-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν ηθελα να το διαβασω αυτο, αλλα τεσπα. Δεν υπαρχει Περιστεριωτης, Καλλιθεατης (η οπως λεγεται), Μαρουσιωτης κλπ Δεν ειναι πολεις αυτα ειναι γειτονιες. Οι ομαδες τους δεν εκπροσωπουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τους κατοικους των δημων τους οι οποιοι ειναι διοικητικα κατασκευασματα. Αν ο Περιστεριωτης πιασει την καλη και παρει σπιτι στο Χαλανδρι ή οπου αλλου, παει αυτοματα να ειναι Περιστεριωτης, ενω ο πατερας μου εφυγε 12 χρονων απο τη Θασο και ακομη και εγω αισθανομαι και δηλωνω Θασιτης. Αυτη η ταυτοποιηση του ανθρωπου με τον τοπο καταγωγης του δεν υπαρχει στους μαχαλαδες των μεγαλων πολεων οποτε καμια Καλλιθεα δεν συγκρινεται με τα Γρεβενα και ας εχει 10πλασιους κατοικους.
και μόνο η κακιά Αθήνα τα 'χει αυτά ε; Η Νέα Σμύρνη -Πανιώνιος πχ- δεν έχει ομάδα ούτε παράδοση, ούτε παίκτες έχει βγάλει; Κάποτε είχε και δεύτερη ομάδα στην Α1 -Μίλωνας- δεν θα πρέπε μήπως;
Πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει πάρει ποτέ ο Πανιώνιος, -μια δεύτερη θέση το 87 νομίζω εν μέσω παντοκρατορίας του Άρη, τη στιγμή που οι υπόλοιπες αθηναϊκές βολόδερναν σε παπαστράτεια και τάφους του Ινδού κι έχει να κινδυνέψει πολλά χρόνια να πέσει στην Α2 ή στη Β παλιότερα, ενώ είχε και αρκετά πλασαρίσματα στην τετράδα -και με κάτι 3-0 τον ΠΑΟΚ .
Μήπως δεν θα πρέπε να υπάρχει στην Α1 επειδή εκπροσωπεί γειτονιά/δήμο ή όπως άλλως θες να το πεις;
-
Απο τη Νέα Σμύρνη είσαι;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Απο τη Νέα Σμύρνη είσαι;όχι, λίγο πιο νότια, σε γειτονιά που είχε ομάδα στην Α1
στην πυρά
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν υπαρχει Περιστεριωτης, Καλλιθεατης (η οπως λεγεται), Μαρουσιωτης κλπ Δεν ειναι πολεις αυτα ειναι γειτονιες. Οι ομαδες τους δεν εκπροσωπουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τους κατοικους των δημων τους οι οποιοι ειναι διοικητικα κατασκευασματα. Αν ο Περιστεριωτης πιασει την καλη και παρει σπιτι στο Χαλανδρι ή οπου αλλου, παει αυτοματα να ειναι Περιστεριωτης,
+1.*
*πες τα χρυσόστομε.
**
** Εξαιρείται ο Πειραιώτης. Ακόμα κι αν βγάλει λεφτά και πάει να μείνει στην Εκάλη, παραμένει Πειραιώτης. Κι ας μην υπάρχει σαφής γεωγραφικός διαχωρισμός Αθήνας - Πειραιά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απο τη Νέα Σμύρνη είσαι;
όχι, λίγο πιο νότια, σε γειτονιά που είχε ομάδα στην Α1
στην πυρά
Φάληρο; Μάντεψα καλά;;;
Η Ν.Σμύρνη και όλες οι άλλες γειτονιές από κάποιο σημείο και μετά πόσο προσέφεραν στο πρωτάθλημα; Καταπληκτικός ο Πανελλήνιος, το Περιστέρι, το Σπόρτινγκ, το Π.Φάληρο, ο Πειραϊκός, ο Μίλων, το Παπάγου, ο Πανιώνιος, ο Ιωνικός ΝΦ, ο Ιωνικός Νίκαιας, η Δάφνη αλλά ρε παιδιά με το χέρι στην καρδιά, θεωρείτε ότι το πρωτάθλημα ανέβηκε με αυτές τις ομάδες;
Πάρτε μάτι Ισπανία, Γαλλία κλπ. να δείτε πώς αλλάζει το ενδιαφέρον για ένα πρωτάθλημα, αν δεν υπάρχουν 25 ομάδες από μια πόλη, τις οποίες δεν δείχνει να υποστηρίζει κανείς...
