-
ωπα ωπα ωπα,ένα ένα να προλαβαίνουμε να απαντάμε
Τ' απόγευμα θα σε στρώσω τη γούναΓια το προηγούμενο πόστ συμφωνούμε απλά μια παρατηρηση.
Ορθοδοξία και Ελληνισμός δεν ήταν και δεν είναι ποτέ ταυτότισμα.
Ο χριστιανισμός στην ουσία ήταν κατασκεύασμα πολιτικοθρησκευτικής εξουσίας,αφού οι εβραίοι δεν μπορούσαν να εξαφανίσουν και να εξουσιάσουν τον ελληνισμό(και όχι μόνο) με άλλους τρόπους το πέτυχαν με αυτόν,αλλά ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έκανε ένα λάθος,έπρεπε να είχε σφάξει όλους του Χαλδαίους μάγους που προέβλεπεαν το θάνατό του και να κάνει μια σαρωτική επιδρομή στο ισραήλ......κρίμας που πέθανε νέοςΟσο για σήμερα χρειάζεται πολιτική βούληση κάτι που δεν έχουμε όπως δεν έχουμε και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ αλλα πουλημένα τομάρια,για δείτε λίγο κατά Γαλλία μεριά
Για τα άλλα έρχετε καταιγίδα.....αργότερα -
Eμπρός λαοί ας ενωθούμε η νέα τάξη μας καλεί
να γίνουμε κονσέρβες στην ίδια μηχανή.
Θα τρώς, θα πίνεις και θα κοιμάσαι
θα σε ελέγχουν όπου πας,
θα ζεις για να δουλεύεις και να τους τα ακουμπάς.Δεν θέλω μεγάλο αφεντικό γιατί έμαθα ελεύθερος να ζω
και στους δρόμους θα το πω.
Kράτησε την πίστη σφιχτά, στα μεγάλα ιδανικά
η πατρίδα δεν πουλιέται, η Eκκλησία δεν πεθαίνει
κι η ιστορία δεν ξεχνιέται.Συγνωμη δεν αντεξα!
-
Ειλικρινά, απορώ πως κρατιέστε τόση ώρα
Ελευθερώστε τα πάθη σας
-
Δικιο εχεις. Αυτο και ξανα αποδευτερα.
*Tο ξυπνητήρι σου χτυπά, ξεκίνησε η μέρα
και κάτω από το δέρμα σου, σου λέω καλημέρα
μπορεί να φαίνομαι μικρό, μα είμαι όμως κάτι
που θα σφυρίζει στο μυαλό και δεν θα κλείνεις μάτι.Σηκώνω τα τηλέφωνα, πηγαίνω και ψωνίζω
και όλες τις ανάγκες σου, εγώ τις κανονίζω
σκοτώνω τη συνείδηση, στη σκέψη βάζω φόρο
και τη ζωή σου κυβερνώ από ΄να δορυφόρο.Eίμαι ένα τσιπάκι τόσο δα
που θα σ΄ οδηγήσει στη σκλαβιά
πάρε ό,τι ποθείς στον κόσμο αυτό
μου αρκεί να ζείς χωρίς Θεό.* -
Ο χρήστης aposal έγραψε:
... (το τσιπάκι φέρει το σύμβολο του αντίχριστου, το 666 και όποιος το παίρνει δεν θα δικαιούται βοήθεια από τον Θεό, γιατί αποτελεί άρνηση της βάπτισης) ...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος άνθρωπος - που θεωρεί ότι ο Θεός είναι (1) η αρχή και το τέλος των πάντων, (2) δίκαιος κριτής, (3) πάνσοφος, (4) παντοδύναμος, κτλ - πιστεύει ότι η αναγραφή ενός αριθμού και μόνο μπορεί να καταδικάσει τον φέροντα αυτόν. Δηλαδή αν εγώ ζωγραφίσω το 666 στο μέτωπό μου και όλη μέρα είμαι στα ορφανοτροφεία βοηθώντας τα ορφανά , προσφέρω την περιουσία μου στους απόρους, κτλ, δεν έχω θέση στον παράδεισο;;; Ένας Θεός με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο πρώτος που δε θα ασχολείται με τυπικότητες (βάπτιση, κτλ) και δεισιδαιμονίες (666, κτλ) αλλά θα κοιτάει την ουσία των πράξεών του ποιμνίου του.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτά έγιναν και πέρασαν.
Πολύ απλοική τοποθέτηση,δε νομίζεις?
Δεν μπορείτε όμως να επικαλείστε την ιστορία όποτε σας βολεύει.
