-
Ρε συ,άν καταστρεφότανε ολόκληρες γειτονιές απο μία μεγάλη πέτρα σαν κι'αυτη,τότε θα ακούγαμε τετοιου είδους νέα αρκετα συχνα στίς ειδήσεις.Σε αυτο το μέγεθος μετεωρίτες είναι αρκετα συχνό φαινόμενο να χτυπάνε τη γη
-
Ναι αλλά δυστυχώς δεν πέφτουν τέτοιου είδους μετεωρίτες τόσο συχνά... Και λέω δυστυχώς διότι κάθε μέρα πέφτουν μετεωρίτες του ...άλλου είδους. Οι επονομαζόμενοι 'μετεωρίτες' (δλδ. υπερμεγέθεις βλακείες
). Και έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο να μην μιλάει κανείς πλέον γιαυτές γιατί τις έχουμε συνηθίσει. Αυτοί οι μετεωρίτες αναφέρονται μόνο στις μεσημεριανές εκπομπές που δεν τις βλέπει κανείς και για να περνάει η ώρα τούς παίρνουνε τηλέφωνα από το πάνελ... Α και στο magazino του star channel που θέλουν να ονομάζουν κεντρικό δελτίο ειδήσεων...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Δύο και από εμένα, από την τελευταία μου επίσκεψη στο Μόναχο:
[...]Η δεύτερη σε ποιό ακριβώς σημείο είναι;
Είναι τραβηγμένη στον Englischer Garten.
-
-
Πρεπει να χασεις κι αλλα κιλά.ΑΚαι τα γυαλια δε σου πανε..
-
-
-
Αυτό το τελευταίο πως το πρόσεξες;
-
-
-
Σε ποιο ΧΚ είναι;
-
Βασιλίτσα...
-
Όμορφα
-
Ήταν η πρώτη μου φορά που έκανα σκι, και μου άρεσε απίστευτα!!!
3 μέρες πήγα, τις 2 μέρες έκλεισα 4ωρο και την 3η μια ωρίτσα.Ανυπομονώ να ξαναπάω.
Υ.Γ. αν και ήθελα πολύ, δεν έφαγα καμία βούτα.
-
Πρώτη φορά που έκανες σκι και δεν είχες καμία βούτα; Μας δουλεύεις ρε νέος;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πρώτη φορά που έκανες σκι και δεν είχες καμία βούτα; Μας δουλεύεις ρε νέος;Ούτε εγώ είχα στη δική μου πρώτη.
Παρέσυρα ένα δύσμοιρο χριστιανό βέβαια, αλλά εγώ δεν έπεσα μαζί του
-
Όχι, ειλικρινά.
Αααα, ξέχασα, είχα μία, όταν προσπάθησα να βγω την πρώτη φορά από τον 3θέσιο, αλλά δεν υπολόγισα καλά και βρέθηκα αλλού γι'αλλού.
Αλλά πέραν αυτής, τίποτα! Βέβαια δεν πήγα και σε καμιά μαύρη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά πέραν αυτής, τίποτα! Βέβαια δεν πήγα και σε καμιά μαύρη.Αμα κατεβεις Αθηνα...θα πας...
-
-
Από που είναι Δημήτρη?
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#2]