Και η Κακιά Θεσσαλονίκη το ίδιο. Οι 3-4 ομάδες που κυκλοφορούν, θα μπορούσαν να συμπτυχθούν για να είναι πραγματικά δυνατές (και σε λαό και σε επενδυτικές καταστάσεις και σε αθλητικό τμήμα). Τα ίδια φυσικά και στο ποδόσφαιρο...
Άλλο αν αυτό ακούγεται ουτοπικό. Σαν ιδανική κατάσταση το περιγράφω, αφού το κλειστό πρωτάθλημα είναι αδύνατο...που πάλι δεν έχω πειστεί για αυτό βέβαια...
-
Περί γειτονιών συμφωνώ με greo. Πέρα των τριών, άντε και του Πανιώνιου οι υπόλοιπες πρέπει να πάρουν απαγορευτικό συμμετοχής στην Α1. Ταβάνι η Α2 και πολύ τους είναι.
Ή πολύ απλά επειδή δεν μου αρέσει οτιδήποτε κλειστό, θεσπίζεις ένα απλό κριτήριο. 4 ομάδες μαξιμουμ από Αθήνα, 3 από Θεσσαλονίκη και μία από όλες τις άλλες πόλεις. Έχεις εξασφαλισμένα 9 διαφορετικές πόλεις στην Α1 χωρίς να απαγορεύεις σε κανένα να παίξει στην Α1.Κατά τα λοιπά είχαμε κλήρωση κυπέλλου με ΟΣΦΠ-ΠΑΟ κεκλισμένων των θυρών στις 27 Σεπτεμβρίου νομίζω.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η Ν.Σμύρνη και όλες οι άλλες γειτονιές από κάποιο σημείο και μετά πόσο προσέφεραν στο πρωτάθλημα; Καταπληκτικός ο Πανελλήνιος, το Περιστέρι, το Σπόρτινγκ, το Π.Φάληρο, ο Πειραϊκός, ο Μίλων, το Παπάγου, ο Πανιώνιος, ο Ιωνικός ΝΦ, ο Ιωνικός Νίκαιας, η Δάφνη αλλά ρε παιδιά με το χέρι στην καρδιά, θεωρείτε ότι το πρωτάθλημα ανέβηκε με αυτές τις ομάδες;
ενώ με κάτι Ηράκλεια, Κολοσσούς, Ν. Βόλου, Λάρισσες ανεβαίνει ε;
Το πρωτάθλημα ανεβαίνει όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Αν περνάς bye από τις έδρες όπου κι αν βρίσκονται δεν έχει νόημα. Πότε μπήκε τελευταία φορά στην 4άδα ομάδα εκτός 'γειτονιάς' Αθήνας-Θεσσαλονίκης;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**
** Εξαιρείται ο Πειραιώτης. Ακόμα κι αν βγάλει λεφτά και πάει να μείνει στην Εκάλη, παραμένει Πειραιώτης. Κι ας μην υπάρχει σαφής γεωγραφικός διαχωρισμός Αθήνας - Πειραιά.
Μάλλον δεν έχει να κάνει με πειραιώτη,αλλά με οπαδό του Ολυμπιακού,του Παναθηναικού και της ΑΕΚ,οι οποίοι δεν κοιτούν γειτονιές και προάστεια.
Άλλωστε υπάρχουν πολλοί πειραιώτες που δεν υποστηρίζουν ομάδα του Πειραιά.
Επίσης υπάρχουν πολλοί πειραιώτες,οι οποίοι γεννήθηκαν,μεγάλωσαν στην Αθήνα και απλά μετακόμισαν στον Πειραιά.
