-
Ο χρήστης kostasof έγραψε:
Οι πιλοτοι που ετρεξαν διπλα στο Schumi ηταν πρωτης διαλογησ!Δεν μπορω να ακουω αυτες τις ανοησιες...
[snip]Τη λίστα, τη λίστα
-
Η απάντηση στην ερώτηση...
Και τώρα Kimi Raikkonen.... Κάτι ήξερα που ονόμασα το νέο όχημα της οικογένειας Kimi
Εν πάσει περιπτώσει μεγάλος οδηγός ο MS πολύ μεγάλος ο καλλιστός της γενεάς του και ίσως ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα. Τα στατιστικά του εκτός πραγματικότητας για αυτούς που παρακολουθούν Φ1 από παλαιά....
Έγινε το κόκκινο πανί για τους Βρεττανούς Δημοσιογράφους ανά τον κόσμο. Ακόμα θεωρούν ότι τους έκλεψε το πρωτάθλημα από τον DH το 1994. Πολλοί μέσα στο Forum εχθροί και φίλοι. Του καταλόγισαν πολλά που τουλάχιστον για τα μισά από αυτά όταν τα έπραταν άλλες ομάδες δεν ήταν καν αντάξια λόγου.
Για την Φερράρι του χρόνου με το line up της Sauber (Μασα και Ραϊ) και πιθανώς με το καλύτερο μονοθέσιο είναι η πρώτη χρονιά της μετά MS εποχής. Αν η Φερράρι πετύχει το double τότε ο MS θα ξεχαστεί και η παράδοση του σκήπτρου θα έχει γίνει κατά ομαλό τρόπο. Ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζει αν ο FA καταφέρει να αλλάξει επιτέλους την τύχη της McLaren και η Βρεττανική εταιρεία θα παρουσιάσει ένα μονοθέσιο αντάξιο του.
Καλό ταξίδι MS και mille grazie.
-
Για μένα προωσωπικά η λέξη Σουμάχερ συντάσσεται πάντα με τη λέξη αχώνευτος. Ποτε δεν τον χώνεψα ρε παιδί μου! Θες επειδή το '94 ήμουν έτοιμος να πανηγυρίσω και πάλι ένα πρωτάθλημα του Σένα; Επειδή την ίδια χρονιά κέρδισε το πρωτάθλημα με αντιαθλητικό φάουλ επι του (λιγότερο αχώνευτου) Χιλ; Επείδή πήγε να κάνει τα ίδια και το 97 με τον Βιλνέβ; Επειδή ήταν Γερμανός; Επειδή πανηγύριζε σαν Γερμανός; Επειδή ήταν εκνευριστικά καλύτερος από τους υπόλοιπους οδηγούς της γενιάς του; Μάλλον όλα αυτά μαζί συν το γεγονός οτι σπανια έπιαναν τα βουντου που του έκανα. Και επειδή ειμαι και σκατόψυχος πάντα χαιρόμουν στην αποτυχία του. Δυστυχώς επι των ημερών του δε χαιρόμουν πολύ συχνά στη F1.
Το οτι αποφάσισε να αποχωρήσει δε μου κάνει ούτε ζέστη ούτε κρύο. Ειναι πολύ μεγάλος (και δεν εννοώ ηλικιακά) για να καθήσω να κρινω εγώ την αποφασή του. Θα κανει κακό στη F1 η αποχώρησή του; Δεδομένου οτι στην ουσία της (που για μένα ειναι το υψηλού επιπέδου θέαμα αλλά και ο συναγωνισμός των καλύτερων οδηγών ΚΑΙ των πιο εξελιγμένων μονοθεσίων στον πλανήτη) η F1 έχει ηδη απομακρυνθεί από αυτό που θα ήθελα να είναι, η αποχώρησή του θα βλάψει (έστω και λίγο, έστω και προσωρινά) και το τελευταίο προπύργιο της υπεροχής της F1 έναντι των υπολοίπων μηχανοκίνητων αθλημάτων. Τη μαρμίτα.
Η F1 θα χάσει το τμήμα των θεατών που παρακολουθούσε f1 για να δει τον Γερμανό να κερδίζει, κυρίως από τη Γερμανία αλλά και από αλλού. Και δεν είναι καθόλου λίγοι...
Τώρα θα συνεχίσουν να παρακολουθούν οι φίλοι του αθλήματος και όχι (μόνο) του Γερμανού.
Το θέμα είναι ΤΙ θα παρακολουθούν; και για πόσο καιρό; αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...Οπως και να χει...
