-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
η πανεπιστημιουπολη ξεφευγει απο τα ορια του 'κεντρου'. Ελεος ρε ΙΚΕ δεν ειναι ΚΑΝ στο Δημο Αθηναιων..
edit [kouk] Tα προσωπικά σας, κατ' ιδίαν παίδες!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
η πανεπιστημιουπολη ξεφευγει απο τα ορια του 'κεντρου'. Ελεος ρε ΙΚΕ δεν ειναι ΚΑΝ στο Δημο Αθηναιων..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
-
αποχωρω απο το τοπικ.
-
FlowerPower αμα μιλήσεις με moderator ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
FlowerPower αμα μιλήσεις με moderator ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩIKE πολυ ασχοληθηκα μαζι σου και δεν μετερχομαι πλεον της κατιουσσης σου. Αυτα απο μενα._
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
FlowerPower αμα μιλήσεις με moderator ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩΚαλά, αυτό το νταβατζιλίκι γιατί επιτρέπεται;;
Ρε μάστορα, σε βάλαμε Αγά στα @@ μας και δεν το θυμάμαι; Για κοίτα εδώ μαγκιές ξαφνικά!
Ρε τι νούμερα κυκλοφορούν εδώ μέσα... Μ' αρέσει που συνδιαλέγομαι κιόλας με το ατομάκι αυτό! Τέλος κι από εμένα! Ούτε να σε περιφρονεί κανείς δεν αξίζεις!!!
-
Ηρεμείστε ρε σεις!
-
-
Δεν είναι πρωταπριλιά
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
naso:ΙΚΕ , αμα εκανες χιουμορ τοτε παω πασο.
Αυτον τον καφε που αναβαλαμε την παρασκευη ποτε θα τον κανονισουμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηρεμείστε ρε σεις!Νίκο, σε παρακαλώ. Να εστιάζεις τις συστάσεις εκεί που πρέπει και όχι να απευθύνεσαι σε όλους! Έλεος! Απειλές προς το παιδί, προσπάθεια να το φιμώσει;;; Τι μας λέει ο μεγάλος; Είπαμε να διαφωνούμε, αλλά αυτός αν μπορούσε θα μας γ@μούσε κιόλας δηλαδή; Ή απλά τον παίρνει να πουλάει μαγκιά στον Βαγγέλη και εκτονώνεται έτσι; Όχι ρε παιδιά, όχι!!!
Η χειρότερη στιγμή που είχα στο 4ΤΦ τόσα χρόνια που είμαι μέλος!!! Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια αυτή!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
FlowerPower αμα μιλήσεις με moderator ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ
Καλά, αυτό το νταβατζιλίκι γιατί επιτρέπεται;;
Ρε μάστορα, σε βάλαμε Αγά στα @@ μας και δεν το θυμάμαι; Για κοίτα εδώ μαγκιές ξαφνικά!
Ρε τι νούμερα κυκλοφορούν εδώ μέσα... Μ' αρέσει που συνδιαλέγομαι κιόλας με το ατομάκι αυτό! Τέλος κι από εμένα! Ούτε να σε περιφρονεί κανείς δεν αξίζεις!!!
Ρε μη ψαρώνεις!
-
Οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ μας δεν είναι γνωστές σε όλους.
Ξέρετε αν ΙΚΕ και Λουλούδης είναι φίλοι?Οταν βρίζει ο ταζιος ( ) τον Νικ-Hifi-Olympio ( ) γιατι δεν αντιδράτε ετσι?
Ηρεμααα! Χιούμορ!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ηρεμείστε ρε σεις!
Νίκο, σε παρακαλώ. Να εστιάζεις τις συστάσεις εκεί που πρέπει και όχι να απευθύνεσαι σε όλους! Έλεος! Απειλές προς το παιδί, προσπάθεια να το φιμώσει;;; Τι μας λέει ο μεγάλος; Είπαμε να διαφωνούμε, αλλά αυτός αν μπορούσε θα μας γ@μούσε κιόλας δηλαδή; Ή απλά τον παίρνει να πουλάει μαγκιά στον Βαγγέλη και εκτονώνεται έτσι; Όχι ρε παιδιά, όχι!!!
Η χειρότερη στιγμή που είχα στο 4ΤΦ τόσα χρόνια που είμαι μέλος!!! Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια αυτή!!!
Βιάζεσαι.
Δες το προηγούμενο post μου. Κατάντια Νάσο? -
nasos79, πλάκα κάνουν! και εγώ ψάρωσα, αλλά ένα μικρό πουλάκι με πληροφόρησε...
-
Μισό λεπτό να μαζέψω την κοιλιά μου που διαλύθηκε απ' το γέλιο!!!
Όχι τίποτα άλλο, ο ορισμός του χιούμορ πήγαινε προς εμένα, για να ενημερωθώ εγώ;;;
Μπορεί κάποιος να με κάνει ban για 1-2 μέρες;
-
-
Naso εχεις πέσει θύμα του flower power.
Θα αναλάβω εγω προσωπικά να τον ΣΑΠΙΣΩ στο ξύλο.
**ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ **
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]