Σαφώς όμως υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση σε σχέση με τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ενώ με κάτι Ηράκλεια, Κολοσσούς, Ν. Βόλου, Λάρισσες ανεβαίνει ε;
Το πρωτάθλημα ανεβαίνει όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Αν περνάς bye από τις έδρες όπου κι αν βρίσκονται δεν έχει νόημα. Πότε μπήκε τελευταία φορά στην 4άδα ομάδα εκτός 'γειτονιάς' Αθήνας-Θεσσαλονίκης;
Το Ηράκλειο μάλλον δεν το θυμάσαι καλά...ναι, εκείνο ανέβασε τον ανταγωνισμό (μόνο ο ΠΑΟΚ είχε περάσει από το Λίντο). Ο Απόλλωνας Πάτρας μια χαρά πήγαινε και αλλοίωνε τη φυσιολογική εξέλιξη του πρωταθλήματος και έβγαζε και παιχτάκια. Η Λάρισα επίσης. Ο Κολοσσός όχι και η Ν.Βόλου από πότε τη θυμάσαι;
Δεν είναι μόνο η 4αδα, lkar. Είναι το ζήτημα του κόσμου. Ο Μακεδονικός γέμιζε το γήπεδο, έφτιαχνε καλή ομάδα, η Κοζάνη από όσο έχω καταλάβει χαιρόταν να έχει ομάδα -μερικών- αξιώσεων.
Η Θράκη γιατί να μην έχει μια ομάδα στην Α1, ενώ η Οδός Παπαλαζαρίδου στη Ν. Αθήνα να έχει 2;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Περί γειτονιών συμφωνώ με greo. Πέρα των τριών, άντε και του Πανιώνιου οι υπόλοιπες πρέπει να πάρουν απαγορευτικό συμμετοχής στην Α1. Ταβάνι η Α2 και πολύ τους είναι.
Ή πολύ απλά επειδή δεν μου αρέσει οτιδήποτε κλειστό, θεσπίζεις ένα απλό κριτήριο. 4 ομάδες μαξιμουμ από Αθήνα, 3 από Θεσσαλονίκη και μία από όλες τις άλλες πόλεις. Έχεις εξασφαλισμένα 9 διαφορετικές πόλεις στην Α1 χωρίς να απαγορεύεις σε κανένα να παίξει στην Α1.Δεν είναι κακή σαν ιδέα, το θέμα είναι αν είναι εφαρμόσιμη.
Το κλειστό μπορεί και να οδηγούσε σε σταθερότητα των ομάδων...όχι τα σπρώχνω μια χρονιά μπας και βγω Ευρώπη και μετά πτώχευση και συλλαλητήρια!!!
-
γιατι η ομαδα της παπαλαζαριδου επαιζε καποτε στην ιδια κατηγορια με την ομαδα τησ 8ρακης,αλλα ηταν καλυτερη κ ανεβηκε αυτη στην Α1.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ηθελα να το διαβασω αυτο, αλλα τεσπα. Δεν υπαρχει Περιστεριωτης, Καλλιθεατης (η οπως λεγεται), Μαρουσιωτης κλπ Δεν ειναι πολεις αυτα ειναι γειτονιες. Οι ομαδες τους δεν εκπροσωπουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τους κατοικους των δημων τους οι οποιοι ειναι διοικητικα κατασκευασματα. Αν ο Περιστεριωτης πιασει την καλη και παρει σπιτι στο Χαλανδρι ή οπου αλλου, παει αυτοματα να ειναι Περιστεριωτης, ενω ο πατερας μου εφυγε 12 χρονων απο τη Θασο και ακομη και εγω αισθανομαι και δηλωνω Θασιτης. Αυτη η ταυτοποιηση του ανθρωπου με τον τοπο καταγωγης του δεν υπαρχει στους μαχαλαδες των μεγαλων πολεων οποτε καμια Καλλιθεα δεν συγκρινεται με τα Γρεβενα και ας εχει 10πλασιους κατοικους.
