-
επιση μιας και το θυμηθηκα...αφιερωμενο εξαιρετικα στους μαιμουδιαρηδες που βρηκαν αφορμη να ξεμυτησουν μετα τη βροχη σα τα σαλιγκαρια και να γραψουν χρονους καθως ο σπαντι σε καποια εχει και ενα δικιο ο καημενος . μη τον κραζετε για ολα...
http://s30.photobucket.com/albums/c319/ ... thwish.flv
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μάζεψα αυτά που με παραξένεψαν και δεν τα πολυπιστεύω
4)..Στημένα Rallye παίζουν κοντά στο 1,10
λοιπον ειμαι ΘΕΟΣ. ναι το εχω κρατησει τιμο........
μεγαλε μου . παρε ποπ κορν. κατσε αναπαυτικα. παρε διπλα μια σακουλα αν ζαλιστεις. ... και απολαυσε ΑΥΤΟ
http://s30.photobucket.com/albums/c319/ ... 06laps.flv
οχι δεν ειναι του τιμου αλλα και του ακατανομαστου καπισιο ειναι ......
1)Aυτο μπορει να ειναι και αγωνιστικο. Βλεπω bucket,short shift,βελτιωμενο μοτερ,ισως ημισλικ λαστιχα κ.τ.λ. Εγω ειπα να γραφουμε χρονους ,αλλα και να λεμε τι αμαξι εχουμε. Αν ειναι ετσι βαζω και εγω το clio kit car και κανω 1:05.
και που ξερεις τι εχει πανω του τιμου και του καθε τιμου που λεει οτι κανει 1.11-1.12 με ραλλυ.
και δε μιλαμε γι αγωνιστικα ποτε.... -
To starlet γυριζει ανετα το χρονο αυτο... Εχει πολυ καλη αναρτηση και ο Βασιλης το πάει ταπα.
-
Δηλαδή επειδή έχουν bucket,short shift,βελτιωμένο μοτέρ,ανάρτηση κ ημισλικ έγιναν αγωνιστικά εφάμιλλα του clio cit car..μάλιστα..
-
Κανέναν επίσημο χρόνο από δοκιμαστικά μπορούμε να έχουμε;
Ετσι να ξέρουμε δλδ.
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Δηλαδή επειδή έχουν bucket,short shift,βελτιωμένο μοτέρ,ανάρτηση κ ημισλικ έγιναν αγωνιστικά εφάμιλλα του clio cit car..μάλιστα..ΟΧΙ. Αυτο ηταν μια υπερβολη για να καταλαβουν ορισμενοι τι εννοω. Δυστυχως δεν καταλαβαν............
-
Για εξήγησέ το.
Γιατί για να κρίνεις ένα χρόνο πρέπει να ξέρεις από που προέρχεται αυτός.
Οι περισσότεροι μέχρι τώρα είχαν πει.
Κ όταν λέμε στημένο rallye εσύ τι περίμενες να έχει? -
Nαι, για δώστε μερικά στοιχεία για αυτά τα ραλλύ!
Πολύ εντυππωσιακά!Τα 106 στο ενιαίο γνωρίζει κανείς σε τι χρόνους γύριζαν?
Νομίζω 1:15 ή κάνω λάθος? -
αυτα τα ραλλυ μηπως ψηνουν και καφε????
-
Για εξήγησέ το.
Γιατί για να κρίνεις ένα χρόνο πρέπει να ξέρεις από που προέρχεται αυτός.
Οι περισσότεροι μέχρι τώρα είχαν πει.
Κ όταν λέμε στημένο rallye εσύ τι περίμενες να έχει?Ειναι ξεκαθαρο οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο δεν ειναι ''μαμα''. Οταν λεμε στημενο συνηθως εννοουμε το κρατημα του αυτοκινητου. Το συγκεκριμενο αυτοκινητο ειναι σιγουρα πανω απο 122 αλογα. Απο τον ηχο της μηχανης μπορεις να το καταλαβεις. Επισης αν εχει ημισλικ λαστιχα τοτε κερδιζει 3-4 δευτερολεπτα σε σχεση με τα ''συμβατικα'' ελαστικα. Επισης παρατηρω οτι δεν πεταει μουτρα οταν παταει γκαζι στις στροφες,οποτε κατα πασα πιθανοτητα εχει και μπλοκε διαφορικο.
Αν μπορεις δωσε πληροφοριες για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,γιατι μπορει να κανω λαθος και να ειναι μαμα ραλυ.......
-
Γιατί καλέ μου άνθρωπε,σου είπε κανείς ότι είναι μαμά?
Αλλά πριν αμφισβητήσεις ένα χρόνο,μάθε πρώτα.
Το συγκεκριμένο δν έχω ιδέα τι έχει πάνω.
Αλλά ένα μοτέρ γύρω στα 160άλογα,ένα μπλοκέ,μία καλή ανάρτηση,και ημισλίκ λάστιχα δν είναι τίποτα φοβερές κ τρομερές μετατροπές που τις συναντάς σε εξωτικά αγωνιστικά.Ούτε κανείς σου έκρυψε τις μετατροπές αυτές.
Κ όσο για τα ημισλίκ πόσο κατεβάζουν το χρόνο? -
Γιατί καλέ μου άνθρωπε,σου είπε κανείς ότι είναι μαμά?
Αλλά πριν αμφισβητήσεις ένα χρόνο,μάθε πρώτα.
Το συγκεκριμένο δν έχω ιδέα τι έχει πάνω.
