανόνες της λογικής ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βοηθούν να φτάσει στο επιθυμητό συμπέρασμα, το οποίο είναι και το μοναδικό συμπέρασμα που δικαιούται να καταλήξει. Τον θρησκευτικό κανόνα. Κάτω απ αυτό το πρίσμα δεν έχει καμμιά αξία να γίνεται συζήτηση.
γι'αυτο live and let live
ειναι σα να θελεις να πεισεις τον μπαογκτζη οτι δεν πρεπει να σπαει αμαξια επειδη εχουν αθηναϊκες πινακιδες
δεν ξερω γιατι ενοχλουν τοσο πολυ οι χριστιανοι ρε παιδι μου και πρεπει να τους πεισουμε ντε κ καλα..Εγώ δεν είμαι τρελός να θέλω να πείσω τον όποιον πιστό οτιδήποτε. Τον εαυτό μου κοιτάω να σώσω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η δικη μου η απορια ειναι αν ο θεος μπορει να φτιαξει μια πετρα τοσο βαρια που να μην μπορει ουτε ο ιδιος να τη σηκωσειαυτη δεν ειναι δικη σου απορια απο αλλου την πηρες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Η δικη μου η απορια ειναι αν ο θεος μπορει να φτιαξει μια πετρα τοσο βαρια που να μην μπορει ουτε ο ιδιος να τη σηκωσει
αυτη δεν ειναι δικη σου απορια απο αλλου την πηρες.
εεεεεεεεεεεεεεεελα
-
Φυσικά και μπορεί. Όπως μπορεί μετά να την κάνει τόοοοοοοοοοοοοση δα μικρούλα και να τη βάλει στην τσέπη του.
Ήταν εύκολο ή είναι η ιδέα μου;
-
καλο θα ηταν να εχεις δικιες σου αποριες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλο θα ηταν να εχεις δικιες σου αποριεςδεν εχω. τις δικες μου τις ελυσα, οποτε τωρα κλεβω αποριες αλλων
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
καλο θα ηταν να εχεις δικιες σου αποριες
δεν εχω. τις δικες μου τις ελυσα, οποτε τωρα κλεβω αποριες αλλων
τοτε γιατι δεν λυνεις και αυτη;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πολλά από αυτά είναι απροσδιόριστη λύση πρώτου ή μεγαλύτερου βαθμού
To copy paste είναι πολύ καλό, αλλά ακόμα σημαντικότερο είναι να ξέρουμε και τι λέει. Ωραίο είναι να κ@βλώνουμε με τα ανδραγαθήματα των αρχαίων που παρουσιάζονται ανα τα σάιτ και τα περιοδικά, αλλά πρέπει αν ξέρουμε ότι οι τύποι που τα γράφουν τις περισσότερες φορές είναι άσχετοι.
Όταν μου εξηγήσεις τί εννοεί αυτό, θα σου απαντήσω κι εγώ, γιατί φαίνεται ότι η γνωση σου στα μαθηματικά είναι απλά ανύπαρκτη.
παρεπιπτώντος, αν δεν ήταν οι άραβες, δεν θα είχε διασωθεί τπτ απ αυτά, οπως σου γράφει κι ο mjacob
Α, μιας και γουστάρεις Διόφαντο, πάρε να διαβάσεις εδώ λίγο
http://en.wikipedia.org/wiki/Diophantine_analysis
Tί θεό έχουν στην Ινδία
Nα ξέρω την άλλη φορά να στα παραθέτω χειρόγραφα με.....pelekan.
Υπάρχει και στο ελληνικό wiki δε χρειάζομαι υποδείξεις,εξάλλου όπως θα είδες τα ίδια λένεΑΓΝΟΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ότι είναι ο πατέρας της Γεωμετρίας,κι αυτό είναι το ζουμί της συζήτησης κάτι το οποίο αρνείσαι και υπεκφεύγεις ειρωνικά.
Σε ρώτησα κάτι όμως, μιας κι εχεις διαφορετική άποψη αλλά
κι επι της ευκαιριας επειδη δεν ξέρω γρι απο μαθηματικά και θέλω να μου υποδείξεις
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Η ΕΣΤΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ Η ΚΙΝΕΖΩΝ(για τα βρω εγώ) ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?Για να σε βοηθήσω κατά τα σύγχρονα πανεπιστημιακά πρότυπα αξιόπιστες πηγές κατά το δυνατόν -όσο αναφορά το διαδύκτιο -θεωρούνται οι με κατάληξη org και edu.......
-
Ο πιστός χρησιμοποιεί τους κανόνες της λογικής ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ βοηθούν να φτάσει στο επιθυμητό συμπέρασμα, το οποίο είναι και το μοναδικό συμπέρασμα που δικαιούται να καταλήξει. Τον θρησκευτικό κανόνα. Κάτω απ αυτό το πρίσμα δεν έχει καμμιά αξία να γίνεται συζήτηση.