και μόνο η κακιά Αθήνα τα 'χει αυτά ε; Η Νέα Σμύρνη -Πανιώνιος πχ- δεν έχει ομάδα ούτε παράδοση, ούτε παίκτες έχει βγάλει; Κάποτε είχε και δεύτερη ομάδα στην Α1 -Μίλωνας- δεν θα πρέπε μήπως;
Πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει πάρει ποτέ ο Πανιώνιος, -μια δεύτερη θέση το 87 νομίζω εν μέσω παντοκρατορίας του Άρη, τη στιγμή που οι υπόλοιπες αθηναϊκές βολόδερναν σε παπαστράτεια και τάφους του Ινδού κι έχει να κινδυνέψει πολλά χρόνια να πέσει στην Α2 ή στη Β παλιότερα, ενώ είχε και αρκετά πλασαρίσματα στην τετράδα -και με κάτι 3-0 τον ΠΑΟΚ .
Μήπως δεν θα πρέπε να υπάρχει στην Α1 επειδή εκπροσωπεί γειτονιά/δήμο ή όπως άλλως θες να το πεις;
Λυπαμαι που απο 500 και βαλε χιλιομετρα μακριά θα σου κανω διορθωσεις για το σπιτι σου, αλλα ο Πανιωνιος δεν εκπροσωπει τη Νεα Σμυρνη αλλα τη Σμυρνη. Βγαλτον εξω λοιπον. Και για εναν αλλο λογο οτι με τιποτα δεν ανταποκρινεται στην περιγραφη που εδωσα, αν τη διαβασες.
Παει αυτο, παμε παρακατω. Για την κακια Αθηνα εσυ το ειπες, εσυ εβγαλες το συμπερασμα. Αν παρακολουθησες τη συζητηση θα εβλεπες οτι τετοιο πραμα δεν ειπα ποτε. Ετοιμοι οι 'πρωτευουσιανοι' να κολλησετε την ταμπελα του κομπλεξικου στα ταγαρια τους επαρχιωτες. Αλλα οπως ξαναειπα στη συζητηση αυτη κοιταχτε πρωτα την καμπουρα σας. Αλλωστε οι μαχαλαδες της Αθηνας ειναι μονιμο φαινομενο σε ολα τα αθληματα, ενω οι 2 ομαδες απο Πατρα, Ηρακλειο ή Λαρσα ειναι φετινο αντε περσινο.
Τριτον. Ποσες φορες εχει χασει καποιος πρωτοπορος σε καποιο μαχαλά (ξαναλεω εξαιρώ Περιστερι και Πανιωνιο λογω τροπου δουλειας και οργανωσης); Στη Λαρσα φετος εχασε ο γαβρος. Ε οχι και να ακουσω οτι απο τις πολεις περνανε αερα οι πρωτοι ενω στη Δαφνη φτυνουν αιμα (για να παρκαρουν μαλλον).
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
γιατι η ομαδα της παπαλαζαριδου επαιζε καποτε στην ιδια κατηγορια με την ομαδα τησ 8ρακης,αλλα ηταν καλυτερη κ ανεβηκε αυτη στην Α1.Καλα τωρα... Αν ελεγα να απαντησω σοβαρα θα ηθελα σελιδα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λυπαμαι που απο 500 και βαλε χιλιομετρα μακριά θα σου κανω διορθωσεις για το σπιτι σου, αλλα ο Πανιωνιος δεν εκπροσωπει τη Νεα Σμυρνη αλλα τη Σμυρνη. Βγαλτον εξω λοιπον. Και για εναν αλλο λογο οτι με τιποτα δεν ανταποκρινεται στην περιγραφη που εδωσα, αν τη διαβασες.
Να με διορθώσεις για το σπίτι μου; ποιο είναι το σπίτι μου; καλό κι αυτό Η ΝΕΑ Σμύρνη είναι ένας ακόμα από τους πολλούς δήμους της Αθήνας, όπως η ΝΕΑ Ιωνία η ΝΕΑ Φιλαδέλφεια κλπ
Παει αυτο, παμε παρακατω. Για την κακια Αθηνα εσυ το ειπες, εσυ εβγαλες το συμπερασμα. Αν παρακολουθησες τη συζητηση θα εβλεπες οτι τετοιο πραμα δεν ειπα ποτε. Ετοιμοι οι 'πρωτευουσιανοι' να κολλησετε την ταμπελα του κομπλεξικου στα ταγαρια τους επαρχιωτες. Αλλα οπως ξαναειπα στη συζητηση αυτη κοιταχτε πρωτα την καμπουρα σας. Αλλωστε οι μαχαλαδες της Αθηνας ειναι μονιμο φαινομενο σε ολα τα αθληματα, ενω οι 2 ομαδες απο Πατρα, Ηρακλειο ή Λαρσα ειναι φετινο αντε περσινο.