Τους εγκληματίες του πολιτισμού που έσπειραν τον τρόμο και τον πόνο τους λατρέυετε όμως ως αγίους και σήμερα.Το να πηγαίνεις στην εκκλησία, να πιστεύεις ή να αντιπαθείς το παπαδαριό επιτρέπεται και δεν νομίζω να φοβάται κανείς να μην έρθουν οι παπάδες στο σπίτι του να τον συλλάβουν για να του κόψουν τα χέρια στην πλατεία - κάτι που γίνεται καθημερινά πχ στην Σ. Αραβία.
Το παπαδαριό πλέον δεν ασκεί εξουσία αλλά μόνο διαπλέκεται και αυξάνει τον πλούτο του σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Πρέπει να τους πολεμήσουμε στα δικαστήρια και με την ψήφο μας.
Σήμερα οι χριστιανοί δε σκοτώνουν με όπλα αλλά με τριαντάφυλλα εε?
Ασκούν επιρροή στο υπουργείο παιδείας και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ(όπως και σε άλλα υπουργεια φυσικά) ναι ή όχι?
Τι ήταν η περιοχή του αγίου όρους πριν εγκατασταθούν οι μάγοι του εβραισμού και την μετατρέψουν σε βιομηχανία?
Είναι φασιστική η θρησκευτική κατήχηση στα σχολεια για 15 χρόνια ναι ή οχι?
Διαμορφώνουν φασιστικά την ιστορία στα σχολεία μας σύμφωνα με τα μέτρα τους ναι ή όχι?
Γιατί τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν αρχαία ελληνικά ?
Προσυλιτίζουν ανθρώπους για να τους κάνουν μοναχούς και να εκμεταλευτουν τα περιουσικά τους στοιχεία ναι ή όχι?
Πόσα πληρώνει το κράτος σε ετήσια βάση για να διατηρούμε το εβραιοχριστιανικό δόγμα της μισσαλοδοξίας και του σκότους, ξες?Για κάνε ένα υπολογισμό.
Βάλε μέσα και τα λεφτά που πληρώνουμε για τα πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Κων/πολης.
Καταπατούν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ναι ή όχι?
Τι δουλειά έχει το παπαδαριό να χρειάζομαι και να ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να παιρνω απο αυτούς την βεβαιωση των πολυτέκνων?
Κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην περάσουν ΝΟΜΙΜΑ θρησκείες όπως ο Δωδεκαθεισμός?Κατά τα άλλα δεν ασκούν καμία επιρροή
Δυστυχώς ο έλληνας ακόμα και σήμερα παιζει το ρόλο του εβραιόδουλου και εβραιοτσολιά .
Αυτοί που κατέστρεψαν και μίσούν ακόμα και σήμερα τον Ελληνισμό ο Ελληνας τους λατρεύει ως σωτήρες και αγίους,την γενονκτονία του ελληνισμού σκύβουμε και προσκυνάμε,κάτι ωσαν να βλέπεις τους Εβραίους να προσκυνανε τον Χίτλερ.Τόσο πάτο έπιασε ο έλληνας πνευματικά ,άλλο παρακάτω δεν έχει.
To οτι είσαι ελέυθερος να γραφεις όλα αυτά και να ισοπεδώνεις τα πάντα σημαινει οτι τα πράγματα δεν ειναι και τόσο τραγικά όσο τα περιγράφεις. Για μπες σε ένα φόρουμ αράβων να γράψεις τέτοια πράγματα για το μουσουλμανικο ιερατείο, αν είσαι μάγκας και θα σου πω εγώ για πότε θα σε βρουν στο σπίτι σου.
Εκ του ασφαλούς μπορώ και εγώ να αφορίζω. Και το κάνω βεβαίως, καθώς έχω ρίξει πολύ κράξιμο κατα καιρους στα κακώς κείμενα κράτους και εκκλησίας. Αλλά όχι να μιλάω ταυτόχρονα για φασισμό. Δε θα ήθελες να ζεις σε πραγματικά φασιστικό καθεστώς, πίστεψέ με. Θα σου είχαν κοπεί ήδη τα δαχτυλα με τα οποια πληκτρολογείς τέτοιους κολαφους. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε, ελευθερία λόγου έχουμε, απλά να ξέρεις οτι αυτό που εσύ θεωρείς δεδομένο (την ελευθερια αυτη δλδ), για κάποιους άλλους (εν προκειμένω τα μουσουλμανικά κράτη-εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙ η θρησκεια ειναι κράτος) είναι πολυτέλεια.Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω!
