-
Το λάθος στο γράψιμο των σημειώσεων, κατα την ταπεινή μου γνώμη, βαραίνει και τα δυο μέλη του πληρώματος.
Αν δεν κάνω λάθος ο οδηγός υπαγορευει και ο συνοδηγός γράφει κατα την διάρκεια των αναγνωρίσεων ενώ στον αγώνα ο συνοδηγός αναπαράγει τις οδηγίες του οδηγού ο οποίος και εκτελεί. (ή κάπως έτσι τελος πάντων )
Απο εκει και πέρα δέχομαι την απόσυρση του απαράδεκτου σχόλιου σου, σαν παραδοχή του λάθος σου και καταλαβαίνοντας την δυσκολία σου στο να ζητήσεις συγνώμη θεωρω το θέμα λήξαν.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Το λάθος στο γράψιμο των σημειώσεων, κατα την ταπεινή μου γνώμη, βαραίνει και τα δυο μέλη του πληρώματος.Αν δεν κάνω λάθος ο οδηγός υπαγορευει και ο συνοδηγός γράφει κατα την διάρκεια των αναγνωρίσεων ενώ στον αγώνα ο συνοδηγός αναπαράγει τις οδηγίες του οδηγού ο οποίος και εκτελεί. (ή κάπως έτσι τελος πάντων )
Το θέμα δεν ειναι ποιον βαραίνει, τι!Σαφώς οτι γίνεται μέσα σε εναν αγώνα βαραίνει το Πληρωμα και μόνο.Οχι τον εναν απο τους δύο και οχι μονο τα γραψίματα δρομου.
Επειδή ομως ξεφύγαμε απο το θέμα, υπενθιμίζω οτι το θέμα αφορά τις Δοκιμές.Προτάσεις εχουν γίνει αλλα ο 'nass' κάνει πως δεν βλέπει.Και χρησιμοποιώ τον 'nass' διότι είναι ο μόνος σοβαρός απο την πλευρά της Οργάνωσης που ασχολείται με το Forum.
Και ακόμα δεν εχω διαβάσει λύση - πρόταση του 'nass' για το τι σκέφτεται εκείνος. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Προτάσεις εχουν γίνει αλλα ο 'nass' κάνει πως δεν βλέπει.Αυτό το 'κάνει πως δεν τις βλέπει' με προσβάλλει. Εχω τοποθετηθεί επανειλλημένως, πχ. κατά της πρότασης του platis και κατά κάθε πρότασης με ελεύθερο αριθμό περασμάτων.
Και χρησιμοποιώ τον 'nass' διότι είναι ο μόνος σοβαρός απο την πλευρά της Οργάνωσης που ασχολείται με το Forum.
Μην ανησυχείς, έτσι όπως πάει το πράγμα αυτό το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα
Ετσι και αλλιώς πάντως (και αυτό κολλάει και με το παραπάνω 'κάνει πως δε βλέπει') δεν είναι δική μου δουλειά. Οπότε απλά λέω την άποψή μου, όταν έχω κάτι να πω -και ούτε είμαι υποχρεωμένος- και η ιδιότητα του 'μέλους της Οργάνωσης' δεν έχει εφαρμογή...
Και ακόμα δεν εχω διαβάσει λύση - πρόταση του 'nass' για το τι σκέφτεται εκείνος.
Παραπάνω έγραψα (μάλλον δεν θα το πρόσεξες):
Το μόνο πρόβλημα των αναγνωρίσεων στην Ελλάδα είναι πως δεν αστυνομεύονται σωστά (διαρρέουν οι διαδρομές, δεν ασχολούνται οι οργανωτές για να μη 'χάσουν πελάτες' κτλ.). Ολα τ΄ άλλα είναι φρου-φρου και αρώματα.
Συνεπώς είναι σαφές πως συμφωνώ (και μετά τα αποτελέσματα του ΕΛΠΑ, ακόμα περισσότερο! ) με το υπάρχον σύστημα των περιορισμένων ποσοτικά και χρονικά αναγνωρίσεων (ΟΚ, ίσως θα πρέπει να δοθούν ακόμα 1-2 ΣΚ για διευκόλυνση των πληρωμάτων) και απλά πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να γίνεται καλύτερη αστυνόμευση. Αυτό, κατά μεγάλο ποσοστό σημαίνει να καταλάβουν οι λέσχες πως δεν πειράζει, ας δυσαρεστήσουν τους 'πελάτες' και ας μην διαρρεύσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις διαδρομές. Και, μια και διαδρομές πχ. ασφάλτινου ράλι στην Αχαϊα δεν έχει χιλιάδες, ένα ραντάρ με ένα αστυνομικό στην πχ. Φτέρη 5-10 φορές πριν τον αγώνα σίγουρα θα βοηθήσει
-
Τωρα είναι ξεκάθαρη η αποψή σου!Αλλα για τους νέους οδηγούς?Γιατι να είναι στο έλεος των Παλαιών?Γιατί ο Kapri που δεν εχει δει την φτέρη απο κοντά να μην κανει 8 περάσματα?