Ναι, ποτέ δεν έχεις πει τίποτα για την 'κακιά' Αθήνα Και καμία σχέση αυτά που γράφεις με τη νοοτροπία μου. Όποια ομάδα έχει τα εφόδια ας παίζει Α1 κι ας πρωταγωνιστεί κι ας είναι από την άνω/κάτω τραχανοπλαγιά ή μιας κοινότητας της Αττικής. Όποιος μπορεί ας το κάνει. Οι μαχαλάδες της Αθήνας ποιοι είναι;
Τριτον. Ποσες φορες εχει χασει καποιος πρωτοπορος σε καποιο μαχαλά (ξαναλεω εξαιρώ Περιστερι και Πανιωνιο λογω τροπου δουλειας και οργανωσης); Στη Λαρσα φετος εχασε ο γαβρος. Ε οχι και να ακουσω οτι απο τις πολεις περνανε αερα οι πρωτοι ενω στη Δαφνη φτυνουν αιμα (για να παρκαρουν μαλλον).
Σε ποιο σημείο του πρωταθλήματος έχασε ο γαύρος; ναι, οι ομάδες όταν παίζουν με τα ονόματα θέλουν να χάνουν
Γιατί εξαιρείς το Περιστέρι και τον Πανιώνιο; που παίζει το Περιστέρι; από πότε έχει να κάνει ανταγωνιστική πορεία ο Πανιώνιος; τις καλές πορείες των επαρχιακών ομάδων και κάποιες νίκες επί των 'μεγάλων' ομάδων τις θυμόμαστε επειδή γίνονται σπάνια και μία στο τόσο.
Μην αρχίσουμε να σκαλίζουμε νίκες (ξεχνάς τις παρατάσεις στη Δάφνη επί εποχής Πάσπαλι, αλλά φαίνεται ότι τότε βρήκαν να παρκάρουν) που συμβαίνουν μία στο τόσο και γι'αυτό ακριβώς τις θυμόμαστε και τις αναφέρουμε όποτε μας συμφέρουν.
Είτε το θέλουμε είτε όχι η σημερινή Α1 δεν είναι ανταγωνιστική
-
Και πρέπει να γίνει, ρε lkar!!! Αυτό είναι που λέμε!!!
Και όχι μόνο ανταγωνιστική, αλλά και να γίνει θέμα-σούσουρο αν θέλεις στις διάφορες πόλεις.
Το Περιστέρι είχε πολύ καλή οργάνωση για πολλά χρόνια, ο Πανιώνιος επίσης ήταν δυναμικός σύλλογος, άσχετα αν μόνο στον ΠΑΟΚ τσάκιζε κόκκαλα, κακίες δεν κρατάμε
Τα υπόλοιπα στενοσοκάκια, δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι να ταλαιπωρούν πολύ τις μεγάλες ομάδες - πελατειακές σχέσεις ίσως;
monty
Όντως, πολύ ωραίο για να είναι αληθινό... -
εγω τα βλεπω απλα τα πραγματα ρε παιδια... ο πανελληνιοσ πριν τον κυριακου βολοδερνε α2 κ β κατηγορια...τον πηρε,εχωσε φραγκα,ανεβηκε...η λαρισα τα ιδια πριν τον πηλαδακη στο ποδοσφαιρο..να παμε και στον ηρακλη??κρατα χατζηβρεττα,διαμαντιδη,παπαδοπουλο και α1 8α ησουν...8εμα χρηματων και οργανωσης ειναι...πολλες ομαδες απο α8ηνα ηταν καποτε α1..σπορτινγ,παπαγος,μιλωνασ,νηαρ ηστ,ιωνικοι,περιστερι,δαφνη και και και..που ειναι τωρα???
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και πρέπει να γίνει, ρε lkar!!! Αυτό είναι που λέμε!!!Και όχι μόνο ανταγωνιστική, αλλά και να γίνει θέμα-σούσουρο αν θέλεις στις διάφορες πόλεις.
