-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε μια και σε ενα μηνα θα βγουν και οι επισημες φωτογραφιες του νεου μοντελου...εδω καποια τελευταια renderings...
και εδω καποιες τελευταιες φωτογραφιες.
πρωτη σειρα
δευτερη σειραΠίσω δεν μπορούσαν να φανταστούν κάτι καλύτερο από το να αντιγράψουν τα φώτα της νέας(και άμεσης ανταγωνίστριας) Mercedes E-class;
-
Η bmw ακόμα πειραματίζεται τελίκα .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Η bmw ακόμα πειραματίζεται τελίκα .Δε νομίζω...έχει βρει προ πολλού το δρόμο της. Σχεδιαστικά είναι αρκετά ενδιαφέρον και μόνο το γεγονός ότι προκαλεί συζήτηση τα λέει όλα.
Λοιπόν...οι πληροφορίες λένε ότι αυτή είναι η νέα 5άρα και είναι leaked brochure picture.
Ίσως διαψευστεί βεβαίως...οπότε κρατάτε και μια πισινή:
-
έχει πολλά στοιχεια από 3 series coupe
καλο είναι αυτό
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...
(Σαν να είναι λίγο επιμηκυμένη η φωτογραφία και δείχνει τη σειρά 7 ... )
Προσωπικά την μεταBangle 5άρα θα την ήθελα πιο sportsedan, χαμηλή, μακρυά, κάτι σαν 4θυρο coupe, κάτι σε CLS ... δίνοντας σαν πιο 'συμβατική' πρόταση την 5 GT ή μια SW έκδοση. -
http://www.worldcarfans.com/10910212257 ... -more-skin
...η πιο όμορφη BMW της τωρινής γκάμας όταν βγει; Μακάρι, δύσκολο όμως να ξεπεραστούν
παλιότερες κούκλες. -
ππωπωπωπωπω
τα ᾽᾽νεφρα᾽᾽ μπροστα ειναι σαν της 7αρας E38...λεπτα ομορφα...
θα ξεπερασει την Ε39...;
σε ομορφια εννοω.....
-
-
Dream...
-
Λοιπόν...οι πληροφορίες λένε ότι αυτή είναι η νέα 5άρα και είναι leaked brochure picture.
Ίσως διαψευστεί βεβαίως...οπότε κρατάτε και μια πισινή:
Ωραιο σχεδιο αλλα δεν μου βγαζει τον δυναμισμο που εχει η 5αρα του Μπανγκλ
βεβαια μεχρι να την δουμε επισημα εχουμε καιρο ακομα -
Κι άλλες φώτο:
Σαν πολύ μακρύ δε σας φαίνεται???
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για καν'τε πλήρη Προβολή Εικόνας...
Τα άλλα δύο καμουφλαρισμένα τι είναι;;
Ειδικά το εμπρός με το κίτρινο καμουφλάζ! -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Για καν'τε πλήρη Προβολή Εικόνας...
Τα άλλα δύο καμουφλαρισμένα τι είναι;;
Ειδικά το εμπρός με το κίτρινο καμουφλάζ!Το εμπρός είναι ένα Mini SUV/SAV/Crossover και το πίσω είναι η Χ3.
Επίσης αριστερά μια Coupe με νέους καθρέπτες α λα E90 LCI.
