-
Ρε σεις!
Αν δουλεύω στην Κηφισιά, θα πάρω το λεωφορείο από την Κηφισίας και θα πάω!
Και αν θέλω να πάω από την Κυψέλη, θα κατέβω με το τρόλεϋ να πάρω τον Ηλεκτρικό απο την Βικτώρια.Αν δεν θέλω, δεν θα το πάρω.
Μην προσπαθείτε να αποδείξετε οτι δεν είναι ορθολογικό ή εν εξυπηρετεί.
Εσας δεν σας 'κολλάει'. Μια χαρά.
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να το κάνει κάποιος σε πολύ λογικούς χρόνους.Εγκάθετε, μην πας Ελληνικό. Κατέβα 2 στάσεις πιο νωρίς...και πάρε το Τραμ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγκάθετε, μην πας Ελληνικό. Κατέβα 2 στάσεις πιο νωρίς...και πάρε το Τραμ!
ευτυχώς δεν περνάει από κει
-
Ε βρες μια στάση που να περνάει ρε συ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και αν θέλω να πάω από την Κυψέλη, θα κατέβω με το τρόλεϋ να πάρω τον Ηλεκτρικό απο την Βικτώρια.Α μπράβο, αυτό το έκανα μέχρι να πάρω αυτοκίνητο. 1 ώρα μίνιμουμ με την προυπόθεση ότι το τρόλεϋ θα φύγει με το που θα φτάσω & ότι με το που θα κατέβω θα περάσει το τρένο. + ένα τεταρτάκι περπάτημα, φτάνουμε 1 ώρα και 15 λεπτά. Να τα πάρω τα ΜΜΜ, αλλά όταν χάνω σε χρόνο γιατί να το κάνω? Αν πάω κέντρο σαφώς και θα πάω με Μετρό, αλλά στις υπόλοιπες διαδρομές μου δεν με συμφέρει..
-
Διπλο ποστ
-
Υπαρχει και κατι αλλο>
Οσο δεν αποκεντρονονται οι υπηρεσιες οτι επεκτασεις και να κανεις στο τελος θα καταντησεις να εισαι σαρδελα (οχι πως τωρα δεν εισαι τις ωρες αιχμης) με στο Μετρο/ΗΣΑΠ.
Εχει καταντησει σκοπος να θελουμε να στειλουμε ολον τον κοσμο ευκολα στο κεντρο να κανει την δουλεια του... Οτι μεσο και να βαλεις θα κορεστει..
Φαντασου ολο τον κοσμο απο την Γλυφαδα που θα θελει να παει κεντρο και θα τον βολευει το Μετρο. ΠΑΝΙΚΟΣ.Καποτε θα πρεπει υπουργεια, ταμεια, εταιριες κλπ να διασκορπιστουν στην περιφερερεια και οταν λεμε περιφερεια δεν ενοουμε τα Πατησια ουτε το Χαλανδρι...
Και θα συνεχιζω να κραζω που φτιαχνονται ολες οι επεκτασεις χωρις Δωρεαν χωρους σταθμευσης... Η καλυτερα χωρις καν χωρους σταθμευσης..
Εστω ας δινοταν κινητρο στους κατοχους καρτας απεριοριστων ΔΩΡΕΑΝ παρκινκ σε οποιο σταθμο του Μετρο θελουν να πανε.. -
Ο χρήστης guru έγραψε:
Στη λεωφόρο Κηφισιάς (*) προβλέπεται να κατασκευαστεί η γραμμή 4 του μετρό, Γαλάτσι – Μαρούσι. Στη λεωφόρο θα έχει τους εξής σταθμούς:
- Φάρος,
- Φιλοθέη,
- Σίδερα,
- Ο.Α.Κ.Α.,
- Παράδεισος (ανταπόκριση με προαστιακό) και
- Μαρούσι (ανταπόκριση με γραμμή 1).
Βέβαια η γραμμή αυτή θα αργήσει να κατασκευαστεί (μήκος 19,6 χιλιόμετρα, 20 σταθμοί, εκτιμώμενος προϋπολογισμός περίπου 2,1 δις ευρώ)...
Αττικό Μετρό - Επεκτάσεις υπό μελέτη
Βικιπαίδεια: Μετρό Αθήνας(*) και όχι Κηφισίας που λένε όλοι – η Κηφισιά, της Κηφισιάς!
Μακάρι να ζω μέχρι τότε για να δω το έργο.
34 χρόνια ζω στην Αθήνα και έγινε το 1ο μέρος (και ακόμη δεν έχει τελειώσει ...) (Αν και έχω ακούσει ότι η ιστορία του μετρό είναι ποιο παλιά ...)
