-
Απλά ένα αυστραλοποιημένο Mazda 2 είναι (όμορφο όμως εκτός από τις ζάντες), αφού πίσω έχει ταμπούρο. Αν βρει 2 MPS με ταμπούρα πίσω...
-
Αν βγεί με ταμπούρα ο popol@ros θα κάνει χαρακίρι
-
το αγοράζω!
-
Ένα τέτοιο αυτοκίνητο, θέλεις δεν θέλεις θα έχει δόσεις καγκουριάς, το θέμα είναι τα όρια της καγκουριάς που ο καθένας ανέχεται...
Οι φωτό προέρχονται από εδώ... -
Λοιπόν, σήμερα έκανα test drive το Mazda 2, 1.3 με τα 86 άλογα.
Στα θετικά το άμεσο τιμόνι (μου φάνηκε αρκετά κοφτερό), ο επιλογέας με τις κοντές διαδρομές, και το καλό κράτημα. Ο πωλητής με μπρίζωνε να το πατήσω και άλλο στη στροφή και το αμαξακι έστριβε. Βέβαια είχε και 16αρες ζάντες πάνω...
Δε μου άρεσε ο ήχος του στις ψηλές, και επίσης η κεντρική κονσόλα του. Θα ήθελα να είχε και θερμοκρασία νερού. Έχει ποτηροθήκες στις 2 πόρτες, και μερικές θήκες γύρω γύρω.Η τιμή της έκδοσης που ήθελα είναι 14660 με το κλειδί στο χέρι. Εδώ έχουμε πέραν των αεροσάκων και του ΑΒS, ραδιοcd-mp3 με χειριστήρια στο τιμόνι, ηλεκτρικούς-θερμαινόμενους-αναδιπλώμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα-κλειδαριές με τηλεχειρισμό, ζάντες αλουμινίου, a/c, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα, προβολείς ομίχλης, και κάτι άλλα ψιλά. Μιλάω για την έκδοση touring alloy.
Σέρβις θέλει κάθε 20.000 λάδια (ενδεικτική μου είπε 60-70 ευρώ) και το μεγάλο στα 40.000κμ (ενδεικτική 220 ευρώ περίπου). Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα σε πράσινο και κίτρινο ενώ τα υπόλοιπα θέλουν 87 μέρες αναμονή.
Σκέφτομαι το λευκό περλέ. Αυριο θα πάω και σε άλλη μάζντα να δω τι προσφορά θα πάρω και από εκει.
-
και σε κίτρινο κουκλάκι είναι πάντως
-
κίτρινο εννοείς αυτό το χρυσαφί; ιιιιχ!
Ωραίο αυτοκινητάκι κατά τα άλλα
-
Αν καταλήξεις σε MAzda 2, είναι σωστή η επιλογή σου να το πάρεις σε λευκό. Του πάει πολύ!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν καταλήξεις σε MAzda 2, είναι σωστή η επιλογή σου να το πάρεις σε λευκό. Του πάει πολύ!Λευκή πέρλα.
-
το έχουν σε τεστ στο τελευταίο επεισόδιο του Fifth Gear για όποιον ενδιαφέρεται.
http://www.mininova.org/tor/1138550 από εδώ κατεβάζετε το επεισόδιο.
-
δες αμα εισαι αθηνα κ εδω. http://www.carmodels.gr/carshow.php?id=77
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
κίτρινο εννοείς αυτό το χρυσαφί; ιιιιχ!Ωραίο αυτοκινητάκι κατά τα άλλα
όχι,κίτρινο κίτρινο εννοώ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κίτρινο εννοείς αυτό το χρυσαφί; ιιιιχ!
Ωραίο αυτοκινητάκι κατά τα άλλα
όχι,κίτρινο κίτρινο εννοώ
A, OK, δεν το έχω δεί αυτό.
-
Το 1.5 έχει μετρηθεί σε επιδόσεις?
-
Έχει μεγάλες διαφορές από το 3αρι ?
-
Σύγκριση επιδόσεων των εκδόσεων Mazda 2 1.3 1.5
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ TEST
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ISO 9001 1.3 1.5ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0- 60 χλμ./ώρα 4,8 4,1
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0- 80 χλμ./ώρα 7,9 6,5
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100 χλμ./ώρα 11,9 9,6
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-120 χλμ./ώρα 17,9 13,8
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0- 400 μέτρα 18,1 16,9
ΤΑΧΥΤΗΤΑ στά 400 μέτρα 120,8 131,2
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-1000 μέτρα 34 31,5
ΤΑΧΥΤΗΤΑ στά 1000 μέτρα 145,6 160,4
ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 60-100 χλμ./ώρα με 4η 13,3 10
ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 80-120 χλμ./ώρα με 5η 23,5 15,6
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ (χλμ./ώρα) 172 188 -
Το 1.5 πάει πολύ σε ευρώπουλα. Δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου.
-
Αν σκεφτείς ότι το 1.3 Touring Alloy έχει 14.000, το πακέτο SAP (σπορ εμφάνισης) χρεώνεται 750, το 1.5 Touring Alloy SAP έχει 15290, τότε νομίζω ότι τα +500 για να πας σε 1.5 αξίζουν και με το παραπάνω, αν δεν έχει κανείς πρόβλημα με τα λίγο αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.
Γενικά νομίζω ότι το 1.3 είναι υπεραρκετό για δεύτερο αυτοκίνητο, αλλά αν κάποιος το θέλει σαν πρώτο και μοναδικό τότε το 1.5 είναι καλύτερη επιλογή και θα καλύψει περισσότερες ανάγκες αυτοκίνησης... -
14.660 με το κλειδί στο χέρι και το μεταλλικό χρώμα το touring alloy.
-
OK, συμφωνώ, εγώ έδωσα αρχικές τιμές και στα δύο χωρίς μεταλλικό χρώμα και χωρίς τέλη κυκλοφορίας κλπ.
Απλώς αν σου αρέσει και θέλεις να βάλεις το SAP ή σκέφτεσαι μετά από λίγο καιρό να βάλεις καμιά αεροτομούλα κλπ τότε η τιμή του 1.3 Touring Alloy πάει στα 14750 + χρώμα + τέλη, ενώ το 1.5 που στην αρχική του έκδοση περιλαμβάνεται το SAP κοστίζει 15290 + χρώμα + τέλη.
Βέβαια αν θελήσεις να βάλεις το SAP εργοστασιακά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να επιλέξεις μεταξύ τριών χρωμάτων. Μαύρο απλό, κόκκινο απλό ή λευκό μεταλλικό πέρλα.
Πολλοί απ'ότι έχω δεί επιλέγουν το μαύρο SAP οπότε δεν πληρώνεις και +400 για το μεταλλικό χρώμα.
Mazda 2 2007