Herr Schumacher RESPECT... καλή σύνταξη! -
Ρε σεις θα μας τρελάνετε;
Πότε ήταν ο Raikkonen ομόσταυλoς με τον Massa (ο οποίος ήταν και ταχύτερος );Το δίδυμο της Sauber ήταν Heidfeld-Raikkonen στην πρώτη χρονιά του Kimi.
Στα του Γερμανού, αναμφισβήτητα πολύ μεγάλος οδηγός, αλλά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. Εμένα προσωπικά, ο όλος πόλεμος που προκαλούσε με είχε κουράσει. Όσοι παρακολουθούσαν F1 μόνο για αυτόν, καλύτερα που δεν θα παρακολουθούν πλέον.
Ελπίζω χωρίς αυτόν να μειωθεί ο οπαδισμός που έχει δημιουργηθεί.
-
Ίσως πάρει τη θέση του Τόντ.
Λέτε να μην παίρνει τα καινούρια μονοθεσια για κανα γύρο;
Θα ρίχνει και κανα τέστ στα αμάξια σίγουρα.
Το θέμα είναι να μη βλέπουμε του χρόνου τον Σουμάχερ στα πίτ της Φερράρι και να λέμε 'Τι κάνεις ρε Μάσα, δώσε στον Σούμι το αμάξι...'
-
Λετε οτι ο Κιμι ειναι μεγαλος οδηγος...Θυμαστε τη χρονια που ηταν ομοσταβλος με το Μασα στη Sauber?Ποιος ηταν ταχυτερος?Η απαντηση ειναι ο Μασα!Και τι εκανε
ο Μασα απεναντι στο Μικαελ?Τιποτα!
Αυτα για να καταλαβετε το μεγεθος αυτου του οδηγου!!!Καλα μιλαμε ο τροπος σκεψης σου ειναι απλα απαραδεκτος
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ρε σεις θα μας τρελάνετε;
Πότε ήταν ο Raikkonen ομόσταυλoς με τον Massa (ο οποίος ήταν και ταχύτερος );Το δίδυμο της Sauber ήταν Heidfeld-Raikkonen στην πρώτη χρονιά του Kimi.
Όντως Kimi με Νick την 1η χρονια. Ποτέ Κimi-Μassa
migf1
Για μένα είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας/νοοτριοπίας που επιλέγει η κάθε ομάδα. Η Φεράρι είναι παραδοσιακά (δεν ξέρω για το μέλλον), οδηγοκεντρικής φιλοσοφίας
Μιλάς φαντάζομαι για εποχή MS... Γιατί ΟΛΗ η προηγούμενη ιστορία της Ferrari μάλλον το αντίθετο δείχνει....
-
*As of the 2006 Italian Grand Prix, Michael Schumacher holds the following F1 records:
Career Records:
* Most race wins: 90 (previous record beaten in 2001) * Most race wins with one team: 71 * Most podium finishes: 153 * Most second place finishes: 43 * Most points finishes: 188 * Most pole positions: 68 * Most fastest laps: 75 * Most race wins from pole position: 40 * Most 'clean-sweeps' (pole position, race win, and fastest lap): 22 * Most championship points: 1,354
2006:
* Only racing driver ever, in any racing class, to win 5 times at Indianapolis Motor Speedway * Only driver in history to win the same Grand Prix 8 times at (French Grand Prix at Circuit de Nevers Magny-Cours) * Only driver to lead over 5,000 laps.(Achieved at 2006 German Grand Prix) * Most time between first and last race wins: 13 years, 11 months, and 3 days
2004:
* Most championship titles: 7 (previous record beaten in 2003) * Most consecutive championship titles: 5 * Most race wins in a season: 13 (in 18 races) (previous record tied in 1995, 2000, and 2001 and beaten in 2002) * Most consecutive race wins: 7 (2004 European GP, Canadian GP, United States GP, French GP, British GP, German GP, Hungarian GP) * Most fastest laps in a season: 10 (in 18 races) * Most championship points in a season: 148 (out of a maximum of 180) * Most consecutive race finished without retirement 24 (Alonso broke series of 22 at Hugaroring 2006)
2002:
* Most podium finishes in a season: 17 (in 17 races)*
.... και που να ειχε και κανεναν αξιολογο teammate να τον κοντραρει ...
ΥΓ ... ατομα που σεβομαι για την αγαπη τους για την F1 ( που την εχουν αποδειξει με πραξεις και με πρωτοβουλιες ) ... ατομα που 'συναντω' χρονια στα φορουμ της F1 και περιμενα πως και πως τα ποστ τους για να διαβασω την αποψη τους ....