Οπότε 34+34 = 68 χρονών ... Στα όρια ... Προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω ...Αλλωστε οι ίδιοι λένε ότι θέλουν 2 χρόνια μόνο για να δώσουν το έργο σε κάποιο ανάδοχο, χωρίς όλα τα υπόλοιπα (ματαιώσεις, ενστάσεις, κολλήματα, εκλογές, νέες κυβερνήσεις, καρτέλ, κλπ...κλπ...)
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
34 χρόνια ζω στην Αθήνα και έγινε το 1ο μέρος (και ακόμη δεν έχει τελειώσει ...) (Αν και έχω ακούσει ότι η ιστορία του μετρό είναι ποιο παλιά ...)
Οπότε 34+34 = 68 χρονών ... Στα όρια ... Προλαβαίνω, δεν προλαβαίνω ...Αλλωστε οι ίδιοι λένε ότι θέλουν 2 χρόνια μόνο για να δώσουν το έργο σε κάποιο ανάδοχο, χωρίς όλα τα υπόλοιπα (ματαιώσεις, ενστάσεις, κολλήματα, εκλογές, νέες κυβερνήσεις, καρτέλ, κλπ...κλπ...)
Πιο υπεραπλουστευμένη άποψη δεν πρέπει να έχω ακούσει... Ο παππούς μου που ήταν 82 όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το μετρό, θα μπορούσε κάλλιστα, ακολουθώντας τη λογική σου, να πει ότι 82 χρόνια ζει στην Ελλάδα και έγινε μόνο το 1ο μέρος και ακόμα δεν έχει τελειώσει... Άρα 82+82=164, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Μα καλά, τα σκέφτεστε πριν τα γράψετε αυτά;;; Δηλαδή επειδή εσύ ζεις 34 χρόνια στην Αθήνα, το μετρό ακολουθεί τη δική σου ηλικία, άρα αφού σε 34 έγινε μόνο ένα μέρος και μάλιστα ατελείωτο, δεν πρόκειται επί των ημερών μας να ολοκληρωθεί; Τι λέτε ρε παιδιά; Τι λέτε;;; Μήπως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πετάτε αυτές τις εξυπνάδες για να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα; Ποιους νομίζετε ότι θα πείσετε; Μόνο τους πλέον αφελείς και εκεί αμφιβάλλω!!!
-
Γιατί το θέμα δεν πάει στο Περί Αυτοκίνησης;
Η Αθήνα τελικά σώθηκε με μετρό-τραμ-λεωφορεία;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η Αθήνα τελικά σώθηκε με μετρό-τραμ-λεωφορεία;
Δεν σώθηκε και ούτε πρόκειται γιατί θέλει (και αυτή) γκρέμισμα και ξαναφτιάξιμο.
Είναι σε καλό δρόμο, πάντως!
-
Είναι σε καλό δρόμο πάντως!
Για το γκρέμισμα και το ξαναφτιάξιμο; Αν ναι, σκέφτομαι να μετοικήσω άμεσα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πιο υπεραπλουστευμένη άποψη δεν πρέπει να έχω ακούσει... Ο παππούς μου που ήταν 82 όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το μετρό, θα μπορούσε κάλλιστα, ακολουθώντας τη λογική σου, να πει ότι 82 χρόνια ζει στην Ελλάδα και έγινε μόνο το 1ο μέρος και ακόμα δεν έχει τελειώσει... Άρα 82+82=164, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Μα καλά, τα σκέφτεστε πριν τα γράψετε αυτά;;; Δηλαδή επειδή εσύ ζεις 34 χρόνια στην Αθήνα, το μετρό ακολουθεί τη δική σου ηλικία, άρα αφού σε 34 έγινε μόνο ένα μέρος και μάλιστα ατελείωτο, δεν πρόκειται επί των ημερών μας να ολοκληρωθεί; Τι λέτε ρε παιδιά; Τι λέτε;;; Μήπως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πετάτε αυτές τις εξυπνάδες για να δημιουργείτε αρνητικό κλίμα; Ποιους νομίζετε ότι θα πείσετε; Μόνο τους πλέον αφελείς και εκεί αμφιβάλλω!!!
Θεωρείς υπεραπλουστευμένη την άποψη μου, δημιουργώ αρνητικό κλίμα, προσπαθώ μάταια να πείσω κάποιους (αφελείς όπως λες) με τις εξυπνάδες μου, άρα δεν έχω θέση στο θέμα που άνοιξες.
ok... πάω πάσο... και αποχωρώ...
Car Free Day