-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
εννοειται. οπου να'ναι ερχεται
-
Καλά μιλάμε για ΕΠΙΚΟ τοπικ σε σουρεαλιστικο βαθμό...
Απορεί πάντως κανείς με το πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να χειρίζονται Η/Υ και να μπαίνουν και ιντερνετ! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Απορεί πάντως κανείς με το πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να χειρίζονται Η/Υ και να μπαίνουν και ιντερνετ!αν αναφερεσαι και σε μενα σβηστο ΤΩΡΑ.
-
Τι λέγαμε;
-
Απορεί πάντως κανείς με το πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να χειρίζονται Η/Υ και να μπαίνουν και ιντερνετ!αν αναφερεσαι και σε μενα σβηστο ΤΩΡΑ.
αλλιως τι θα κανεις;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλλιως τι θα κανεις;
Θα προσευχηθεί ίσως;
-
Για χαλαρώστε λιγάκι... Εδώ δεν έχουμε Κόλαση ή Τάρταρα, έχουμε όμως BAN
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αλλιως τι θα κανεις;
Θα προσευχηθεί ίσως;
Eλπίζω να μη με βρει κανα κακό μέρα που 'ναι.
Αρραβωνιάζομαι σήμερα.
-
αλλιως τι θα κανεις;
Θα προσευχηθεί ίσως;
Υπάρχει και η λύση να γυρίσει και το άλλο μάγουλο, μέρες (σαρακοστιανές ...(sic) )που είναι...
-
εγω πιστευω οτι ολες οι θρησκειες λιγο πολυ τα ιδια λενε,απλως εχουν διαφορετικο τροπο .
μου εχουν πει οτι η βιβλος που την κατηγορουν σαν παραμυθι εχει πολλες αληθειες και κρυβει πολλα μυστικα τα οποια χρονολογουνται γυρω στο 3500π.Χ .
ο αδαμ και η ευα φαγανε απο το δεντρο της γνωσης και αμεσως ντραπηκαν ο ενας τον αλλον επειδη ηταν γυμνοι,και ρωτω εγω ,μηπως τελικα οσα περισσοτερα μαθαινουμε τοσο περισσοτερο μας κανουν κακο στο να πιστεψουμε στον θεο.
μηπως αυτο που λενε εχει καποια βαση.
Ο Χριστος ελεγε οτι πρεπει να γινουμε αφελεις,σαν τα μικρα παιδια για να παμε στον παραδεισο ,βεβαια τα παλια χρονια υπηρχαν πολλοι αφελεις και χαζοι ανθρωποι αλλα τωρα** ο κοσμος εχει ξυπνησει** και γινεται ολο και πιο δυσκολο να πιστεψει στον θεο.
εχω περιεργια να δω μεχρι που θα παει αυτο το πραμα
ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΕσύ αν θέλεις μείνε βλάκας.
Θα πας στον παράδεισο.
Σιγά μην αρχίσουμε τις λοβοτομές για να πάμε στον ...παράδεισο.
Μην είστε ΤΟΣΟ πρόβατα γμτ... Στον 21ο αιώνα και ακόμα περιμένουμε κάποιον άλλον να μας σώσει (σώσει=καλύτερη ζωή και ΟΧΙ παράδεισος). Είναι πολυ λυπηρό αυτό.
Btw είναι: Πίστευε και μη, ερεύνα.
-
A-Viper7 ξερεις ποσα προβατα υπαρχουν στο 21αιωνα που δουλευουν για να παρουν αχρηστα υλικα αγαθα επειδη τους εχουν πεισει οτι τα εχουν αναγκη καποιοι πολυ πιο εξυπνοι απο μενα και σενα.
αστο λοιπον μην το ψαχνεις και μην κοροιδευεις τον εαυτο σου πιστευοντας οτι εσυ εισαι ο ξυπνιος που δεν τρωει κουτοχορτο
και οτι οι αλλοι ειναι οι βλακες ,που δεν ειναι τελικα,αλλα μαλλον αποδεικνηονται σοφοι .