Το Περιστέρι είχε πολύ καλή οργάνωση για πολλά χρόνια, ο Πανιώνιος επίσης ήταν δυναμικός σύλλογος, άσχετα αν μόνο στον ΠΑΟΚ τσάκιζε κόκκαλα, κακίες δεν κρατάμε
Τα υπόλοιπα στενοσοκάκια, δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι να ταλαιπωρούν πολύ τις μεγάλες ομάδες - πελατειακές σχέσεις ίσως;
monty
Όντως, πολύ ωραίο για να είναι αληθινό...Οι διάφορες πόλεις θέλουν όμως;; Με το ζόρι δεν γίνεται. Θες να πάρουμε μία μία τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας; Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα;
Τσάκιζε και σ'άλλους κόκκαλα ο Πανιώνιος, αλλά κι αυτά περασμένα μεγαλεία, όπως και του Περιστερίου -και άλλων.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι διάφορες πόλεις θέλουν όμως;; Με το ζόρι δεν γίνεται. Θες να πάρουμε μία μία τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας; Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ιωάννινα;Με συγχωρείς, δεν κατάλαβα την απάντησή σου...εννοείς επενδυτές δεν υπάρχουν ή ο κόσμος δεν νοιάζεται; Ήπειρος, Θράκη, Κρήτη, Πελοπόννησος δεν θα έπρεπε να έχουν σταθερά κάποια εκπρόσωπο; Αν βοηθηθούν, σίγουρα θα βρεθούν επενδυτές...
Τσάκιζε και σ'άλλους κόκκαλα ο Πανιώνιος, αλλά κι αυτά περασμένα μεγαλεία, όπως και του Περιστερίου -και άλλων.
Δεν θυμάμαι να κέρδισε ο Πανιώνιος πολλές σειρές πλέι-οφ, αν δεν είχαν αντίπαλο τον ΠΑΟΚ! Αφού σου λέω, τα θυμάμαι επειδή ήμασταν πελάτες σε ορισμένες καταστάσεις! Τεσπά, δεν είναι εκεί το πρόβλημα...τουλάχιστον ο Πανιώνιος έφερνε εξαιρετικούς ξένους, όπως και το Περιστέρι, διοικητικά προβλήματα δεν έκαναν τις ομάδες νιανιά όπως εδώ στη Θεσσαλονίκη (αλλοίωση πρωταθλήματος λέγεται αυτό), οπότε εμένα δεν μου φταίνε καθόλου οι δυο συγκεκριμένες.
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
εγω τα βλεπω απλα τα πραγματα ρε παιδια... ο πανελληνιοσ πριν τον κυριακου βολοδερνε α2 κ β κατηγορια...τον πηρε,εχωσε φραγκα,ανεβηκε...η λαρισα τα ιδια πριν τον πηλαδακη στο ποδοσφαιρο..να παμε και στον ηρακλη??κρατα χατζηβρεττα,διαμαντιδη,παπαδοπουλο και α1 8α ησουν...8εμα χρηματων και οργανωσης ειναι...πολλες ομαδες απο α8ηνα ηταν καποτε α1..σπορτινγ,παπαγος,μιλωνασ,νηαρ ηστ,ιωνικοι,περιστερι,δαφνη και και και..που ειναι τωρα???Eλα που δεν ειναι τοσο απλα. Εχουμε και λεμε:
Αναρωτηθηκε κανεις γιατι τον τελευταιο καιρο ανεβαινουν 2 ομαδες απο τις ιδιες πολεις ενω παλιοτερα ανεβαιναν οι γειτονιες της Αθηνας; Αναρωτηθηκε κανεις γιατι δεν παει καποιος ορεξατος να αναλαβει μια ομαδα στα Γιαννενα και με τα τοπικα ταλεντα να την εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Α2 και με 2 μεταγραφες στην Α1; Αναρωτηθηκε κανεις γιατι ομαδες που χωνουν λεφτα σε ερασιτεχνικο οταν γινουν ΚΑΕ στερευει η κανουλα;
Τελος, νομιζετε οτι ΤΥΧΑΙΑ γινονται οσα γινονται; Λυπαμαι αλλα παραπανω δεν ξερω αν μπορω να πω περισσοτερα, ενδεικτικα μονο θα αναφερω οτι πλεον συμφερει να παιζεις τα εκτός εδρας μακρια απο την πολη σου ενω καποτε το αντιθετο, συμφερει να εισαι χορηγος σε ερασιτεχνικο σωματειο απο οτι σε επαγγελματικο, συμφερει στην Αθηνα να δουλευεις με λεγεωναριους, συμφερουν τα φυτωρια χωρις προοπτικη. Και οταν λεω συμφερουν εννοω οικονομικα προφανως και οχι αγωνιστικα.
