-
Brera 2.2?
Golf V R32?
RX8 Cosmo?
S3?
TT 2.0TFSi?
130i? -
Brera 2.2?
Golf V R32?
RX8 Cosmo?
S3?
TT 2.0TFSi?
130i? -
Brera 2.2?
Golf V R32?
RX8 Cosmo?
S3?
TT 2.0TFSi?
130i? -
Μια 130 για μένα παρακαλώ, σε άσπρο! Περισσεύει τπτ για το m-pack;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια 130 για μένα παρακαλώ, σε άσπρο! Περισσεύει τπτ για το m-pack;Κάπου στα 45Κ πρέπει να βγαίνει με το Μ-Pack. Ε Βασίλη?
-
Άμα είναι, 130 m για μένα. Πότε να την περιμένω;
-
Άντε πάλι προβλέπονται σφαγές.
Μόνο ευρώπη έχει το παιχνίδι;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άντε πάλι προβλέπονται σφαγές.Μόνο ευρώπη έχει το παιχνίδι;
RX8 COSMO
Ένα ζευγάρι γυαλιά στον κύριο παρακαλώ!
-
s3. Δεν ξερω γιατι, αλλα μου γυαλισε... Οχι βεβαια οτι αν μου χαριζανε οποιοδηποτε θα ελεγα οχι !
-
Έχει και το RX8
Λοιπόν αν ήθελα κουπέ...το Mazda
Αν ήθελα hot hatch την 130i.
Bέβαια το πρόβλημα είναι οτι και πάλι δεν αγοράζω κανα πρακτικό αμάξι αλλάαα δεν βαριέσαι υποθετικό είναι το ερώτημα.
Οπότε η ψήφος μου πάει στο Mazda -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άντε πάλι προβλέπονται σφαγές.Μόνο ευρώπη έχει το παιχνίδι;
χρειάζεσαι νέα γυαλιά; έχει το Cosmo (είναι κάτω από τα 40 βέβαια, αλλά τι να ξέρει το kid )
-
Βρε εγώ γυαλιά θα βάλω αλλά μην είστε και τόσο μονόπλευροι. Δεν είναι μόνο όνομα και πουλμούρ η αυτοκίνηση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν είναι μόνο όνομα και πουλμούρ η αυτοκίνηση.Τι εννοείς? Ότι υπάρχουν επιλογές λιγότερο πουλ μουρ που είναι μεν μέσα στο budget αλλά εκτός της ψηφοφορίας?
-
Όλα αν γινόταν αλλά επειδή δεν γίνεται κάτι τέτοιο θα επέλεγα 130i...
-
Εννοώ ότι συνεχώς στα ίδια και τα ίδια αναλωνόμαστε. Brera, VR32, S3.
Δηλαδή μόνο αυτά υπάρχουν. Ευχαρίστηση και όχι μόνο δηλαδή δε μπορεί να σου δώσει ένα MR2 ή ένα Skoda octavia ή ένα 407. Πρέπει να είναι όνομα για να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε;Μου θυμίζει κάποια περιοδικά ήχου, που μόνο τα κορυφαία μηχανήματα πρέπει να αγοραστούν. Τα υπόλοιπα στη πυρά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εννοώ ότι συνεχώς στα ίδια και τα ίδια αναλωνόμαστε. Brera, VR32, S3.
Δηλαδή μόνο αυτά υπάρχουν. Ευχαρίστηση και όχι μόνο δηλαδή δε μπορεί να σου δώσει ένα MR2 ή ένα Skoda octavia ή ένα 407. Πρέπει να είναι όνομα για να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε;Μου θυμίζει κάποια περιοδικά ήχου, που μόνο τα κορυφαία μηχανήματα πρέπει να αγοραστούν. Τα υπόλοιπα στη πυρά.
μην ανησυχείς tazio σε 6μηνο απο τώρα θα έχουμε Opel GT, G.Punto Abarth, πιθανόν Volvo C30 T5 και άλλα καλά που όπως βλέπεις διευρύνουν τη γκάμα
-
R32, μου αρέσει πολύ αυτό το αυτοκίνητο...
( και τα άλλα είναι ξεχωριστά ακόμα και σαν παρουσίες στο δρόμο από λίγο έως πολύ αλλά το R32 μεταξύ τους είναι αυτό που τραβάει το μάτι μου και με προκαλεί... )
-
Ψήφισα το RX8, πιστεύω πως είναι το καλύτερα σχεδιασμένο απο όλα και θα άξιζε να κοστίζει πολύ παραπάνω. Η κατανάλωση δεν με πολυπειράζει επειδή είμαι ζάμπλουτος
Εννοείται θα το έκανα παραγγελία σε άσπρο
-
RX8.
Ας λέτε ότι θέλετε για αξιοπιστία, μόνο και μόνο οι 9000 σαλ του wankel αποτελούν λόγο. -
ειναι απιστευτο....
αμα ειχα τοσα λεφτα κανενα απο αυτα δε θα με αφηνε ικανοποιημενο...
σε bmw coupe δε παιζει κατι γρηγορο ε?
Με 40-45K στο ταμείο τι θα αγοράζατε?