-
-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Ναι και εμένα αυτό το φλεγόμενο ξίφος μου αρέσει…
Αχ αν ήμουν η λαβή του…
Πρόσεχε εσύ, μη σου κόψει τίποτα!
Εκδρομή 5ου έτους να υποθέσω...? Συγγνώμη για το
4ου, 4ου... Χεχεχε, είσαι μικρός ακόμα, θα τα μάθεις τα κόλπα, χεχεχε (ήμουν στο Δ.Σ. του Φ.Σ. τότε, remember;;; Θα σ' τα πω στο msn αν θες)
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μεγείες μεγείες! Καλοφόρετα!
Από τι υλικό είναι;
Αντιγράφω από το site της Atomic:
- Dura Edge
- Fibreglass
- Carbon step 25 inv. topsheet
- UHMW electra graphite base
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Μακάρι να χιονίσει σύντομα και να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
-
-
Χάρη, ακριβώς αυτό το θέαμα χάζευα κι εγώ πριν λίγο και σκεπτόμουν, πως να χωρέσει τόση ομορφιά σε μια φωτογραφία;
-
Mε τίποτα, Ηλία. Εγώ έκανα άκρη το αυτοκίνητο και κάθησα και χάζευα...Απέναντι η Σαμοθράκη και πάνω το φεγγαρι. Αλλά αυτό το μπλε-πορτοκαλί είναι που με σκοτώνει...
-
Α, ρε, τα μεγάλα πνεύματα...
Εγώ βγήκα στο μπαλκόνι του γραφείου, να φαίνεται η θάλασσα, απέναντι η Ζάκυνθος, το φεγγάρι να ξεχωρίζει ολόκληρο κι από κάτω το μισοφέγγαρο να φέγγει, εκείνο το φωτεινό αστέρι από πάνω και, λίγο δεξιότερα, το Κάστρο Χλεμούτσι (ή Γλαρέντζα) φωτισμένο... -
ωραια φωτο χαρη!
-
-
-
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
μια μικρή περιγραφή :Εμβρυο εμφανίζει σπάνιο πρόβλημα υγείας και γίνεται επέμβαση μέσα στην μήτρα .Κατα την διάρκεια της επέμβασης εμφανίζεται το χεράκι του εμβρύου να αγγίζει το γιατρό σαν να τον ..ευχαριστεί .
Νο more comments
όχι ρε φίλε
-
-
-
krus sv2 πολυ καλες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
krus sv2 πολυ καλες...γιατί ρε; οι δικές μου δε σ'άρεσαν;
-
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
krus sv2 πολυ καλες...
γιατί ρε; οι δικές μου δε σ'άρεσαν;
δεν ηθελα να πω τπτ... αλλα αφου με πιεσες, οι δικες σου ειναι λογος για να ανοιξω ενα μπουκαλι κρασι του 1885...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
krus sv2 πολυ καλες...
γιατί ρε; οι δικές μου δε σ'άρεσαν;
δεν ηθελα να πω τπτ... αλλα αφου με πιεσες, οι δικες σου ειναι λογος για να ανοιξω ενα μπουκαλι κρασι του 1885...
Ξυδακι? Γιατι?
-
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#2]