-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
AUDI S8 V10 κάτω από το σπίτι μου.Εχω παρκαρει το δικο μου διπλα του σε υπογειο παρκιν.ΘΗΡΙΟ.
-
Τι να πω αφου νομιζουν οτι τα τζιπ πανε παντου.
μαλλον λαθος δουλεια κανω την express service πρεπει να ειχα παρει στην αραχωβα και να δουλευα σουκου.Εχω ακουσει διαλογο με cayenee και μπατσο που να λεει ο τυπος οτι εχει 130 χιλιαδες ευρω δεν κολλαει στο χιονι.
Δηλαδη εγω με το starlet τι πρεπει να κανω να μην βγαινω απο το σπιτι που εχει το πολυ 2 χιλιαρικα?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
καλα στην αραχωβα επειδη ειμαι απο την περιοχη.
θες μπλοκακι για να γραψεις τι κυκλοφορει λες και εισαι σε εκθεση ειναι.Γράψε για το show του Σαββάτου που είχε τόσο πολύ πάγο που δεν μπορούσαν ούτε οι τετρακίνητοι να κατέβουν νωρις το πρωί (γιατί ήταν κλειστό το χιονοδρομικό τελικά) και αγόραζαν όλοι οι τζιπάτοι αλυσίδες από το μαυραγορίτη που ήταν στημμένος στο κατάλληλο σημείο γιατί αλλιώς είχε χαντάκι ή στούκα με προπορευόμενο!!!!
Λες αυτός να είχε ρίξει νερά αποβραδίς στο σημείο;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
θες μπλοκακι για να γραψεις τι κυκλοφορει λες και εισαι σε εκθεση ειναι.Γράψε για το show του Σαββάτου που είχε τόσο πολύ πάγο που δεν μπορούσαν ούτε οι τετρακίνητοι να κατέβουν νωρις το πρωί (γιατί ήταν κλειστό το χιονοδρομικό τελικά) και αγόραζαν όλοι οι τζιπάτοι αλυσίδες από το μαυραγορίτη που ήταν στημμένος στο κατάλληλο σημείο γιατί αλλιώς είχε χαντάκι ή στούκα με προπορευόμενο!!!!
200 ευρω μας τις χρεωσε ........
αλλα ας οψεται η συζηγος που υστεριαζε.....διαφορετικα καταβαση με το πλαι .........και πραγματικα οπου παει ......By the way περαστικα στο CRV που καρφωσε πισω μου και εφυγε χωρις να αλλαξουμε στοιχεια ..... εγω δεν επαθα τιποτα .....αυτουνου μια χαρα κρεμοντουσαν μασκες και λοιπα φευγοντας.....
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
200 ευρω μας τις χρεωσε ........
αλλα ας οψεται η συζηγος που υστεριαζε.....διαφορετικα καταβαση με το πλαι .........και πραγματικα οπου παει ......By the way περαστικα στο CRV που καρφωσε πισω μου και εφυγε χωρις να αλλαξουμε στοιχεια ..... εγω δεν επαθα τιποτα .....αυτουνου μια χαρα κρεμοντουσαν μασκες και λοιπα φευγοντας.....
Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι κατάβαση σε παγοδρόμιο χωρίς αλυσίδες δεν γίνεται!!!!!!!
-
Δικιο εχεις απλα καποιες φορες τη γλυτωνεις χωρις αλυσιδες και καποιες ειναι αδυνατο να μη τις φορας ......οπως και να χει πρεπει να βρισκονται στο αυτοκινητο οταν πας σε τετοιους προορισμους!
Και η αστυνομια να ειναι λιγοτερο ελαστικη σ αυτους που δεν εχουν και ταλαιπωρουν και ολους τους υπολοιπους! -
O γείτονας μου μόλις αγόρασε μία Maserati 4200 GT ....
κούκλα η άτιμη !!
-
Αυτό δεν ονομάζεται 'ευκαιρία για βόλτα';
(Να δούμε πότε θα αγοράσουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο )
-
Βρήκαν στην Μαγούλα κάτι κλεμένα σε ένα εργαστηριο αποχρωματισμού πετρελαίου!!!!!! Lamboρgini, Ferrari, Bentley και τα τρια cabrio. ML κλπ κλπ πρώτο πράμα!!!!!! Προς το παρόν ΟΔΔΥ μέχρι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες!!!! Είχαν ιταλικές, αγγλικές και Dubai Πινακίδες!!!!!
Φαίνεται ο πετρελαιάς την εχεί δει εμίρης-driller!!!!!
Που πας ρε καρα-Μήτρο??????
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω post εδώ η στο Topic 'Σπάνια Πουλιά'.
VW Passat V6 4Motion. Μου έκαναν εντύπωση οι διαφορετικές ζάντες και τα τεράστια δισκόφρενα πρωτου δώ πίσω το σηματάκι V6!
-
Maybach χτεσ στο Cosmos με πινακιδεσ βουλγαριας..
εχω βγαλει και φωτο -
Ανέβασε...
-
Πριν λίγο στην παραλιακή, Μαζεράτι 3200 με τα παλιά, 'μπούμερανγκ' φώτα...
Και όσο σκέφτομαι οτι για τους Αμερικ(λ)άνους στο face lift τα άλλαξαν και έβαλαν εκείνα τα παραλληλόγραμμα...
-
Κόκκινη Ferrari F430 πριν από κανα δίωρο στο Παλαιό Φάληρο με πινακίδες ΙΕΟ-****. Μέσα ήταν δύο νεαροί και περίμεναν με τη μηχανή ανοιχτή. Ήχος από άλλο πλανήτη ακόμα και στο ρελαντί
-
VOLVO C30 χθες στην εθνική.Πολύ άχαρο ρε γμτ...
Επίσης και η κλασσική συνάντηση στην εθνική στο ύψος της Χαλυβουργικής με την CONTINENTAL που κάθε απόγευμα σχεδόν πάει προς Κόρινθο.Απίστευτος ήχος...
-
την πεμπτη ,λιμουζινα στο κεντρο του ηρακλειου!!!
δν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα!!ειχα δει κατι ρολς ρους ,κατι μερσεντες λονγκ αλλα αυτο δν καταλαβα ουτε τι μαρκα ητανε!!με κατι μπλε φωτακια δεξια κ αριστερα της μεσαιας πορτας ,δν ξερω κ αν ανοιγε αυτη, κ ξενες πινακιδες νομιζω.
κ αμεσως μετα ειδα πορτοκαλι σπηντστερ!!
-
-
Μια σκούρα μπλέ Ferrari (δεν ξέρω μοντέλο, ήταν cabrio με διάφανο καπάκι στον κινητήρα) με κόκκινες πινακίδες ΚΧΟ-****
-
-
Carspotting [#2]