Αυτο ειναι το ενα, το αλλο το χιλιοειπωμενο ειναι, αν τελικα πρεπει και αξιζει να ερθουν 14 λεφταδες και να κανουν 14 ομαδες Α1 δυνατες χωνοντας χρηματα. Εγω πιστευω πως οχι και οπως σας εχω ξαναπει με κατι φιλους θα προσπαθησουμε να κανουμε μια δυνατη ομαδα Α1 χωρις να βαλουμε ή να παρουμε δεκαρα.Να με διορθώσεις για το σπίτι μου; ποιο είναι το σπίτι μου; καλό κι αυτό Η ΝΕΑ Σμύρνη είναι ένας ακόμα από τους πολλούς δήμους της Αθήνας, όπως η ΝΕΑ Ιωνία η ΝΕΑ Φιλαδέλφεια κλπ
2 ενδεχομενα: Ειτε δεν ξερεις ουτε την ιστορια των ομαδων ειτε κανεις flame baiting. Οτι απο τα δυο και να συμβαινει, δεν μπορω να σε βοηθησω.
Ναι, ποτέ δεν έχεις πει τίποτα για την 'κακιά' Αθήνα Και καμία σχέση αυτά που γράφεις με τη νοοτροπία μου. Όποια ομάδα έχει τα εφόδια ας παίζει Α1 κι ας πρωταγωνιστεί κι ας είναι από την άνω/κάτω τραχανοπλαγιά ή μιας κοινότητας της Αττικής.
Τι εχω πει και τι δεν εχω πει, μπορεις να το σχολιασεις οταν το λεω. Κατοπιν εορτης αν θες βαζε και καμια παραθεση να σου εξηγησω τι ειπα και γιατι το ειπα. Αλλιως και παλι δεν μπορω να βοηθησω.
Στην ουσια τωρα, μια ομαδα για να σταθει στην Α1 πρεπει να εχει ενα μπατζετ Α το οποιο με καποιο τροπο πρεπει να το καλυψει. Ειτε λογω εσόδων απο εισητηρια, απο διαφημισεις, απο τηλεοραση ειτε λογω θετικου ισολογισμου στα φυτωρια ειτε λογω αναδειξης καποιων ταλεντων που η πωληση τους καλυπτει το μπατζετ. Αν ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα δεν συμβαινει τοτε ερχεται ενας μεσσιας προεδρος παταει ενα κουμπι και βγαινουν λεφτακια. Δεν χρειαζεται να οργιαζει η φαντασια για να καταλαβεις τους σκοπους και την προελευση των χρηματων αν η ομαδα στην οποια επενδυει ειναι η Νηαρ Ηστ, η Ολυμπια Λαρισας ή ο Φιλιππος Αγιου Φανουριου. Ε λοιπον εγω τετοιοι προεδροι θελω να εξαφανιστουν απο τον αθλητισμο. Να διευκρινησω οτι στους 10 Μερσεντατους προεδρους ο ενας ειναι μερακλης, αλλα και παλι δε μου λεει κατι. -
Για εξηγησε λιγο το πρωτο σκελος Γηραιε γιατι αν και ψιλοκαταλαβα που το πας προς το τελος σε εχασα
Αυτο με τους φιλους που ειπες, παντως, αν και ειναι η ιδανικη λυση, στην Α1 (καλα, στο γυναικειο μπορει) ΔΕ φτουραει. Καποιος, βεβαια, παλια, τραγουδησε οτι 'οι παρεες γραφουν ιστορια'...
Στο τελευταιο που ειπες εχεις απολυτο δικιο.-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]