Ερωτώ το απλό. Αν προσκομήσω αδειάσειστα στοιχεία πως η Χ Θρησκείαείναι πλάνη η απάτη η καλοστημένη σκευωρία, ποιός πιστός θα αλλάξει μυαλό; Προφανώς κανένας.Είπε ο γαϊδαρός στον πετεινό κεφάλα
-
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Αν προσκομήσω αδειάσειστα στοιχεία πως η Χ Θρησκείαείναι πλάνη η απάτη η καλοστημένη σκευωρία, ποιός πιστός θα αλλάξει μυαλό; Προφανώς κανένας.Ξέρεις γιατί?
-
:hmmm:Εννοώ ότι ούτε οι άθεοι θα αλλάζαν άποψη αν πχ εγώ εβρισκα στοιχεία περί θεϊκής υπόστασης. Συνωμοσία θα το ανεβαζαν, οργανωμενη επίθεση κατα της ελευθερίας σκέψης θα το κατεβαζαν.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
:hmmm:
Εννοώ ότι ούτε οι άθεοι θα αλλάζαν άποψη αν πχ εγώ εβρισκα στοιχεία περί θεϊκής υπόστασης. Συνωμοσία θα το ανεβαζαν, οργανωμενη επίθεση κατα της ελευθερίας σκέψης θα το κατεβαζαν.
Τα οποιαδήποτε στοιχεία δεν μπορούν απο μόνα τους αγαπητέ, να συνιστούν οποιαδήποτε επίθεση. Αφορμή για έρευνα ίσως. Αν την επιτρέπουμε στον εαυτό μας φυσικά, και δεν περιοριζόμαστε απο κάποιον θείο νόμο
-
Τα οποιαδήποτε στοιχεία δεν μπορούν απο μόνα τους αγαπητέ, να συνιστούν οποιαδήποτε επίθεση. Αφορμή για έρευνα ίσως. Αν την επιτρέπουμε στον εαυτό μας φυσικά, και δεν περιοριζόμαστε απο κάποιον θείο νόμοΜπορεί να μην συνιστούν επίθεση αλλά έτσι θα το εκλάβουν μερικοί. (και με το δίκιο τους ίσως)
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
To copy paste είναι πολύ καλό, αλλά ακόμα σημαντικότερο είναι να ξέρουμε και τι λέει. Ωραίο είναι να κ@βλώνουμε με τα ανδραγαθήματα των αρχαίων που παρουσιάζονται ανα τα σάιτ και τα περιοδικά, αλλά πρέπει αν ξέρουμε ότι οι τύποι που τα γράφουν τις περισσότερες φορές είναι άσχετοι.
Όταν μου εξηγήσεις τί εννοεί αυτό, θα σου απαντήσω κι εγώ, γιατί φαίνεται ότι η γνωση σου στα μαθηματικά είναι απλά ανύπαρκτη.
παρεπιπτώντος, αν δεν ήταν οι άραβες, δεν θα είχε διασωθεί τπτ απ αυτά, οπως σου γράφει κι ο mjacob
Tί θεό έχουν στην Ινδία
Υπάρχει και στο ελληνικό wiki δε χρειάζομαι υποδείξεις,εξάλλου όπως θα είδες τα ίδια λένεΑΓΝΟΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ότι είναι ο πατέρας της Γεωμετρίας,κι αυτό είναι το ζουμί της συζήτησης κάτι το οποίο αρνείσαι και υπεκφεύγεις ειρωνικά.
κι επι της ευκαιριας επειδη δεν ξέρω γρι απο μαθηματικά και θέλω να μου υποδείξεις
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Η ΕΣΤΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ Η ΚΙΝΕΖΩΝ(για τα βρω εγώ) ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?Για να σε βοηθήσω κατά τα σύγχρονα πανεπιστημιακά πρότυπα αξιόπιστες πηγές κατά το δυνατόν -όσο αναφορά το διαδύκτιο -θεωρούνται οι με κατάληξη org και edu.......
Aυτό που σου έγραψα είναι πολύ απλό να το καταλάβεις.
Ναι οι ρίζες της γεωμετρίας αφαιρετικά, γιατί και πριν υπήρχε γεωμετρία, είναι στην αρχαία ελλάδα, ναί η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη, αλλά όχι, η επιστήμη δεν έχει μείνει στην αρχαία ελλάδα.Δεν ξέρω τί θες να σου αποδείξω, μάλλον εσύ πρέπει να αναρωτηθείς για την ανωτερότητα αυτών που δεν είχαν το μηδεν, ή που φουντάραν αυτούς που έψαχναν το sqrt(2), για να μιλήσω στο επίπεδο του άρθρου που παρέθεσες.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tί θεό έχουν στην Ινδία
Aυτό που σου έγραψα είναι πολύ απλό να το καταλάβεις.