Αλλά ένα μοτέρ γύρω στα 160άλογα,ένα μπλοκέ,μία καλή ανάρτηση,και ημισλίκ λάστιχα δν είναι τίποτα φοβερές κ τρομερές μετατροπές που τις συναντάς σε εξωτικά αγωνιστικά.Ούτε κανείς σου έκρυψε τις μετατροπές αυτές.
Κ όσο για τα ημισλίκ πόσο κατεβάζουν το χρόνο?Eχω 3 περιοδικα που επιβεβαιωνουν τα λεγομενα μου. Ενα ειναι των 4τροχων. Εκαναν δοκιμη ελαστικων σε ενα ibiza 1400 101 ps και μολις εβαλαν ενα dunlop ημισλικ κατεβασαν 3 δευτερολεπτα τον καλυτερο γυρο.
-
OK !
-
Αντε ρε τιμο που εκανες και 10.74 στα μεγαρα με το 106 σου. Δεν πας να υπνωτισεις κανενα λουκανικο λεω γω ?
Παλιοψευτη
-
..
-
Πιστεύω πως είναι κρίμα παιδιά που έχουν αφιερώσει χρόνο κ χρήμα ώστε να φτάσουν να γράψουν αυτούς τους χρόνους,να πρέπει μετά να δικαιολογηθούν στον καθένα για το πως τους έκανανδεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα και σε άλλα πιο αγωνιάρικα φόρουμ που να μην έχει δώσει λεφτά για το αμάξι του....εγώ έδωσα 45000..μπορώ να λέω την γνώμη μου και όπου ακούω φίδια να τα επισημαίνω???
από τα 5 παραδείγματα φιδιών πας να μου δικαιολογήσεις το ένα βάζοντας βίντεο με απ,ότι ακούω 2ο στάδιο μπουμπάκι αυτοκίνητο όπως λένε τα παιδιά καθώς έχω PSTN και δεν μπορώ να το δω...
όταν ο φίλος έγραψε ραλυ καλό είναι να επισημαίνει και τις βελτιώσεις του....και μάλλον αυτό πρέπει να είναι και το πιο γρήγορο ραλύ σε πίστα γιατί βλέπω το έχετε πολύ ψηλά προσωπικά δεν το ξέρωφίλου evo 8άρι έκανε 1.03.......Άλλο αν είναι 450 άλογα
pskarm να σαι καλά φίλε μου γιατί νόμιζα ότι τρελάθηκα γιατί ξαφνικά όλοι έχουν γίνει χεράδες....το 1:20 το έχουν με το ένα χέρι στον καφέ και με το άλλο στην τυρόπιτα....
-
Κατσε ρε φιλε γιατι εσυ μας βγηκες πολυ εξυπνος! Δε θα μιλουσα αλλα λεγοντας φιδια οσα ειπα με προσβαλεις!
Να μαθεις στη ζωη σου πριν λες οτιδηποτε να βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει πρωτα και να μην κρινεις τον καθεναν χωρις να ξερεις. Επισης εχε υποψην οτι τα λεγομενα σου δειχνουν ανωριμοτητα για τους λογους που περιεγραψα πιο πανω και πως οσο συνεχιζεις αυτο που εσυ θεωρεις 'μαγκια' τοσο περισσοτερο πεφτεις στα ματια μας. Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι τα 45000 που εδωσες σε απαλασουν τοτε παω πασο. Keep walking!!!
Υ.Γ.: Κατι τετοια τυπακια χαλανε το νοημα αυτων των topic... Καποιος το προεβλεψε αυτο σε προηγουμενη σελιδα αλλα ποιος τον ακουσε
-
Δν έχω να σου πω κτ.
Παρά μόνο ότι τα πρόσωπα που έγραψαν τα φίδια που λες είναι γνωστα γενικά σε όσους ασχολούνται με πίστες κλπ.
Τα μέγαρα τα επισκέπτονται αρκετά συχνά απ'όσο μπορώ να ξέρω.
Οπότε αν λένε ψέμματα θα φανεί.
Δν έχεις παρά να τους μετρήσεις -
Σε λίγο θα μας πεις οτι το σταρλετακι σου έχει 150 άλογα.. Φιδέμπορα, έ φιδέμπορα...
-
Στα Μέγαρα έχει πολύ μεγάλη σημασία, απ'όσο ξέρω, το στήσιμο του αυτοκινήτου -ευθυγράμμιση και αναρτήσεις-, τα κιλά ανά ίππο (BTW το Elan είναι 1085 άδειο, χωρίς τα καλούδια του ήχου και των εργαλείων) και η προπόνηση, και δευτερευόντως τα... ερωτικά βοηθήματα που ακούν στο όνομα LSD, τα φρένα, και τα λάστιχα.
Α, και τα χέρια του οδηγού.
(αυτά θα ήθελα να τα είχα...)
Γι'αυτό λοιπόν, πριν δεχθούμε ή απορρίψουμε ένα χρόνο θα πρέπει να σκεφτούμε αν υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Το αποκλείουμε? Τότε δε δεχόμαστε και το χρόνο.
Μπορεί και να υπάρχουν? Τότε ο χρόνος δε φαντάζει και τόσο εξωπραγματικός.
Ετσι κι αλλιώς πάντως, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Εχω μερικά χρονόμετρα του TARMAC που μου έχουν εκμυστηρευθεί ότι ευχαρίστως σε μια συνάντησή μας μετρούν όποιον θέλει να μάθει το χρόνο ΤΟΥ!
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων