-
Porsche 911 έχει ο Ζαγορακης
-
Κόκκινη Ferrari 575, ανεβασμένη πάνω σε πεζοδρόμιο πλατείας της Ηλιούπολης...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κόκκινη Ferrari 575, ανεβασμένη πάνω σε πεζοδρόμιο πλατείας της Ηλιούπολης...Να, αυτά βλέπει η Ferrari και θα βγάλει suv σε λίγο.
-
Το καινούργιο Type-R χρώματος κόκκινου με κόκκινες πινακίδες ΜΗΟ
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Κόκκινη Ferrari 575, ανεβασμένη πάνω σε πεζοδρόμιο πλατείας της Ηλιούπολης...ειναι γνωστη και τοπικη αυτη....Επιsης μπορειτε να την δειτε πανω σε γωνιες κτλ.
ο ζαγορακης εχει και cayenne
-
Χθες το πρωι,10:30 περίπου,καινούργια μαύρη Μasserati χωρίς πινακίδες,στη οδό Ρήγα Φερραίου στον Πύργο,δεν έγραφε πίσω ποιό μοντέλο είναι και μετά από λίγο έξω από το ξενοδοχείο ''ΙΟΝΙΟΝ'' HUMMER λευκό με πινακίδα αμερικάνικη.
-
Πορτοκαλί Murcielago στην Απέργης Luxury Cars.
-
Μόσχα σε μια εβδομάδα.
5 Bentley
3 Rolls Royce
6-7 Maybach
2 Lambo
3-4 Ferrari1000+ Mercedes S500- s600
1000+ BMW 6ares kai 7ares -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
^^^Που τη πέτυχες ρε συ??
Μήπως είναι κανενός επενδυτή??Δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο, αλλα **απομακρυνοταν τρεχοντας απο την Τουμπα **προς Χαλκιδικη...
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Κόκκινη Ferrari 575, ανεβασμένη πάνω σε πεζοδρόμιο πλατείας της Ηλιούπολης...
ειναι γνωστη και τοπικη αυτη....Επιsης μπορειτε να την δειτε πανω σε γωνιες κτλ.
ο ζαγορακης εχει και cayenne
Χαχαχα, ναι, τους έχω πετυχεί δρόμο Χαλκιδικής , ο Ζαγοράκης με την Carrera να τρέχει και η καημένη η Λίλη από πίσω με το Cayenne να προσπαθεί να τον προλάβει...
-
Μόσχα σε μια εβδομάδα.
5 Bentley
3 Rolls Royce
6-7 Maybach
2 Lambo
3-4 Ferrari1000+ Mercedes S500- s600
1000+ BMW 6ares kai 7aresημουν μοσχα τον χειμωνα...για να γραψω τι ειδα χρειαζομαι 10 μερες τουλαχιστον...
τοτε λογω χιονιου ειχαν βγαλει ολοι εξω τα τζιποειδη...το καλοκαιρι βγαζουν τα καμπριο!!!!
-
Μου θύμισε έντονα την Σόφια της Βουλγαρίας η Μόσχα...
Πόλεις των μεγάλων αντιθέσεων....Δεν υπάρχουν μεσαίες τάξεις...Πεινασμένοι και άστεγοι στα πεζοδόμια και από δίπλα να περνούν οι Ferrari και οι Lambo των πλουσίων... -
Ααααα, δεν είναι το ανανεωμένο X-Trail αυτό; Τότε γράψτε άλλο ένα, σε μαύρο, στη γειτονιά μου στο Μαρούσι.
-
Κοκκινη Ζ4Μ στον Λαμπρο στην Βουλιαγμενη
Κοκκινη F430 εξω απο το Vouliagmeni Suites ,διπλα σε μια 360 modena.A και 3 διαφορετικες 997
Μα καλα Monte Carlo γιναμε?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
NISSAN X TERRA σήμερα στον περιφερειακόΠρέπει να ήρθε διακοπές αυτός, γιατί τις τρεις τελευταίες μέρες όλο βόλτες μου είναι!
Και δεν υπήρχε περίπτωση να έχανα άγνωστο Νισσάν στην πόλη τόσο καιρό!
-
Kόκκινη F355 στον περιφερειακό πριν λίγο, έστριψε για πανόραμα...
-
Μαύρη Cayenne Gemballa με άγνωστης ταυτότητας πινακίδες... Τέρας το άτιμο!!
-
Audi S6 με πινακίδες Βουλγαρίας στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Πρώτη φορά που είδα προβολάκια ομίχλης αναμμένα χωρίς λόγο και όχι μόνο δε με ενόχλησαν αλλά μου άρεσαν κιόλας. Φαίνονται πολύ όμορφα αυτά τα άσπρα LED στον προφυλακτήρα.
-
Δεν ειδε κανενας αλλος κατι ιστορικα των '50s/60's (βασικα μπορει και νωριτερα), παρκαρισμενα ολα εξω απο το παναθηναικο σταδιο σημερα παρασκευη;
Περναγα απο κει με το αυτοκινητο, και βλεποντας τα μου σηκωθηκε η τριχα...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Audi S6 με πινακίδες Βουλγαρίας στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Πρώτη φορά που είδα προβολάκια ομίχλης αναμμένα χωρίς λόγο και όχι μόνο δε με ενόχλησαν αλλά μου άρεσαν κιόλας. Φαίνονται πολύ όμορφα αυτά τα άσπρα LED στον προφυλακτήρα.Δεν ειναι προβολακια ομιχλης. Ειναι φωτα ημερας.
Carspotting [#2]