-
Τι θες να πείς ακριβώς?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ειναι κάπως αυθαίρετο πάντως να συγκρίνετε χρόνους με 'στημένα 106'.
Να μιλάμε για χρόνους που έγιναν σε αγώνα μέσα ΟΚ.
Αλλά για τον κάθε ΙΧέο που πάει και το βάζει μέσα, δεν πολυσυμφωνώ.
Mεσα σε αγωνα δεν μπορεις να κανεις τον απολυτο χρονο, γιατι κοβεις καθε λιγο, θες να κανεις προσπερασμα κτλ.
Βεβαια αυτοι οι χρονοι μετρανε, αλλα....Δλδ δοκιμαστικά δεν κάνουν αυτοι οι άνθρωποι πριν τρέξουν τον αγώνα....?
Προβλέπω μεγάλο μπάχαλο πάντως. κλασικός red army δλδ
-
Μη λέτε ό,τι να 'ναι. Πού τα είδατε τα 1:19 με το Fiesta ST; Με το ST οι 4Τ έκαναν 1:17.8. Το Corsa του παιδιού που έγραψε φορά κοντό σασμάν και έχει σημαντικές βελτιώσεις στην ανάρτηση. Το 1:19.4 είναι ένας πολύ καλός και εφικτός χρόνος, κατά τη γνώμη μου.
-
Νάταααααααααααααααααα άρχισαν τα όργανααααααααααααααα!
Σε παλιό τεύχος των 4τ ο Μιχελακάκης είχε γράψει με τελείος εργοστασιακό 106 16ν (δημοσιογραφικό για την ακρίβεια) 1,16.3 (ήταν συγκριτικό με γιάρις, που γυρνούσανε πάρα πολλές ώρες μέσα στην πίστα)
Με τις ίδιες συνθήκες δεν πιστεύω πως θα βρίσκαμε εύκολα έλληνα να γράψει καλίτερο χρόνο με το συγκεκριμένο αμάξι.Το 19 χαμηλά που λέει ο Μιχάλης είναι εφικτό, εδώ σε κάποιο απο τα τελευταία τεύχη 4τ μετράνε όλα τα 1400ρια γύρω στο 19, τα οποία είναι τελείως εργοστασιακά!
Φίλε after μήπως μπερδεύεσαι με τις Σέρρες? Για εκεί βέβαια είναι πολύ χαμηλός ο χρόνος που γράφεις για 106.
Pai mei ο χρόνος σου είναι πάρα πολύ καλός και εκτός απο χέρια, μάλλον έπεσες στην πιο καλή μέρα απο πλευράς πρόσφυσης της πίστας των τελευταίων ετών, αν συνυπολογίσεις ότι δεν είχες φρένα και λάστιχα!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μη λέτε ό,τι να 'ναι. Πού τα είδατε τα 1:19 με το Fiesta ST; Με το ST οι 4Τ έκαναν 1:17.8. Το Corsa του παιδιού που έγραψε φορά κοντό σασμάν και έχει σημαντικές βελτιώσεις στην ανάρτηση. Το 1:19.4 είναι ένας πολύ καλός και εφικτός χρόνος, κατά τη γνώμη μου.http://library.techlink.gr/4t/article.a ... rticle=127
Seat Ibiza GTi 1:23.03
VW Polo 1,4 16V 1:23.07
Peugeot 106 Rallye 1:19.87
Peugeot 106 GTi 1:19.32 -
Αυτοί οι χρόνοι απο μόνοι τους δεν λένε τπτ, είναι μετρήσεις με την παλιά άσφαλτο. Τα μαμα 106 16ν με απλό οδηγό (δλδ όχι αγωνιζόμενο ή δημοσιογράφο....όχι ότι απο μόνη της η ιδιότητα σημαίνει κάτι, αλλά τέλος πάντων ας θεωρήσουμε ότι οι περισότεροι έχουν γνώση) γυρνάει κάπου στο 17,χχ
-
καταρχην μη κανετε το κλασικο λαθος...
συγκρισεις χρονων απο περιοδικα!!!
η' να θεωρειτε δεδομενους καποιους χρονους και να μην πιστευετε αλλους...θεωρω το χρονο του mixali corsa πολυ εφικτο..ακομη και βελτιωσιμο!!