Γιατι σοφος δεν γινεται με το να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος αλλα μαλλον με το να νομιζεις οτι εισαι χαζος. -
αστο λοιπον μην το ψαχνεις και μην κοροιδευεις τον εαυτο σου πιστευοντας οτι εσυ εισαι ο ξυπνιος που δεν τρωει κουτοχορτοΕπειδή απάντησες άλλα αντί άλλων, σχολιάζω μόνο το παραπάνω.
Sorry αλλά εγώ δεν περιμένω κανένα ...πνεύμα να με σώσει/πάει στον παράδεισο. Οπότε, ναι είμαι ΠΟΛΥ εξυπνότερος και ΠΟΛΥ λιγότερο πρόβατο από εσένα.
Και από το να πιστεύω σε ένα ...πνεύμα προτιμώ να πιστεύω στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Γιατί αν αφήναμε το παπαδαριό να προσδιορίζει τη ζωή μας, τώρα θα μιλούσαμε με σήματα καπνού.
Παλιότερα σε είχα ρωτήσει κάτι και το έκανες γαργάρα. Είσαι υπέρ ή κατά των προγαμιαίων σχέσεων;
-
Για μένα το ζήτημα είναι τρομερά απλό!
Καθένας ας πιστεύει ο,τι θέλει, χωρίς να ενοχλεί και χωρίς να ενοχλείται, με ταυτόχρονο χωρισμό κράτους-εκκλησίας.
Προσωπικά, δε θεωρώ τον εαυτό μου θρησκευόμενο, απλώς ακολουθώ ένα 'τυπικό' της εκκκλησίας (Πάσχα-15Αυγουστο δηλαδη), αποκλειστικά για λόγους παράδοσης
-
μηπως αυτο που λενε εχει καποια βαση.Έχει βάση, και μάλιστα τεράστια, αν του προσθέσεις το κόμμα που λείπει στη σωστή θέση
edit: με πρόλαβε ο άλφα βάιπερ επτά, δεν το είχα δει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχει βάση, και μάλιστα τεράστια, αν του προσθέσεις το κόμμα που λείπει στη σωστή θέση
Όχι άλφα!!! Θα με περάσουν για ιταλόφιλο...
Το παπαδαριό τελικά έχει καταφέρει να προβατοποιήσει πολύ κόσμο. Άκου '...μη ερεύνα'. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχει βάση, και μάλιστα τεράστια, αν του προσθέσεις το κόμμα που λείπει στη σωστή θέση
μπορεις να μου το αποδειξεις οτι το κομμα μπαινει μετα το μη,μαλλον οχι γιατι δεν υπαρχει αποδειξη γιαυτο.
καποιοι βαλανε αυτο το κομμα για καποιους λογους ,για τα δικα τους συμφεροντα,το σιγουρο ειναι οτι μαυτο που λετε βοηθατε την εκκλησια χωρις να το καταλαβαινετε. -
μπορεις να μου το αποδειξεις οτι το κομμα μπαινει μετα το μη,μαλλον οχι γιατι δεν υπαρχει αποδειξη γιαυτο.
Εσύ μπορείς να μου αποδείξεις ότι δεν υπάρχει κόμμα;
Και ακόμα δεν μου απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα...
-
Eλπίζω να μη με βρει κανα κακό μέρα που 'ναι.
Αρραβωνιάζομαι σήμερα.
Ε πόσα κακά θες να σε βρουν την ίδια μέρα ρε;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
αν εσυ μου αποδειξεις οτι υπαρχει κομμα τοτε εγω θα σου αποδειξω οτι δεν υπαρχει.
οσο για τις προγαμιαιες σχεσεις και βεβαια ειμαι υπερ,δεν το εκανα γαργαρα τωρα το ειδα.
-
αν εσυ μου αποδειξεις οτι υπαρχει κομμα τοτε εγω θα σου αποδειξω οτι δεν υπαρχει.
edit: αυτολογοκρισία...
Περί εκκλησίας