-
Γιατί ο Iliev να κάνει 8 περάσματα ? Αποδείχθηκε πως δεν τα χρειάζεται...
(Η άποψή μου ως προς το θέμα είναι ξεκάθαρη νομίζω, ψάξε προηγούμενες σχετικές δημοσιεύσεις)
Να προσθέσω μία ακόμα πρόταση:
Οι οργανωτές να είναι υποχρεωμένοι, στους νέους οδηγούς μόνο, να μοιράζουν με μικρό αντίτιμο (πχ. 30 ευρώ) ένα DVD με τις ειδικές του αγώνα τους σε σβέλτο (αλλά όχι αγωνιστικό) ρυθμό, ώστε να παίρνουν μια πρώτη ιδέα του αγώνα.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ωραία!
Οι Αδιάφθοροι ποιοι θα είναι?
Εδω σε θέλω και εγώ μαστορα!!!!!! -
Πάντως το να έχεις καλό συνοδηγό είναι το Α και το Ω.
Αμα έχεις και καλό αμάξι δε χρειάζεται ούτε χερας να είσαι για να πας καλά (καταλαβαίνετε πιστεύω οι περισσότεροι τι εννοώ).
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
-
Στον πρωτο μου αγωνα εκανα πανω απο 4 περασματα(10+) αλλα και παλι παραλιγο να φιγω σε ενα αρκετα μεγαλο γκρεμο, οποτε δεν υπαρχει ποτε να συμφωνησω με τα 4περασματα.
Δεν συμφωνω με την λογικη να μην ανακοινωνωντε οι ΕΔ για να μην γινονται παρανομα περασματα. Πως αλλιως περιμενουμε να ερθει ο κοσμος, απο τις αφίσες;
Λετε οτι οι ξενοι μας ξεφτηλησαν με 4 περσματα αντι τα δεκαδες δικά μας. Ειστε σιγουροι οτι καναν μονο 4;
Καποιος ειπε να μπουν ρανταρ στις ΕΔ και εφερε σαν παραδιγμα την φτερη. Στο ΕΛΠΑ που ειχε ρανταρ τι εγινε; Γραψαν κανεναν ή στο αεροδρομιο πηγαινα ολοι με 50; Ολοι αυτοι που καναν δοκιμες με δυλιτρα τουρμπο, (ακομα και με αγωνιστικά) Ελληνες και ξενοι, τι σκεπτικο ειχαν, την άνεση;
Μήπως παιζει και ρολο τι επωνυμο εχει αυτος που κανει γρηγορα δοκιμες αλλα και με τι αμαξι συμμετεχει;
1ον ξενο πληρωμα εκανε αναποδα δοκιμες
2ον πληρωμα που συμμετεχει με Ν4 με περασε σε σημειο με ρανταρ με το λιγοτερο 150
Ειμαι 1000/100 σιγουρος οτι εαν ηταν καποιος δολιος νεος οδηγος και εκανε κατι απο τα δυο δεν θα περναγε στο ντουκου.Εγω προσωπικα στο ΕΛΠΑ δεν εκανα πανω απο 4 αλλα ηταν ΕΔ που μου ηταν γνωστες. Οχι οτι δεν θα εκανα και αλλες αν δεν απαγορευοταν.
Σε εμενα σωστο φαινεται το εξης: οι ΕΔ να γνωστοποιουντε αρκετο καιρο πριν τον αγωνα, τα περασματα να ειναι ελευθερα, να επιτρεπετε η αντιθετη φορα και να τηρουντε τα ορια ταχυτητας.Δεν νομιζω οτι ετσι σε ενα αγωνα που θα παρουν μερος π.χ. 70 πληρωματα ολοι θα πανε μια εβδομαδα νωριτερα αλλα αλλοι 1μηνα νοριτερα αλλοι 2.