αν και δεν ειμαι ο πλεον ειδικος να μιλαω για πιστα μιας και εχω παει 2 φορες...
η 1η αναγνωριστικη..χρονος δικαβαλο 1.21.3
και η 2η απολυτα ξενερωτικη..πηγα να γραψω χροναρα..( ) και βγηκε προβλημα με τα πισω φρενα..
φρεναρα τοσο μονοπαντα που στο τερμα της ευθειας φρεναρα με αναποδο γιατι γυρναγε για τετακε!!! (θεαματικο αλλα οχι για χρονο...)
χωρια μια εξοδο που ειχα στα φρενα τις Κ3 και παραλιγο να φερω τουμπα..
χρονος τη 2η φορα ..1:20:.2...
αμαξι εντελως νορμαλ εκτος απο 4 αμορτισερ...λαστιχα yoko 539 (ισως η χειροτερη επιλογη για πιστα..εκει ηθελα απεγνωσμενα τα potenza 720)
βεβαια το 1300αρι μπορει ανετα να σπασει το 1.19...σε νορμαλ μορφη...
κα να παιζει με χαμηλα 1.18..(με νορμαλ οδηγο..οχι πειραγμενο.. )θα το μαθουμε σε λιγο καιρο...(ελπιζω οταν λυσω τα..προβληματα νεοτητας που μου βγαζει το εφηβο 12χρονο Γαλλακι..)
Υ.Γ η φοτο στην υπογραφη μου ειναι απο τα φρενα που λεγαμε...δεν το πολυ ηθελα το πλασαρισμα...ετυχε...
-
Eγώ με Corsa C 1,4 twinport εργοστασιακό και τελειωμένα λάστιχα γύριζα στο 1:22:ΧΧ.
Υπό ιδανικές συνθήκες (αυτοκινήτου, πίστας και οδηγού) πιστεύω πως μπορεί οριακά να πέσει ακόμα και στο 1:20:ΧΧ.
Το 1:19:ΧΧ για στημένο ελαφρύ και ίδιας ιπποδύναμης με το δικό μου 8βάλβιδο Κόρσα σίγουρα είναι εφικτό, έως και βελτιώσιμο όπως είπε κάποιος!
Αν πράγματι ισχύει ότι οι 4Τ με τα νέα (και πιο βαριά) 1400άρια έγραφαν 1:19, όλα τα άλλα περιττεύουν.
-
Με τη διαφορα ομως, οτι το 1:19 το εκαναν οδηγοι αγωνων και φυσικα χωρις να λυπουνται καθολου το αυτοκινητο.
Οποτε το 1:20, 21 ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει απο 'καθημερινο' οδηγο.
*** οι οποιοι οδηγοι αγωνων εχουν κανει και μερικες 100αδες γυρους εκει μεσα.
-
Το συνιθισμένο γυρολόγιο μου είναι 1:20-21, χωρίς να ζορίζω το αυτοκίνητο. Με κάποιον άλλο οδηγό που ξέρει ακόμα πιο καλα τα μυστικά της πίστας, και δεν όπως εγώ, ίσως να κάνει και 18 ή και ψηλά 17.
Πάντως εχετε κολλήσει με τα άλογα....πχ. αφού ένα αυτοκίνητο με 140 κάνει τόσο χρόνο άρα ένα άλλο με περισσότερα θα κάνει καλύτερο, ΔΕΝ ισχύει απόλυτα κάτι τέτοιο. Οι χρόνοι γίνονται αποκλειστικάαπο τον οδηγό και οι δυνατότητες του αυτοκινήτου απλα τον βοηθάνε.
Αγαπητέ AFTER όπως έγραψες...
Με τιποτα!
