-
Πιστεύετε στην τηλεπάθεια;
Όχι; δοκιμάστε τότε το εξής:Όσοι έχετε τηλεχειριστήριο συναγερμού αυτοκινήτου θα ξέρεται ότι
το σήμα φτάνει μέχρι κάποια απόσταση πχ 10-15m ή ακόμα λιγότερο
αν έχει πέσει η μπαταρία.Απομακρυνθείτε 30 μέτρα από το αυτοκίνητο και πιέστε το κουμπί του χειριστηρίου,
προφανώς δεν συμβαίνει τίποτα.. τοποθετήστε τότε το χειριστήριο στο δεξί σας κρόταφο, σκεφτείτε
ότι θέλετε να ανοίξετε το αυτοκίνητο και ξαναπατήστε το κουμπί.Θα μείνετε άφωνοι, δεν είναι αστείο, δουλεύει! Απλά πρέπει να το σκεφτείτε έντονα!
-
Όχι; δοκιμάστε τότε το εξής:Όσοι έχετε τηλεχειριστήριο συναγερμού αυτοκινήτου θα ξέρεται ότι
αν έχει πέσει η μπαταρία.Απομακρυνθείτε 30 μέτρα από το αυτοκίνητο και πιέστε το κουμπί του χειριστηρίου,
προφανώς δεν συμβαίνει τίποτα.. τοποθετήστε τότε το χειριστήριο στο δεξί σας κρόταφο, σκεφτείτε
ότι θέλετε να ανοίξετε το αυτοκίνητο και ξαναπατήστε το κουμπί.Θα μείνετε άφωνοι, δεν είναι αστείο, δουλεύει! Απλά πρέπει να το σκεφτείτε έντονα!
-
-
μπορείς να φορτίσεις και κινητά έτσι;
-
hrdoukas
-
Iσχύει! Νομίζω πως το σώμα λειτουργεί σαν κεραία.
Το να το ακουμπήσετε στον κρόταφο κρίνεται προαιρετικό...μπορείτε απλά να ακουμπίσετε το μεταλικό κομμάτι με κάποιο δάκτυλο καθώς πατάτε τον τηλαχειρισμό.
-
Τιποτα δεν ειναι περίεργο, το κρανίο κάνει καμπύλο κάτοπτρο και το σήμα φτάνει ενισχυμένο
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τιποτα δεν ειναι περίεργο, το κρανίο κάνει καμπύλο κάτοπτρο και το σήμα φτάνει ενισχυμένοΣωστά, έχω παρατηρήσει στη γειτονιά μια δεσποινίδα με πλούσιες καμπύλες που ξεκλειδώνει από τα 80μ
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Τιποτα δεν ειναι περίεργο, το κρανίο κάνει καμπύλο κάτοπτρο και το σήμα φτάνει ενισχυμένο
Σωστά, έχω παρατηρήσει στη γειτονιά μια δεσποινίδα με πλούσιες καμπύλες που ξεκλειδώνει από τα 80μ
Πού ακριβώς ακουμπάει το τηλεχειριστήριο για να το πετύχει αυτό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σωστά, έχω παρατηρήσει στη γειτονιά μια δεσποινίδα με πλούσιες καμπύλες που ξεκλειδώνει από τα 80μ
Πού ακριβώς ακουμπάει το τηλεχειριστήριο για να το πετύχει αυτό?
Δεν το ακουμπάει πουθενά. Tο ανεβοκατεβάζει με γρήγορες κινήσεις και ...τσούπ ανοίγουν οι πόρτες, ενίοτε και το πορτ-μπαγκάζ...
-
Ναι, το κρανίο αλλάζει τη συχνότητα και λειτουργεί σαν πομπός.
Έχει πλάκα πάντως!
-
Κατι παρομοιο δηλαδή και με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης, που οταν 'πεσουν' οι μπαταρίες, ο μπαμπάς μου ζορίζεται, το σφίγγει, κ πατάει το κουμπί τεντώνοντας το χέρι του με δύναμη προς την τηλεόραση για να παει το σήμα πιο εύκολα !!!!!!!!
Ζντούπππππππππ!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Τι άλλο θα διαβάσουμε.
-
Pakos M
δε μου λες τπτ για το S2000 να μάθω κι εγω τι γινεται;Κατι έμαθα για αυτά του 2002 και με έχει πιάσει ένας κρυος ιδρώτας...
Α! έδωσα μια προκαταβόλα. Οσονούπω έρχονται και οι φώτο με το κλειδί στο χέρι!
Τηλεπαθεια και τηλεχειρισμος