-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το στρόγγυλο με την εισαγωγή αέρα καταλάβατε από τι είναι;Καλάθι τουαλέτας ή σκουπιδιών χρωμέ.
Αυτα με το καπακι που γυρναει!!!!
-
Τον έχω γνωρίσει (στο χώρο εργασίας μου) τον κάτοχο του συγκεκριμένου καγκουρό. Να ήταν κανένα πιτσιρικάς το καταλαβαίνω, αλλά τόσες καγκουριές από άνθρωπο μέσης ηλικίας, είναι ... .
-
Οσες φορες νόμιζα πώς 'τα είδα όλα' και τίποτα δεν με εκπλήσει πλέον,τοσες φορες διαψεύστηκα.
-
μετά την enzo...την εξάτμιση σε σχήμα σήματος άουντι πιστεύω ότι έρχεται ο συγκεκριμένος...πραγματικά ευρηματική καγκουριά...του αξίζει μια τιμητική θέση στο hall of ...καγκουρς. Άξιος...
Υ.Γ. Κλαίω με τα οργανάκια...
-
Πρέπει να κάνουμε ένα Hall of Fame! Απίστευτη ευρεσιτεχνία. . Είναι πράγματι καπάκι από κάδο απορριμάτων
-
εντωμεταξύ το προσκέφαλο το εχει στο θεό ε
για να μην τρώει τις καρπαζιές των απο πίσω μάλλον
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
εντωμεταξύ το προσκέφαλο το εχει στο θεό εγια να μην τρώει τις καρπαζιές των απο πίσω μάλλον
Τα καγκουρώ έχουν μακρύ λαιμό ρε...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υ.Γ. Κλαίω με τα οργανάκια...Τα είδες καλά;
VACUUM στο καπώ; Η πιο άχρηστη ένδειξη.
Το άλλο που είναι ανάποδα τι είναι; πίεση βενζίνης;
-
Yπάρχει και ένα μαύρο Α4 πρώτης γενιάς με την ίδια ακριβώς καγκουριά που είχε αναρτηθεί παλαιότερα το οποίο έχω δει και στην Κόρινθο...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μετά την enzo...την εξάτμιση σε σχήμα σήματος άουντι πιστεύω ότι έρχεται ο συγκεκριμένος...πραγματικά ευρηματική καγκουριά...του αξίζει μια τιμητική θέση στο hall of ...καγκουρς. Άξιος...Υ.Γ. Κλαίω με τα οργανάκια...
+1
το βλέπω κ το ξαναβλέπω ελπίζοντας πως ειναι photoshop αλλά άδικος κόπος
να προτείνω κάτι;
κάθε τέλος του χρόνου να βγάζουμε ένα best of με τα καλύτερα της χρονιάς -
Με την Toyota Enzo τι γίνεται? Πέρασε κανένας από εκεί κοντά να δούμε καμιά εξέλιξη?
-
To A4 έχει ξαναμπει στο φόρουμ.....απίστευτος
-
Συνέχεια εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=24461
Australia Uber Alles!!!!! [#2]