Αν κανεις 1:19 με το corsa 1.4 στα Μεγαρα, τοτε βαψ'το και ετοιμασε το για Γερμανικο τουρισμου1:19 κανουν μοτοσυκλετες 100+ ιππων, με ενα γρηγορο και ανετο ρυθμο
Ο χρόνος μου είναι οριακός για τον τρόπο οδηγησής μου, και το αμάξι στο όριο του(αν όχι ήδη πάνω απ'αυτό). Τώρα αν σου φαίνεται εξωφρενικός δεν έχεις παρα να έρθεις μαζί την επόμενη φορά που θα ξαναπάω στη πίστα. (Αν είσαι τυχερός μπορεί να είναι έτοιμος και ο Ιταλός...για χρόνους κοντά στο 10 )
Επίσης συνονόματο μέλος απο το 106sportclub έχει κάνει 1:17 με 106R 1.3 με λάστιχα δρόμου και 1:14 με σεμισλικ. (Βεβαια ο Rantanplan θα αρχίσει να φωνάζει οτι το ποντίκι ενδέχεται να είχε 1.6 μπλόκ , αλλα εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω )
-
Τα μεγαρα εχουν και εναλακτικες στροφες!
Μηπως μιλαμε για πιο μικρο κυκλο πιστας ή για αντιθετη φορα?Michaliscorsa δεν εχω λογο να αμφισβητω τον χρονο σου, απλα μου φαινεται λιγο περιεργο
Και σιγουρα τα αλογα δεν κανουν τον χρονο απο μονο τους
-
Οχι μιλάμε για κανονική φορά της πίστας, και όλη την πίστα.
+οο για το τελευταιο που είπες .
Σπύρο το Corsa είναι 895κιλά και 92hp , δλδ ~9,7kg/hp. Συγκρινέ το με τα καινούργια 1.4 και βάλε στη ζυγαριά το κοντό σασμάν, την ανάρτηση και τα φρένα... βλέπεις να υπάρχει σύγκριση?Επίσης σίγουρα υπάρχει και άλλο περιθώριο να βελτιώσω τον χρόνο μου, αν αλλάξω κάποια λάθη στην οδηγησή μου.
-
MichalisCorsa τα σχολια μου δεν αφορουσαν εσενα.
-
Ρε παιδιά μην βάζεται τα άλογα στην εξίσωση, μιλάμε για γυρολόγιο στα μέγαρα.....όχι για όργωμα χωραφιού
Καλά Μιχαλάκη φτιάξε εσύ το Uno και στο 14 αν γυρίσεις να είσαι ικανοποιημένος!
Τέλος αν νομίζει κάποιος ότι τα άλογα κάνουν τη διαφορά στα Μέγαρα (Μη μου πει κανεις για Ibiza 1200 & Ibiza Cupra προφανός και εκεί κάνουν διαφορά) ας ρωτήσουν αυτούς που γυρνούσαν σε Χ χρόνο κάνανε PeugeotSporισιο μοτέρ, και πάνω κάτω στα ίδια γυρνάνε.....προς τα κάτω.
Η να μας πει ο Mythos (Κωστάκη που είσαι?) όταν έβαλε μοτέρ στο starlet από GT, που διπλασίασε την ιπποδύναμη.....τι έγινε?
Επίσης περιμένο τον Τίμο να μιλήσει..................
-
Ο χρήστης After έγραψε:
....
Εδω μερικα στυμενα για πιστα 106 rallye δεν μπορουν να κατεβουν κατω απο το 1:25, ...Τι δε μπορούν να κάνουν;
Είπαμε υπερβολές, αλλά μη το παρακάνουμε βρε ΄συ. -
Στυμένα λέει,όχι στημένα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στυμένα λέει,όχι στημένα(Πάμε να φύγουμε γιατί θα έρθει ο 'κοκκινόπετσος' και θα μας κράξει. )
-
Μην πειράζεται τον φίλο μου το μηχανόβιο!
Απλά το πέρασε για το τόπικ θάψτε τα Γαλλικά!
-
Eγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ειδικα σε πιστες που η προσφυση ειναι ασυγκριτως μεγαλυτερη απο αυτη στο δρομο ,κυριο λογο για τους καλους χρονους παιζει η δυναμη. Γνωριζετε οτι μαμα vti κανει 1:15-1:16 ? Kαι ομως ειναι super υποστροφικο και τα περισσοτερα περιοδικα το εχουν θαψει.
-
Tι γινεται εδω?
Νομιζω εχουμε πολλους λατρες βουνισιου τσαγιου!
Θελετε να δοκιμασετε μια καινουργια ποικιλια?
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων