-
-
Δεν είν' κακό,δεν είν' κακό
-
H deuterh foto einai arketa kalyterh apo thn prwth alla kai pali den me ph8ei
-
Ο χρήστης 8eios έγραψε:
H deuterh foto einai arketa kalyterh apo thn prwth alla kai pali den me ph8eiσαν facelift της τωρινής 5άρας μοιάζει
-
-
τι εχετε να πειτε για αυτο το σχεδιο?το θεωρω απλα καταπληκτικο...συνδυαζει το επιθετικο μπροστινο της Ε90 και το κομψο πισω της Ε92...σε ενα τετραθυρο αμαξωμα...
μου αρεσει πολυ...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι εχετε να πειτε για αυτο το σχεδιο?το θεωρω απλα καταπληκτικο...συνδυαζει το επιθετικο μπροστινο της Ε90 και το κομψο πισω της Ε92...σε ενα τετραθυρο αμαξωμα...Aυτό ακριβώς,εμπνευσμένο απο υπάρχοντα μοντέλα. Επομένως οι πιθανότητες να παρουσιαστεί έτσι είναι μηδαμινές. Η BMW δείχνει πως πλέον κάθε της μοντέλο έχει διαφορετικά στοιχεία. Είναι νωρίς ακόμη...
-
ωραιο σχεδιο απο αυτοκινητο....
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Θα καταφερει αραγε αυτη τη φορα να παρει 5 αστερια στα crash test?χεχε αυτο ακριβως θα λεγα κι εγω..
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
http://blog.worldcarfans.com/index.cfm/8070507.006/blog-next-generation-bmw-5-series-debut-in-2010Χρονια είχα να δω bmw και να μείνω με ανοιχτό το στόμα απο σχεδίαση. Μακάρι να έβγαινε και η 3αρα με αυτό το σχέδιο ποιο μαζεμένο τότε δεν 8α συζητούσαμε για ανταγωνισμό στην κατηγορία. Εξαιρετικό!!!!
-
Δεν πειράζει ας είχα μια 5άρα με την οδική της συμπεριφορά..και ας μην είχε 5 αστέρια....
-
Πρώτη φορά που μου αρέσει τρελά σχέδιο της άποψης Bangle...Μακάρι να βγεί έτσι...
-
κούκλα, ειδικά πίσω
-
-
-
-
Στα χνάρια της νέας Χ5...
-
X6 θα έλεγα...αλλά photoshop είναι αυτό...και δεν είναι του Huckfeldt. Αυτός συνήθως πέφτει μέσα κατά 90%.
-
το πλαι ειναι απο σειρα 1 και μπροστα πισω απο 3αρα κουπε. ειναι νωρις για φοτος.
-
Μπροστά και πίσω είναι από Χ6
BMW 5 Series 2009