-
καλημέρα .... Εχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβω πια είναι η σχεδιαστική ταυτότητα αυτής της εταιρείας .... Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια την έχουνε χάσει την μπάλα . Σαν γιαπωνέζικα σαν κορεατικά πολύ ανώμαλο ντιζάιν ... Χωρίς αρμονία .... Μόνο την 3 άρα κουπέ και καμπριο παραδέχομαι . Εκεί αποπνέει ένα premium αέρα .. Όσο για την εμμονή της εταιρείας να μη βάζει τούρμπο δεν μπορώ να την καταλάβω .... Όλη η ιστορία είναι να έχεις δύναμη από τα χαμηλά σε μια προσπέραση και όχι να πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα και να σκισεις τον κινητήρα στις 6.000 στροφές για να το πετύχεις ! Αν έχει κανείς οδηγήσει saab 95 aero καταλαβαίνει καλά τι εννοώ !!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
καλημέρα .... Εχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβω πια είναι η σχεδιαστική ταυτότητα αυτής της εταιρείας .... Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια την έχουνε χάσει την μπάλα . Σαν γιαπωνέζικα σαν κορεατικά πολύ ανώμαλο ντιζάιν ... Χωρίς αρμονία .... Μόνο την 3 άρα κουπέ και καμπριο παραδέχομαι . Εκεί αποπνέει ένα premium αέρα .. Όσο για την εμμονή της εταιρείας να μη βάζει τούρμπο δεν μπορώ να την καταλάβω .... Όλη η ιστορία είναι να έχεις δύναμη από τα χαμηλά σε μια προσπέραση και όχι να πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα και να σκισεις τον κινητήρα στις 6.000 στροφές για να το πετύχεις ! Αν έχει κανείς οδηγήσει saab 95 aero καταλαβαίνει καλά τι εννοώ !!!Νομίζω δε χρειάζεται να το γράψουμε σε όλα τα τόπικ της BMW...θα σου απαντήσω στο BMW Forum.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
καλημέρα .... Εχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβω πια είναι η σχεδιαστική ταυτότητα αυτής της εταιρείας .... Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια την έχουνε χάσει την μπάλα . Σαν γιαπωνέζικα σαν κορεατικά πολύ ανώμαλο ντιζάιν ... Χωρίς αρμονία .... Μόνο την 3 άρα κουπέ και καμπριο παραδέχομαι . Εκεί αποπνέει ένα premium αέρα .. Όσο για την εμμονή της εταιρείας να μη βάζει τούρμπο δεν μπορώ να την καταλάβω .... Όλη η ιστορία είναι να έχεις δύναμη από τα χαμηλά σε μια προσπέραση και όχι να πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα και να σκισεις τον κινητήρα στις 6.000 στροφές για να το πετύχεις ! Αν έχει κανείς οδηγήσει saab 95 aero καταλαβαίνει καλά τι εννοώ !!!σε ποσα thread το έχεις γράψει αυτό?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
καλημέρα .... Εχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να καταλάβω πια είναι η σχεδιαστική ταυτότητα αυτής της εταιρείας .... Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια την έχουνε χάσει την μπάλα . Σαν γιαπωνέζικα σαν κορεατικά πολύ ανώμαλο ντιζάιν ... Χωρίς αρμονία .... Μόνο την 3 άρα κουπέ και καμπριο παραδέχομαι . Εκεί αποπνέει ένα premium αέρα .. Όσο για την εμμονή της εταιρείας να μη βάζει τούρμπο δεν μπορώ να την καταλάβω .... Όλη η ιστορία είναι να έχεις δύναμη από τα χαμηλά σε μια προσπέραση και όχι να πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα και να σκισεις τον κινητήρα στις 6.000 στροφές για να το πετύχεις ! Αν έχει κανείς οδηγήσει saab 95 aero καταλαβαίνει καλά τι εννοώ !!!
σε ποσα thread το έχεις γράψει αυτό?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΚΛ !!
-
Φώτο ακαμουφλάρηστη από το εσωτερικό:
-
Φώτο ακαμουφλάρηστη από το εσωτερικό:Δεν είναι κανένα ΤΡΕΛΟ άλμα προς τα εμπρός αλλά είναι αρμονικό, και φαίνεται πολύ λειτουργικό. Πολύ θετικό που η οθόνη πολαπλών ενδείξεων δεν καλύπτεται από την αντιαισθητικότατη (κατά τη γνώμη μου) κούρμπα που έχουμε δει σε κάποιες BMW και έκανε το ταμπλώ να μοιάζει με τοξωτό γεφύρι
-
Γνωριμη εικονα εσωτερικου για BMW,την εχω βαρεθει κριμα που δεν πηρανε στοιχεια απο την Ζ4
BMW 5 Series 2009