.... κινδυνευουν να χαρακτηρισουν ως γραφικοι όταν δεν βλεπουν ή δεν αναγνωριζουν αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος ....
Τεσπα .... Bye Bye Schumi..... εγω σε ευχαριστω για ολα
-
μετά τον μιχαλάκη τί;
ότι και πριν από αυτόν.
το μοναστήρι νάναι καλά.
Ήδη αν ο Αλόνσο πάρει φέτος τον τίτλο ή ακόμη καλύτερα αν τον πάρει του χρόνου με την μακλάρεν ή ακόμη πιο καλά αν πάρει τον φετεινό και του χρόνου με την μακλάρεν θα τον έχει μισοσβήσει.
στα 26 του 3 τίτλους..
Ακόμη κι αν ο Κίμι πάρει του χρόνου τίτλο με τη φερράρι θα τον ξεθωριάσει.
Από κει και πέρα μπορεί κάποια νούμερα του μιχαλάκη να φαίνονται απλησίαστα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Σκεφτείτε το ακραίο: να γίνουν οι αγώνες 25 το χρόνο.. -
Εγω απλως προσπαθω να πω πως οποιος οδηγος και αν καθοταν διπλα του στην ομαδα 8α ηταν κατωτερος.Λεμε για το Χακινεν οτι ηταν μεγαλος οδηγος και δεχομαι οτι ηταν μεγαλος οδηγος!Οταν ο Χακινεν πηρε 2 συνεχομενα πρωταθληματα το αυτοκινητο του απλα πετουσε και ποιον ειχε ομοσταβλο?Τον Κουλθαρντ που τοτε αν θυμαμαι καλα ειχε τερματισει και μπροστα απο το Σουμι,που τωρα ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος David παλευει στην Redbull να κερδισει το Κλιν!!!Αν λεμε για τους ομοσταβλους που ειχε ο Σουμι τοτε τι να πουμε για το Χακινεν η τον Alonso(Fisichella)?Ρε παιδια οπως και να το κανουμε ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι ο μεγαλυτερος οδηγος που εχει περασει απο τη Formula1.Το οτι ειναι 38 και κερδιζει κατα κρατος το Μασα δειχνει πως ειναι κορυφαιος.
-
αν, αν ,αν,
αν δεν είχε σκοτωθει ο Senna, αν δεν είχε σταματήσει ο Prost,
αν, αν,....Τι βιάζεστε? Θα δούμε...
kostasof
ΥΓ>Το οτι ειναι 38 και κερδιζει κατα κρατος το Μασα δειχνει πως ειναι κορυφαιος.Ποιος Μάσσα ρε παιδιά???? Παίζει να είναι και ο χειρότερος teammate του ΜΣ....
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
migf1
Για μένα είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας/νοοτριοπίας που επιλέγει η κάθε ομάδα. Η Φεράρι είναι παραδοσιακά (δεν ξέρω για το μέλλον), οδηγοκεντρικής φιλοσοφίας
Μιλάς φαντάζομαι για εποχή MS... Γιατί ΟΛΗ η προηγούμενη ιστορία της Ferrari μάλλον το αντίθετο δείχνει....
Δημήτρη, εννοώ παραδοσιακά στην ιστορία της. Έχεις δίκιο όμως γιατι η λέξη 'οδηγοκεντρική' μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά. Εννοώ πως υποστήριζε περισσότερο τον 1 από τους 2 οδηγούς της (είχε δλδ Νο.1 και Νο.2 οδηγούς)
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
[snip]
ΥΓ ... ατομα που σεβομαι για την αγαπη τους για την F1 ( που την εχουν αποδειξει με πραξεις και με πρωτοβουλιες ) ... ατομα που 'συναντω' χρονια στα φορουμ της F1 και περιμενα πως και πως τα ποστ τους για να διαβασω την αποψη τους ....
.... κινδυνευουν να χαρακτηρισουν ως γραφικοι όταν δεν βλεπουν ή δεν αναγνωριζουν αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος ....
