-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Χτες βράδυ, όπως βολταρω στην Τσιμισκή, κόκκινη Ferrari 360 Spider, γνωστές ντόπιες πινακίδες.
Δυο λεπτά μετά, ανθρακί 430 Spider, ντόπιες πινακίδες.
Μισή ώρα μετά, γυρίζω σπίτι και στην Όλγας κόκκινη 430 κλειστή ντόπιες πινακίδες.
Σήμερα το μεσημέρι Ford Cougar (έτσι δε λέγεται; ) στη Δελφών με γερμανικές πινακίδες.Το φαντάστηκα, αλλά είπα να μην κάνω τον κατάσκοπο κάθε φορά που βεπω κόκκινη F430.
Τώρα όμως έμαθα και τις πινακίδες. -
Στη Βουλιαγμένη εξω απο το Sloop μαυρο Audi R8 με αυτοκολλητα και πινακίδες Tsaousis.
Εκπληκτικο -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Στη Βουλιαγμένη εξω απο το Sloop μαυρο Audi R8 με αυτοκολλητα και πινακίδες Tsaousis.
ΕκπληκτικοΚι εγω το χαζεψα...ποτε περασες και δεν πηρες ουτε ενα τηλ ρε ???
-
Σήμερα το μεσημέρι μαύρη Maybach 57 λίγο πριν την Κακιά Σκάλα με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Περιέργως δε διέθετε φιμέ τζάμια (δε γνωρίζω αν σκουραίνουν πιεζοηλεκτρικά), οπότε και διέκρινα ένα γεροδεμένο bodyguard-σοφέρ-... και μια 60-70χρονη high class συνοδηγό. -
-
-
Μάζντα 626 4WS στη Δελφών...και είμαστε μ@λ@κες!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μάζντα 626 4WS στη Δελφών...και είμαστε μ@λ@κες!Γιαπωνεζοlasciviousness
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι μαύρη Maybach 57 λίγο πριν την Κακιά Σκάλα με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
Περιέργως δε διέθετε φιμέ τζάμια (δε γνωρίζω αν σκουραίνουν πιεζοηλεκτρικά), οπότε και διέκρινα ένα γεροδεμένο bodyguard-σοφέρ-... και μια 60-70χρονη high class συνοδηγό.Αν μάθει η Γιάννα ότι την αποκάλεσες 70χρονη...την έκατσες!!!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Περιέργως δε διέθετε φιμέ τζάμια (δε γνωρίζω αν σκουραίνουν πιεζοηλεκτρικά), οπότε και διέκρινα ένα γεροδεμένο bodyguard-σοφέρ-... και μια 60-70χρονη high class συνοδηγό.Αν μάθει η Γιάννα ότι την αποκάλεσες 70χρονη...την έκατσες!!!!!!!
Nαι μάλλον είναι μεγαλύτερη
-
FIAT MULTIPLA το νεο μοντελλο με φυσικο αεριο για καυσιμο εδω στο Abu Dhabi!!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δεν ήταν η Γιάννα... όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν προπορευόταν ούτε ακολουθούσε περιπολικό Πέρα από την πλάκα, επειδή έχω συναντήσει τη Maybach της Γιάννας έξω από την Εθνική Πινακοθήκη, πάντα συνοδεύεται από αυτοκίνητα ασφαλείας.
-
-
Τo R8 του τσαουση σαββατο μεσημερι στην βαρκιζα (για σουβλακια στο ζαχο)
-
Τελευταία βλέπω πολύ συχνά Audi A3 3,2 Quattro Έπεσε η τιμή του; Γιατί μου κάνει εντύπωση που βλέπω τόσο συχνά τον τελευταίο μήνα αυτό τ' αμάξι..
-
Μήπως έφεραν πολλά σηματάκια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως έφεραν πολλά σηματάκια;Αυτό σκέφτομαι και'γω αλλά όλα έχουν τις διπλές εξατμήσεις πίσω...Όπως και να'χει αν γράφει πίσω 2,0 TFSi μπορείς να είσαι περήφανος, τώρα αν στον άλλον δεν φτάνει ούτε αυτό τι να πω...
-
**Noμίζω **ότι με ένα πακέτο (το s-line) παίρνεις και διπλές απολήξεις πίσω, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
**Noμίζω **ότι με ένα πακέτο (το s-line) παίρνεις και διπλές απολήξεις πίσω, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος...Καλά αυτό δεν το ξέρω αλλά τα S-line έχουν τις χαρακτηριστικές πολυ άκτινες ζάντες, σωστά; Ε, απ' όσο θυμάμαι όλα είχαν τις κλασσικές πεντάκτινες..
Carspotting [#2]