-
G60 μου φαινεται σε εχει επηρεασει η περιοχη που μενεις και θελεις τον δωδεκαθεισμο στην ελλαδα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
G60 μου φαινεται σε εχει επηρεασει η περιοχη που μενεις και θελεις τον δωδεκαθεισμο στην ελλαδα.To Δωδεκαθεισμό φοβούνταν οι εβραιόδουλοι υπηρέτες σας και λειτούργησαν ως οι χείριστοι εγκληματίες για να επιβάλουν τη θρησκέια της ερήμου.
Και τη φοβούνται ακόμα και σήμερα.
Τα εκατομύρια ΑΘΩΩΝ ψυχών που σφαγίασε το δόγμα σας τους ρωτήσατε αν θέλουν να παραγραφεί η ιστορία και τα εγκλήματα που διέπραξαν και τα οποία χειραγωγείτε εσείς σήμερα με την απόκρυψη και παραποίηση της ιστορίας?
Οι απαρνητές της ζωής δεν έχουν την ελάχιστη πνευματική διανόηση και Ελληνική παιδεία για να κατανοήσουν τον Δωδεκαθεισμό.
Πάρτε θέση για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι θρησκευτικοί σας Αλάριχοι και ευλογείτε ως εβραιοτσολιάδες μέχρι και σήμερα και μετά ασχοληθείτε με το Δωδεκαθεισμό και τον Μεγα Αλέξανδρο.Taurus
Εδώ είναι Ελλάδα δε με ενδιαφέρει τι κάνουν στην Αραπιά αν και όλες οι θρησκείες της περιοχής έχουν ένα όνομα και προέλευση,τον Γιαχβε.
Αυτό έλειπε στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό γενικότερα να μην μάχομαι και να μην έχω το δικαίωμα να υπερασπίζομαι την γνώση και τον πολιτισμό ενάντια στην θρησκευτική μιαρότητα και κατάντια που κυριαρχεί.
ΕΣύ μην παίρνεις το παράδειγμα των Γάλλων δες τους Αραβες να νιώθεις ευτυχισμένος -
12θεϊσμος;
ΜΑ ΤΟΝ ΟΣΙΡΙ ΚΑΙ ΜΑ ΤΟΝ ΑΔΗ
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ... ΝΑΙ... ΕΝΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ. -
και ας πουμε οτι φεραμε τον δωδεκαθεισμο ,σε τι θα πιστευουμε,στον ποσειδωνα και στον δια με τους κεραυνους,δλδ καθε φορα που θα εχει καταιγιδα θα λεμε για τον θεο δια.ημαρτον.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σταμάτα να έχεις ενοχές ανθρωπέ μου και απόλαυσε τη ζωή σου
Μπορει να την απολαμβανει ζωντας οπως πιστευει πιο κοντα στο θεο
Απο τη στιγμη που οι προθεσεις του ειναι ευγενεις δεν αξιζει τετοιας αντιμετωπισης. Ειδικα αυτης του G60.Ρε σκάι τί απολαυση λες να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος πιπιλίζεται ότι είναι σκάρτος απ την ώρα που γεννιέται και ζεί με ενοχές
Νομίζω ότι αν ο ίδιος το απολαμβάνει, εμάς θα πρέπει να μας περισσεύει, έτσι δεν είναι;
Προσωπικά διαφωνώ με τη στάση ζωής του aposal, αλλά ο άνθρωπος μας την αναλύει με ευγενέστατο τρόπο, χωρίς να θέλει να προσηλυτίσει κανέναν, είναι ευγενής και δεν ενοχλεί. Σε αντίθεση με τον G60 που, όπως πάντα, γίνεται αγενής και επιθετικός απέναντι σε οτιδήποτε δε συνάδει με τα δικά του πιστεύω
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σταμάτα να έχεις ενοχές ανθρωπέ μου και απόλαυσε τη ζωή σου
Μπορει να την απολαμβανει ζωντας οπως πιστευει πιο κοντα στο θεο
Απο τη στιγμη που οι προθεσεις του ειναι ευγενεις δεν αξιζει τετοιας αντιμετωπισης. Ειδικα αυτης του G60.Ρε σκάι τί απολαυση λες να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος πιπιλίζεται ότι είναι σκάρτος απ την ώρα που γεννιέται και ζεί με ενοχές
Νομίζω ότι αν ο ίδιος το απολαμβάνει, εμάς θα πρέπει να μας περισσεύει, έτσι δεν είναι;
Προσωπικά διαφωνώ με τη στάση ζωής του aposal, αλλά ο άνθρωπος μας την αναλύει με ευγενέστατο τρόπο, χωρίς να θέλει να προσηλυτίσει κανέναν, είναι ευγενής και δεν ενοχλεί. Σε αντίθεση με τον G60 που, όπως πάντα, γίνεται αγενής και επιθετικός απέναντι σε οτιδήποτε δε συνάδει με τα δικά του πιστεύω
Η επίθεση αρχίζει εκει που τελειώνει η λογική κι αρχίζει ο παραληρισμός και η παράνοια όταν οι θεοφοβούμενοι δεν μπορούν να αποδείξουν προς τους άλλους τα μαγικά που νιώθουν και βλέπουν.