[snip]Είτε αφορά μόνο εμένα είτε και άλλους σου επιστρέφω επιδεικτικά τον χαρακτηρισμό και σε προτρέπω να μάθεις να ακούς τις αντίθετες από σένα απόψεις χωρίς να χαρακτηρίζεις. Μου είναι πανεύκολο να σε χαρακτηρίσω κι εγώ με ότι χαρακτηρισμό τραβάει η ψυχή μου για τα ανούσια κατεβατά που αράδιασες (άλλο να τρέχεις μόνος σου, κι άλλο με ισάξιο ανταγωνισμό...και δεν ισχύει μόνο για τον ΜΣ, αλλά κα ιγια αρκετούς άλλους), αλλά δεν θα το κάνω.
edit: σε προτρέπω επίσης να σταματήσεις να θεωρείς τον εαυτό σου εκπρόσωπο όλου του κόσμου.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
migf1
Δημήτρη, εννοώ παραδοσιακά στην ιστορία της. Έχεις δίκιο όμως γιατι η λέξη 'οδηγοκεντρική' μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά. Εννοώ πως υποστήριζε περισσότερο τον 1 από τους 2 οδηγούς της (είχε δλδ Νο.1 και Νο.2 οδηγούς)
Και αυτό ψιλοαμφισβητίσιμο είναι, αλλά anyway...
BTW Νίκος, όχι Δημήτρης...
-
-
Εγω απλως προσπαθω να πω πως οποιος οδηγος και αν καθοταν διπλα του στην ομαδα 8α ηταν κατωτερος.Που το ξέρεις; Αν καθόταν ο Hakkinen, o Raikkonen, o Alonso; Απλά υποθέτεις.
Οταν ο Χακινεν πηρε 2 συνεχομενα πρωταθληματα το αυτοκινητο του απλα πετουσε και ποιον ειχε ομοσταβλο?Τον Κουλθαρντ που τοτε αν θυμαμαι καλα ειχε τερματισει και μπροστα απο το Σουμι,που τωρα ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος David παλευει στην Redbull να κερδισει το Κλιν!!!Αν λεμε για τους ομοσταβλους που ειχε ο Σουμι τοτε τι να πουμε για το Χακινεν η τον Alonso(Fisichella)?
Ενώ του Schumacher, όταν πήρε τα πρωταθλήματα σερνότανε. Οι Coulthard και Fisichella είναι κλάσεις ανώτεροι από τους teamates που είχε ο MS.
Ρε παιδια οπως και να το κανουμε ειτε σας αρεσει ειτε οχι ειναι ο μεγαλυτερος οδηγος που εχει περασει απο τη Formula1.Το οτι ειναι 38 και κερδιζει κατα κρατος το Μασα δειχνει πως ειναι κορυφαιος.
Καλά κόψε κάτι.
Το ότι κερδίζει τον Massa(!!!) που δηλώνει ότι 'δεν θέλω να κερδίσω, θέλω να βοηθήσω τον Schumacher' πραγματικά φοβερό επίτευγμα!Κορυφαίος ο Schumacher, ένας από τους καλύτερους ever, αλλά μην ισοπεδώνεις τα πάντα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
[snip]Είτε αφορά μόνο εμένα είτε και άλλους σου επιστρέφω επιδεικτικά τον χαρακτηρισμό και σε προτρέπω να μάθεις να ακούς τις αντίθετες από σένα απόψεις χωρίς να χαρακτηρίζεις. Μου είναι πανεύκολο να σε χαρακτηρίσω κι εγώ με ότι χαρακτηρισμό τραβάει η ψυχή μου για τα ανούσια κατεβατά που αράδιασες (άλλο να τρέχεις μόνος σου, κι άλλο με ισάξιο ανταγωνισμό...και δεν ισχύει μόνο για τον ΜΣ, αλλά κα ιγια αρκετούς άλλους), αλλά δεν θα το κάνω.
edit: σε προτρέπω επίσης να σταματήσεις να θεωρείς τον εαυτό σου εκπρόσωπο όλου του κόσμου.
... μολις θυμηθηκα πως σε σουταρανε απο το Forum του F1Racing ...
-
παντως ο ΜΣ ηταν μια προσωπικοτητα που με τον εναν ή αλλον τροπο ειχε τα φωτα παντα στραμενα πανω του ... και ισως αυτο να ειναι μια παραμετρος που ενδεχομενως να λειψει απο την επομενη χρονια .
...αν και εκτιμω πως ο οδηγος που εχει τα 'φοντα' να προκαλει - τοσο αγωνιστικα , οσο και με δηλώσεις - ειναι ο Alonso.
O kimi ειναι πολυ ψυχρος για να λατρευτει ή να μισηθει .
-
[snip]
... μολις θυμηθηκα πως σε σουταρανε απο το Forum του F1Racing ...
Παιδια για το θεο, αφηστε τα προσωπικα. Αν θελετε με pm
mod
-
**O kimi ειναι πολυ ψυχρος για να λατρευτει **ή να μισηθει .Funiiiiiiiiiiis!
Schumi τελος. Και τωρα τι;