-
Επιτρέπεται η στάθμευση εκεί; ή επειδή κατέβηκε η Γιάννα για φώνια/κομμωτήριο είναι οκ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επιτρέπεται η στάθμευση εκεί; ή επειδή κατέβηκε η Γιάννα για φώνια/κομμωτήριο είναι οκ;Θελει και ερωτημα? Το δευτερο φυσικα
-
Nissan SENTRA;;;;;;;;; Με διπλωματικες πινακιδες;;;;
Σιγα μην βγει και Nissan off-side.
Tί ειναι παλι αυτο;
-
Ας πούμε το Almera για την ΗΠΑμερικάνικη αγορά
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ας πούμε το Almera για την ΗΠΑμερικάνικη αγοράΜα αφου δεν εμοιαζε καθολου με το Almera.
Πιο πολυ με Κια Sephia εμοιαζε. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επιτρέπεται η στάθμευση εκεί; ή επειδή κατέβηκε η Γιάννα για φώνια/κομμωτήριο είναι οκ;Kαλά, κάτι είπες κι εσύ τώρα...
Το πανέμορφο 4χ4 σε αυτό το πανέμορφο χρώμα τι είναι? Για κορεάτικο το κόβω...
Hyundai Terracan είναι. Μ' ένα σμπάρο, δύο τρυγώνια αυτό το carspotting (ούτε που το πρόσεξα εν τω μεταξύ...).
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ας πούμε το Almera για την ΗΠΑμερικάνικη αγορά
Μα αφου δεν εμοιαζε καθολου με το Almera.
Πιο πολυ με Κια Sephia εμοιαζε.Άλλο αυτό εννοώ οτι παίζει στην ίδια κατηγορία και βασίζεται στο ίδιο πάτωμα
http://www.nissanusa.com/sentra/ -
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ΜΧ5 10th anniversary edition στην Μαρα8ωνος.Είχα δει τέτοιο μόλις σχεδόν είχε έρθει Ελλάδα, και το είχε φέρει ο ιδιοκτήτης για βάψιμο, γιατί το κόκκινο δεν του άρεσε!
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, εγώ πάντως στη θέση της ΕΛΜΑ δεν θα του το έβαφα, όχι ότι έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά απο τη στιγμή που η MAZDA το βγάζει μονο κόκκινο.....τελείωσε!
-
Silvia S15 D1 GP (μια απ' αυτές που θα συμμετάσχουν στο Tuning Show, μάλλον της ομάδας Orange) πάνω σε φορτηγό που δεν είχε αφήσει κόκκινο για κόκκινο φανάρι χθες τ' απόγευμα στην παραλιακή (από τη στιγμή που βγήκε από το Σ.Ε.Φ. μέχρι που έστριψε στην Καλλιθέα)... Καγκουριά μεν, 500 άλογα στους πίσω τροχούς δε!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΜΧ5 10th anniversary edition στην Μαρα8ωνος.
Είχα δει τέτοιο μόλις σχεδόν είχε έρθει Ελλάδα, και το είχε φέρει ο ιδιοκτήτης για βάψιμο, γιατί το κόκκινο δεν του άρεσε!
Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, εγώ πάντως στη θέση της ΕΛΜΑ δεν θα του το έβαφα, όχι ότι έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά απο τη στιγμή που η MAZDA το βγάζει μονο κόκκινο.....τελείωσε!
Mόνο μπλε σκούρο πρεπει να έβγαινε το 10th anniversary
-
Λοιπόν... χθες είδα το ΠΡΩΤΟ Peugeot 1007 που είχε ελληνικές πινακίδες και ΔΕΝ έμοιαζε να ήταν της αντιπροσωπίας / test drive, κλπ. Ήταν και κόκκινο της φωτιάς!
Αλήθεια, πόσοι αγόρασαν αυτό το αντικείμενο; Και γιατί;
-
Χθες στην πλατεια Αγιας Σοφιας:
Το παληκαρι της Εξπρες καθοταν και τη χαζευε.Παω να τη δω απο μπροστα
της εχει ριξει κληση ο αθεοφοβος ο τροχονομος!Σημερα το πρωι στους Αμπελοκηπους (κοντα στο ΙΚΑ):
Καλοκαιρι στη Σιθωνια, καλες παρεες:
Παλαιοτερα, στη Λαγκαδα, την πετυχα 2 μερες συνεχομενες:
Την προσπερασα κιολας -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ΜΧ5 10th anniversary edition στην Μαρα8ωνος.
Είχα δει τέτοιο μόλις σχεδόν είχε έρθει Ελλάδα, και το είχε φέρει ο ιδιοκτήτης για βάψιμο, γιατί το κόκκινο δεν του άρεσε!
Mόνο μπλε σκούρο πρεπει να έβγαινε το 10th anniversary
Nαι, μπλε ειναι με νικελ ζαντες.
Ραρανπλαν πρεπει να λες το special edition ΝC. Ειναι ιεροσυλια να το βαψεις αλλο χρωμα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Beat this: η μία στον κόσμο Ferrari 612 P4/5
σ.σ.: η φωτό δεν είναι δική μου.
Εδω βαζουμε μονο οτι βλεπουμε εμεις.
Αντε μη βαλω κανενα swisscarsightings.com and beat you once and for all.Nice carspotting Kantoniou!!!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Beat this: η μία στον κόσμο Ferrari 612 P4/5
σ.σ.: η φωτό δεν είναι δική μου.
Εδω βαζουμε μονο οτι βλεπουμε εμεις.
Αντε μη βαλω κανενα swisscarsightings.com and beat you once and for all.Στο Παρίσι την είδε ρε, απλά την Pic δεν έβγαλε αυτός..
-
Λα8ος μου. Sorry.
Που να το 3ερω ο αν8ρωπας? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Λα8ος μου. Sorry.
Που να το 3ερω ο αν8ρωπας?Εμ, δεν διαβάζεις όλο το φόρουμ και συ, δεν είσαι αργόσχολος σαν και μένα...
-
Carspotting [#2]