-
που είσαι? ακόμα κάνεις σβουρες?
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο...Πάντα με σύνεση και προσοχή
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
που είσαι? ακόμα κάνεις σβουρες?Καλοτάξιδοοοοοοs2000
-
σε ποιο χαντακι επεσε???
-
kalotaksido file!!
-
ΝΑ 'ΜΑΙ !
-
Πως ήταν η βόλτα?(με όλες τις 'ανατριχιαστικές' λεπτομέρειες...)
-
Λοιπόν....
Βασικά το πάω σαν παρθένα. Είχα και συνοδηγό μέσα και δεν είχα καμμιά όρεξη για περαιτέρω πράματα.
Ολα καλά μέχρις στιγμής, μονάχα που στο βρεγμένο γινεται CARμανιόλα... Σβουρίζει με το τπτ. Και γι'αυτό λέω να βαλω χειμερινά ελαστικά μόλις λιώσω αυτά που έχω (που δε θα αργήσουν να λιώσουν).
Με ταχύτητες μέχρι των 160 χλμ/ω η κουκούλα δεν κάνει κανένα θόρυβο (βασικά δνε έχω μπει και σε άλλο κάμπριο για να μπορώ να συγκρινω... τουλαχιστον δε μας κούραζε καθόλου). Ανοιχτό όταν είναι γίνεται ένας ψιλοχαμός μέσα από τους αγέρηδες αλλά εντάξει όλα έχουν το τίμημα τους. Ειδικα ανοιχτό και μέσα σε τούνελ ο ήχος είναι ! Μέχρι και τα 180 που το πήγα δε φάνηκε να μασάει (απλά τα μαλλιά έγιναν μια ανακατοσούρα).
Και όπως το πήγαινα κοκονάτο χθες και σήμερα συν μερικά πατηματάκια που το έκανα (όχι τπτ το τρομερό πάντως) έχω κάνει ήδη 320 χλμ με 33 λίτρα και ακόμα έχει ψωμιά!
Μέσα είναι όλα μα ΟΛΑ γύρω από το τιμόνι. Δε χρειάζεται να απλώνεσαι για τπτ. Ηχοσύστημα, κλίμα, ντουλαπάκι (ένα μίζερο εχει ρε γμτ...) όλα στο πεδίο δράσης του καρπού!
Το κιβώτιο είναι από αλλη διάσταση. Εχετε παίξει ποτέ Sega Rally? Ε καλύτερο... Η 1η από την 5η απέχει ελάχιστα εκατοστά. Και κουμπώνουν με τη σκέψη. Μονάχα καρπό λυγίζεις και πας για το επόμενο κατέβασμα/ανέβασμα. Συνήθως ανεβοκατεβάζεις έτσι απλά για δεις τι ωραία που γίνεται!
Ο κινητήρας είναι διάμαντι. Χαμηλά είναι αξιοπρεπέστατος (6η και 2000 σαλ και πηγαίνει ανετότατα) και ψηλά ουρλιάζει. Πρέπει να κανονίσω άνοιγμα όμως με άλλο S2000 για να δω σε τι κατάσταση είναι τα αλόγατα. Πάντως το ψηφιακό κοντέρ δε σου δίνει ΚΑΜΜΙΑ αίσθηση του τι γινεται. Φρένα-τιμόνι δεν μπορώ να τα αξιολογήσω γιατί πήγαινα σαν μπούλης είπαμε... Η ανάρτηση όμως ειναι μέλι. Σκληρή όσο ακριβώς πρέπει, ψηλή όσο ακριβώς πρέπει, από καμπές δεν πάσχει το αμάξι. Σημείωση: τα μέτρησα στο αμορτισερόμετρο (όπως λεγεται δλδ) και έδειξε 90% ! Ζαλιστήκαμε ομαδικά μολις το είδαμε.
Τι σου κάνει ο Ιάπωνας τελικά...
(η επόμενη κίνηση και άμεση μάλιστα είναι να του χώσω συναγερμό, διπλό μάλιστα, γιατί μονάχα immobilizer έχει... cd player έχει, αλλά πρέπει να κάνω κάτι να του βαλω cdιέρα...)
