-
-
Δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο, αλλά είχα πετύχει και ένα 'ΓΑΤΟS'
-
Και γάτος και πάτος έχω δει.
το Πούντο? έχει μια δώσει χιούμορ όντως!
-
-
Το punto? το έχω βάλει και εγώ πριν καιρό...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο, αλλά είχα πετύχει και ένα 'ΓΑΤΟS'Μια συμφοιτήτριά μου έχει ένα πράσινο GAtos...(την 'βελτίωση' δεν την έκανε η ίδια αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης...)
-
Κάποιος ας βάλει ενα Ν μπροστα στο Ατος,για να απαντήσει στην ερώτηση του Πουντου.
-
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κάποιος ας βάλει ενα Ν μπροστα στο Ατος,για να απαντήσει στην ερώτηση του Πουντου. -
Ο συγκεκριμένος ταξικάγκουρας θα μπορούσε να πάει και στα ζώα μια και θεωρούσε ότι με το 'θερίο' που πιλοτάρει μπορεί να βόσκει ελεύθερα στην αριστερή λωρίδα (Μη σας ξεγελά η απόσταση από το μπροστινό αυτοκίνητο. Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος και προσπέρασε από δεξιά). Αλλά μια και τα καγκουρό 'ταξιά' σπανίζουν προτιμώ να το βάλω εδώ.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο συγκεκριμένος ταξικάγκουρας θα μπορούσε να πάει και στα ζώα μια και θεωρούσε ότι με το 'θερίο' που πιλοτάρει μπορεί να βόσκει ελεύθερα στην αριστερή λωρίδα (Μη σας ξεγελά η απόσταση από το μπροστινό αυτοκίνητο. Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος και προσπέρασε από δεξιά). Αλλά μια και τα καγκουρό 'ταξιά' σπανίζουν προτιμώ να το βάλω εδώ.Καλά, πόσο downforce βγάζει επιτέλους αυτή η αεροτομή και έχει στραβώσει στη μέση?
-
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
corolla wrcΔεν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο έκδοση wrc μόνο S2000
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
corolla wrc
Δεν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο έκδοση wrc μόνο S2000
Σε Honda μόνο έβγαινε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
corolla wrc
Δεν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο έκδοση wrc μόνο S2000
Σε Honda μόνο έβγαινε;
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο συγκεκριμένος ταξικάγκουρας θα μπορούσε να πάει και στα ζώα μια και θεωρούσε ότι με το 'θερίο' που πιλοτάρει μπορεί να βόσκει ελεύθερα στην αριστερή λωρίδα (Μη σας ξεγελά η απόσταση από το μπροστινό αυτοκίνητο. Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος και προσπέρασε από δεξιά). **Αλλά μια και τα καγκουρό 'ταξιά' σπανίζουν προτιμώ να το βάλω εδώ.
**Άλλο ένα:
-
-
http://temp.australianinfront.com.au/sk ... r/carpron/
Australia Uber Alles!!!!! [#2]