-
Φιλε nass πιστευω πωσ η προταση σου για το dvd δεν αξιζει τον κοπο και τα 30ευρω δεν ειναι ενα αντιτιμο μικρο για ενα cd που κοστιζει 50 λεπτα.Τους δινουμε τοσα, ποσα ακομα θα δωσουμε???
Και παλι δεν μπορει να βγαλει ακρη το πληρωμα βλεπωντας cd με τις ειδικες του αγωνα!!
Δεν ειναι κατι τραγικο, χομπυ ειναι.Ολοι οσοι τρεχουμε το κανουμε σαν χομπυ και γιατι μας ικανοποιει!!! -
Ο χρήστης moya21 έγραψε:
Φιλε nass πιστευω πωσ η προταση σου για το dvd δεν αξιζει τον κοπο και τα 30ευρω δεν ειναι ενα αντιτιμο μικρο για ενα cd που κοστιζει 50 λεπτα.Τους δινουμε τοσα, ποσα ακομα θα δωσουμε???
Και παλι δεν μπορει να βγαλει ακρη το πληρωμα βλεπωντας cd με τις ειδικες του αγωνα!!
Δεν ειναι κατι τραγικο, χομπυ ειναι.Ολοι οσοι τρεχουμε το κανουμε σαν χομπυ και γιατι μας ικανοποιει!!!Εδώ εχιες λάθος! Σε πιο προηγμένες χώρες, οπως Γαλλία, σου δείνουν και ένα DVDακι.Και πιστεψέ με θα είναι τα πιο ωραία λεφτά που θα πληρώσω σε αυτά τα μπουρδ....α που λέγονται Οργανώσεις.
Τι δηλαδή δεν υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα τρείς άνθρωποι που να εμπιστευόμαστε?Που να έχουν ένα Θήτα! Αυτό θές να πείς!
Για ονόμασε!? Ξέρεις πολύ καλύτερα την Ιστορία απο εμένα...Καθώς και μεγαλύτερος
-
Μου αρεσει που το συζητατε ακομα.....
Αφου δεν γινεται τιποτα,καμια ΕΛΠΑ δεν θα αλλαξει κατι απο τους κανονες που εχει μεσα απο μια συζητηση που εχει κορεστει απειρως.
Ο ζαχαρας λεει πεντε πραγματα που εχουν γινει στο παρελθον κατ επαναληψη.....
Αν προκειται να λυνοταν καποιο προβλημα με το να δινουμε τους παρανομουντες εμπαινα και εγω δοτης και σταματαγα τους αγωνες....
Να δω ομως μετα ποιοι θα τρεχανε.....Ασχετο.Το ντβιντ,οπως λεει και ο ροντραννερ δινεται στη Γαλλια εναντι 10 ευρω για αγωνα διημερο πρωταθληματικο.
Ανουσια πλεον συζητηση οταν ηδη Ζαχος και αλλοι εχουν πει οτι κανανε περασματα το καλοκαιρι και πρεπει να αποσβεσουν και οχι να κανουν αποχη ,οταν υπηρχε αρθρο στους 4Τ με οδηγους-πρωταγωνιστες ,οταν απαγορευοταν η διελευση απο ειδικες ολο το χρονο, με τα μινι gti στο Κενταυρος ενα μηνα πριν απο το συγκεκριμενο ραλλυ....
Ανουσια συζητηση εδω μεσα.....
Ολοι πανω κατω ξερουμε οτι στην Ελλαδα το σωστο-εφικτο ,επειδη ειναι Ελλαδα ,ειναι να ειχαμε ελευθερα περασματα με ΚΟΚ και γνωστες τις ειδικες πολλους μηνες πριν( Η με 4 περασματα και 30 οδηγους ανα αγωνα με ποινη 5 λεπτων για παρανομες δοκιμες)
-
[quote='roadrunner_gr']
Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί τσαντίστηκε ο Λώρης -ήταν ειλικρινής-, και δεν έχω τίποτε προσωπικό μαζί του αντιθέτως θεωρώ ότι είναι καλός συνοδηγός παρ'ότι απέχει από το να θεωρείται τέλειος.Απλά όποιος θέλει να χτίζει το image της τελειότητας πρέπει να εισπράτει και την λέζα της μ@μ@κίας του.
ΑΓΑΠΗΤΕ roadrunner gr,
ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ 'ΛΙΓΟ' ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ Η ΑΝ ΠΗΣΙΑΖΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.
ΑΣ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΣΥ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ 'ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙ' ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ 'ΒΓΗΚΑΜΕ' ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ.
ΕΥΓΕ !!!'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο castor ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ? ΑΣΧΕΤΟ!!!