-
-
Kalotaxido file
Ante kalwseir8es sto club
Den xerw pou mporw na se brw
8a epikoinwnisw suntoma mazi sou gia na sunanti8oume na sou kanw mia grigori ...............na deis pws paei
Loipon kai pali kales sboures kai suntoma 8a tapoume
-
Μην ξεχνιόμαστε http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 997#712997
-
Ο χρήστης CARμανιόλα έγραψε:
Den xerw pou mporw na se brw
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
που είσαι? ακόμα κάνεις σβουρες?
Καλοτάξιδοοοοοοs2000
Ο καιρός γαρ εγγύς ρε ψηλέ. Δειξε μου γιατί αν οπως τα πάω το πράμα, θα χρειαστεί να βάλω κανένα Ν στο τζαμάκι....
-
Done
-
Tι υψος εχεις CARυοθραυστης? Εισαι ανετα μεσα? Το τιμονι αν θυμαμαι καλα δεν ρυθμιζεται πανω-κατω. Σωστα?
-
1.81 είμαι (άντε 1.82, ανάλογα τα τακούνια ).
Το τιμόνι δεν πάει πουθενά. Εκεί μπάστακας
Τώρα υπάρχουν 2 τρόποι να καθήσεις μέσα:
-σχεδόν τέρμα πίσω την καρέκλα και κάθετα την πλάτη (το κάθισμα δεν πάει πάνω κάτω) είτε
-το κάθισμα λίγο πιο μπροστά και η πλάτη να έχει περισσότερη κλίση.Το κακό στο πρώτο είναι ότι ίσως και να ακουμπάς στην οροφή (άμα κάποιος είνια πχ 1.90), στη δεύτερη περίπτωση οδηγάς σαν ταρίφας. Είναι καθαρά όμως θεμα συνήθειας.
Πχ όταν είμαι αραχτός και λάιτ προτιμώ το 2ο. Οταν θέλω να κινηθώ σε ρυθμούς λίγο πιο γρήγορους προτιμώ το 1ο.
Εσύ πόσο είσαι άρχοντα;
-
Εγω ειμαι 1.85 ,αλλα το προβλημα μου ειναι, οτι ειμαι ''περιεργος'' στην θεση οδηγησης. Ακομα και το getz δεν με βολευει.
Εχω μακρια χερια και ποδια. Ειμαι ενας Διαμαντιδης στο πιο κοντοΣυνηθως οδηγω με τερμα πισω το καθισμα και την πλατη πισω. (σαν ταριφας)
Το θεμα ειναι οτι αν και εχω μακρια χερια δεν με βολευει οταν θελω να οδηγησω γρηγορα. Την ιδανικη θεση οδηγησης την εχω βρει στa focus 1 kai 2 και γενικα σε οποια αυτοκινητα ρυθμιζεται το τιμονι μεσα-εξω -
To ντουλαπάκι κάτω από τον ανεμοθραύστη το εντόπισες?
-
Ο χρήστης Tolkyr έγραψε:
To ντουλαπάκι κάτω από τον ανεμοθραύστη το εντόπισες?ναι ρε,,,,
εκεί βάζει το όπλο του.
-
Εκείνο εκεί λέω οτι ειναι το μοναδικό μίζερο ντουλαπάκι. Πέρα από εκείνο δεν έχει ΤΠΤ (ούτε καν σταχτοδοχείο...... εκτός κι αν δεν το είδα, τι να πω).
Το πρόβλημα είναι ότι εχει μια μπρίζα output-κάτι και δεν ξέρω αν εκεί μπορεί να μπει ο φορτιστής του κινητού... Βασικά ούτως ή άλλως εκτός αμαξιού κάπνιζα πάντα, αλλά αυτο με το φορτιστή με φόρτισε λίγο...
-
Είναι παροχή ρεύματος. Μπορείς να βάλεις φορτιστή κανονικά εκεί. Καλοτάξιδο!!!
ΑΓΟΡΑΣΘΗ: S2000