Φυσικά γνωρίζουν και τη φυσική υπόσταση του Θεού αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Δεν είδα πάντως κανεναν να αντικρούει και να είναι σε θέση να απαντήσει στην ωμή πραγματικότητα του τώρα αλλά και του πριν
Αντιθέτως ΗΔΗ άρχισαν τα πρώτα υβριστικά σχόλια αρχής γενομένης απ τον skye.
Ποιοι είναι οι φανατικοί κι αν ζούμε σε καθεστώς ανεξιθρησκίας βγάλε τα συμπεράσματα μόνος σου -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η επίθεση αρχίζει εκει που τελειώνει η λογική κι αρχίζει ο παραληρισμός και η παράνοια όταν οι θεοφοβούμενοι δεν μπορούν να αποδείξουν προς τους άλλους τα μαγικά που νιώθουν και βλέπουν.
H επίθεση, Μάκη, καλό είναι να ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατί απλά δεν επιτρέπεται εδώ μέσα. Απλό δεν είναι;
Α, και ούτε ο aposal είναι υποχρεωμένος να αποδείξει τίποτα, ούτε κανείς άλλος. Αν θέλει, το κάνει. Αν δε θέλει ή δε μπορεί, δικαίωμά του. Αυτό επ ουδενί δε σου δίνει το δικαίωμα να επιτίθεσαι
-
G60 το προβλημα σου ειναι οτι μπερδευεις τον θεο με τους παπαδες και το τι εκαναν αυτοι εδω και αιωνες.γιαυτο δλδ δεν πιστευεις ,για καποιους;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αντιθέτως ΗΔΗ άρχισαν τα πρώτα υβριστικά σχόλια αρχής γενομένης απ τον skye.
που'ναι τα;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
H επίθεση, Μάκη, καλό είναι να ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατί απλά δεν επιτρέπεται εδώ μέσα. Απλό δεν είναι;
Α, και ούτε ο aposal είναι υποχρεωμένος να αποδείξει τίποτα, ούτε κανείς άλλος. Αν θέλει, το κάνει. Αν δε θέλει ή δε μπορεί, δικαίωμά του. Αυτό επ ουδενί δε σου δίνει το δικαίωμα να επιτίθεσαι
Δεν επιτίθομαι σε κανέναν κι ούτε έχω βρίσει κανέναν.
Το ότι αποκαλώ τον Χριστιανισμό βλακοθρήσκευμα έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω κι εκτός τούτου τα συμπεράσματα έχουν ιστορική βάση κι αυτό κανείς δεν είναι σε θέση να το παραδεχτει.
Αν θίγονται κάποιοι πρόβλημά τους.
Αν δε θέλουν να θίγονται αυτό θα πρέπει γίνει ΟΤΑΝ ο χριστιανισμος (και ολες οι θρησκειες) στην Ελλάδα μισθοδοτείτε αποκλειστικά και μόνο απ τους οπαδούς του,διαχωριστούν πλήρως απ το κράτος κι επιστραφη όλη η περιουσία που απέκτησαν με σφαγές και κατασχέσεις και εκλείψουν πληρως από καθε πολιτικη δραστηριοτητα.
Τότε οι χριστιανοεβραιοι θα έχουν κάθε δικαιωμα να πιστεύουν στο Γιαχβε όπως θέλουν κι όπου θέλουν κι ΕΚΕΙ θα σταματήσει και το δικό μου δικαίωμα να αντιπαρατίθομαι. -
Ωραία ρε G60...Για το μαλακοθρήσκευμα, τον Δωδεκαθεισμό, έχεις να πεις κάτι θετικό....;;
-
Όχι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κάνεις. Καιρός να το καταλάβεις.
Είναι μειωτικό για το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου. Ευγένεια λέγεται, αν δεν το ξέρεις.Πες ότι θέλεις. Και προσπάθησε να διαβάσεις και αυτά που σου λένε. Υπάρχει η πιθανότητα να δεις ότι κάπου έχεις λάθος!
-
τι να πουμε οτι οι αρχαιοι φιλοσοφοι ηταν οι πρωτοι που κοροιδευαν τους θεους του ολυμπου
Περί εκκλησίας