Ναι οι ρίζες της γεωμετρίας αφαιρετικά, γιατί και πριν υπήρχε γεωμετρία, είναι στην αρχαία ελλάδα, ναί η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη, αλλά όχι, η επιστήμη δεν έχει μείνει στην αρχαία ελλάδα.Δεν ξέρω τί θες να σου αποδείξω, μάλλον εσύ πρέπει να αναρωτηθείς για την ανωτερότητα αυτών που δεν είχαν το μηδεν, ή που φουντάραν αυτούς που έψαχναν το sqrt(2), για να μιλήσω στο επίπεδο του άρθρου που παρέθεσες.
Tα μαθηματικά και τα άλγεβρα που σου έκαναν μάθημα στο σχολείο έτσι στα διδάξανε,με γενικολογίες ή είχαν ονοματεπωνυμο όπως Aρχιμηδης,Θαλής ο Μιλήσιος κλπ?
Τους ανθέλληνες κι εβραιογενίτσαρους μεην τους ψάχνουμε έξω απ τα σύνορα.....
Τεσπά έβγαλα τα συμπεράσματά μου,ήσουν κατατοπιστικότατος. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τους ανθέλληνες κι εβραιογενίτσαρους μεην τους ψάχνουμε έξω απ τα σύνορα.....
Τεσπά έβγαλα τα συμπεράσματά μου,ήσουν κατατοπιστικότατος.Μα έξω απ τα σύνορα είμαι
Επί τροχάδην, γιατί είσαι ανίκανος και άσχετος να συζητήσεις, και προφανώς ουδώλως με απασχολεί να σου αλλάξω την γνώμη, δεν έχεις να κερδίσεις και τπτ.
1on sto wiki που είναι το μόνο που μπορείς να καταλάβεις έχει ονόματα ινδών μαθηματικών στο λήμμα για τον διόφαντο.αν δεν ξέρεις ονόματα ινδών μαθηματικών δεν πα να πει ότι δεν υπήρξαν
2ον κ επειδή ήταν έλληνας, τι πα να πει?
3ον ότι ο τύπος δε μελέταγε τις διοφαντικές εξισώσεις, δλδ εξισώσεις περιορισμένες στους ρητούς ή τους φυσικούς όχι από επιλογή αλλά από κόλλημα θρησκευτικό που εμπόδισε τους αρχαίους έλληνες να μελετήσουν τους άρρητους αυτή είναι η προσφορά του 12θεου λοιπόν
4ον το να χαρακτηρίζεις τη διοφαντική ανάλυση σημαντικό κλάδο των μαθηματικών είναι χαζό, δεν γνωρίζω κανέναν ασήμαντο
5ον, κανένας επιστήμονας δεν είναι αυτοδημιούργητος, αλλά το έργο του προϋποθέτει αυτά που έχουν κ αυτά που δεν έχουν γίνει από τους προηγούμενους. Εν προκειμένω, η μη αφηρημένη μελέτη σχημάτων από βαβυλώνιους κ αιγύπτιους που έθεσε σταδιακά τα θεμέλια για την αφαίρεση κ τη γενίκευση. Χωρίς τη συσσώρευση γνώσης τέτοιου τύπου δε θα ξύπναγε ο ευκλείδης ένα πρωΐ να φτιάξει καμία ευκλείδια γεωμετρία.
Ακόμα να καταλάβεις ότι η όλη μου κριτική δεν είναι πάνω στην σημαντικότητα της προσφοράς των ελλήνων, αλλά πάνω στο ότι τη βάσιζες στο 12 θεο. Ε, ορμώμενος απ αυτό, δεν γινόταν να μη σου χαλάσω και τη αρχαιοελληνική μόστρα
Zησε το μύθο σου στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά και μπορεί. Όπως μπορεί μετά να την κάνει τόοοοοοοοοοοοοση δα μικρούλα και να τη βάλει στην τσέπη του.Ήταν εύκολο ή είναι η ιδέα μου;
Eίναι το κλασικό 'παράδοξο του Θεού'.
-Αν δεχτείς ότι ΝΑΙ μπορεί να φτιάξει μια πέτρα που να μην μπορεί ούτε ο ίδιος να σηκώσει, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει (να σηκώσει την πέτρα που έφτιαξε), άρα ΔΕΝ είναι παντοδύναμος.
-Αν δεχτείς ότι ΟΧΙ δεν μπορεί να φτιάξει μια τέτοια πέτρα, καταλήγεις αμέσως στο ίδιο συμπέρασμα:
Ο Θεός ΔΕΝ είναι παντοδύναμος.Είναι κλασικά πρόβλημα ορισμού και ζήτημα 'λογικής', με την μαθηματική έννοια.
Το παράδοξο απλά αποδεικνύει ότι δεν στέκει λογικά η παντοδυναμία (το να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κάνει τα πάντα).
Περί εκκλησίας