-
Ο χρήστης zaxaras έγραψε:
Στον πρωτο μου αγωνα εκανα πανω απο 4 περασματα(10+) αλλα και παλι παραλιγο να φιγω σε ενα αρκετα μεγαλο γκρεμο, οποτε δεν υπαρχει ποτε να συμφωνησω με τα 4περασματα.Aγαπητέ Ζaxaras,
καταρχήν 'μαγκιά' σου που παραδέχεσε οτι έκανες πάνω από 4 περάσματα. Δεν πρόκειται να διαφωνήσω σε αυτά που έγραψες απλά θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Δεν θα ήταν προτιμότερο να κόψεις ρυθμό στον αγώνα και να προσπαθήσεις να 'δουλέψεις' με τον συνοδηγό σου? Να δουλέψεις περισσότερο τις σημειώσεις σας? Να πουλήσεις έστω αυτή την στροφή? (όλα αυτά τα λέω καλοπροαίρετα και γράψε άκυρο αν τα έκανες)
Νομίζω πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μας (αυτό το πιστευώ γενικά για τους Έλληνες) είναι οτι άσχολούμαστε με τους άλλους αντί να ασχολούμαστε με τους εαυτούς μας. Έχεις χίλια δίκια για όσα λες αλλά με το να κάνεις και εσύ παράνομα περάσματα πρακτικά και είσαι παράνομος και θα διαιωνίζεις το πρόβλημα χώρις να προσφέρεις ουσιαστική λύση. Σίγουρα θα νιώθεις κορόιδο αν είσαι νόμιμος αλλά είσαι εντάξει με τον εαυτό σου για το χόμπυ σου.
Πρόσεξε! Για το χόμπυ σου! Αν το τρόπαιο του αγώνα ήταν μια νύχτα με την Τζούλια Αλεξανδράτου θα το καταλάβαινα. Αλλά ένα κύπελλο παίρνεις που πρακτικά το έχεις πληρώσει και αυτό! (όπως και πολλά άλλα)Φιλικά,
Γιάννης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο castor ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ? ΑΣΧΕΤΟ!!!
ΣΤΑ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!
-
Ναι μεν αλλα...
Γιαννη,σκεψου τι πρεπει να πεις σε αυτους που κανουν δοκιμες και δεν το λενε η δεν το παραδεχονται....
Μπορει καλιστα ο 'Χ Ζαχαρας' να ειναι ενταξει με τον εαυτο του με 50 περασματα...
Οι αλλοι δεν ειναι με αυτονΣκεψου ποσους απο αυτους που κατα καιρους εχεις θαυμασει,αν λεγανε 'εχω κανει 700 περασματα στη Φτερη',πως θα σκεφτοσουν μετα,αν ο 'Χ Ιλιεφ' εκανε οντως 4 περασματα και παρολα αυτα σου αρεσε περισσοτερο στο ματι απο τον αλλον που θαυμαζες με τα 700....
Χαρντ ταιμς για δυσκολες σκεψεις....
Περιεργο πραγμα η αληθεια. -
-
Ο χρήστης zaxaras έγραψε:
Στον πρωτο μου αγωνα εκανα πανω απο 4 περασματα(10+) αλλα και παλι παραλιγο να φιγω σε ενα αρκετα μεγαλο γκρεμο, οποτε δεν υπαρχει ποτε να συμφωνησω με τα 4περασματα.Δεν έχω καμία σχέση με τους Ελληνικούς αγώνες αλλά θα ήθελα να σχολιάσω το παραπάνω.
Φίλε zaxaras το ότι πήγες να φύγεις στον γκρεμό είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνα και του συνοδηγού σου. Αν δεν προλαβαίνεις να γνωρίσεις μια διαδρομή με 4 περάσματα και να μπορέσει να την καταγράψει πλήρως ο συνοδηγός σου, μου φαίνεται παράλογο να πηγαίνεις με την ταυτότητα στο στόμα - τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω όταν λες ότι πήγες να φύγεις από τον γκρεμό.
Σκοπός των περασμάτων - απ΄ ότι έχω καταλάβει τουλάχιστον - δεν είναι να μάθουν οι οδηγοί απ' έξω τις διαδρομές αλλά να τις καταγράψουν. Αν δεν έγινε σωστά η καταγραφή για τους χ ψ λόγους, αναγκαστικά πρέπει να πας πιο αργά, αλλιώς δεν πας πιο γρήγορο αλλά πιο επικίνδυνα.
EDIT