-
Εκαλη. Λευκη 997 GT3
Kαπου ειχα δει αλλη μια φωτο μιας με το bodykit της GT3, oποτε αρκετα πι8ανο να μην ειναι αυτο που η8ελα. Παρ'ολα αυτα οταν την προσε3α κ αυτο το μισο δευτερολεπτο που την κοιτα3α μου προκαλεσαν ανατριχιλα μερικων λεπτων.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα στη Μαραθώνος εθεάθη Z4 M(;) Coupe. Το ';' το χρησιμοποιώ γιατί είδα το σήμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει η παραγωγή της, οπότε μπορεί να ήταν και μαϊμού. Βέβαια η επιτάχυνση κατά τις σφήνες που έκανε μου μείωσε αρκετά τις αμφιβολίεςειδα και εγω σημερα μια κοκκινη. εχουν Μ σημα και στα πλαγια. αν ηταν το κοκκινο ειναι Μ καθως ειναι σπανιο χρωμα για τα απλα Ζ4.
-
Σημερα το πρωί πηγαινοντας στα Μεγαρα προσπέρασα μια FERRΑRI SCAGLIETI Κοκκινη!!!! πήγαινε με 180 περιπου και την προσπερασα για να την δω και απο μπροστά ειναι εκπληκτικη σε ογκο και γραμμη. Παρασυρθηκα και δεν βγηκα στην εξοδο για την πιστα!!!!. Ετσι εφτασα στα τουννελ οπου βρηκα τροπο να κανω αναστροφή!!! Χαλαλι της ομως.
-
-
Προχθές είδα πρώτη φορά ένα Talbot Matra!! Αρκετά εντυπωσιακό, θα μπορούσε να πάει και στα 'Σπάνια πουλιά'.
-
Επί πολλές μέρες στην Αμφιθέας στο ύψος της Αγ. Κυριακής πάνω στο πεζοδρόμιο στο ρεύμα προς παραλιακή υπήρχε αραγμένο ένα μαύρο εγγλεζικό ταξί,από αυτά που ανοίγουν προς τα πίσω οι πίσω πόρτες.Ο τύπος μάλλον πρέπει να το έφτιαχνε γιατί έλειπε το πίσω κάθισμα και οι ταπετσαρίες από τις πόρτες.Το κακό ότι είχε βάλει πλαστικούς καθρέφτες και προφυλακτήρες....
-
Kubelwagen στην Κηφισια.
-
Μαύρη Ζ4 Couper 3.0si πριν καμιά ώρα στη Σταδίου.
-
Μαύρη 997 Turbo χθες κατά τις 18:00 Ακαδημίας και Ασκληπιού, μπορντώ Alfa Romeo 159 3.2 JTS Q4 Ιπποκράτους και Σόλωνος κατά τις 10:00 σήμερα, μαύρη Μ5 V10 καμιά ώρα αργότερα Ερμού και Αιόλου. Ολα με ελληνικές πινακίδες...
-
Φτώχιαααα....
-
Πρασινο Tata Safari DICO με ιταλικες πινακιδες.
Μαυρη 997 Turbo που την οδηγουσε ενα απιστευτο 3αν8ο πιπινι. -
**Subaru B9 Tribeca **στο Μαρούσι...
Από κοντά πολύ καλύτερο από τις φωτό!
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**Subaru B9 Tribeca **στο Μαρούσι...
Από κοντά πολύ καλύτερο από τις φωτό!
κι από κοντά κι από μακριά είδα σε νταλίκα μερικά
[/URL]Kοίταξε,όλα της κατηγορίας μου φαίνονται άχρηστα και ογκώδη χωρίς νόημα...
Όμως,σε σχέση με κάτι μαστόδοντα του τύπου Q7 κ.ά. φαίνεται σαφώς πιο σουλουπωμένο (..δεν ξέρω αν είναι κιόλας από άποψη διαστάσεων)
-
Ολοκαίνουργια Jaguar XK Cabrio πριν λίγο στα Χανιά!
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μαυρη 997 Turbo που την οδηγουσε ενα απιστευτο 3αν8ο πιπινι.Tις 3αναειδα σημερα το πρωι στην πλατεια Κολωνακιου. Το 3αν8ο δεν ειναι κ τοσο απιστευτο.. Εχω δει κ καλυτερες να οδηγουν Porsche.
+Ασημι 996 targa.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
χτες από τα μοναδικά... να φτιάχνεις το αυτοκίνητό σου,Skavas
πινακίδες δεν κρύβω, δεν υπάρχει άλλο
Αυτό είναι το Scavas 2, υπήρξε και Scavas 1 που παρουσιάστηκε το 1973 με κινητήρα του NSU TT 1200.
Το 2 πρέπει να φοράει κινητήρα 1,6 λίτρων από Golf.
*taurus για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ίδιο τον κ.Σκάβα, έχει συνεργείο με Mercedes στον Πειραιά.
-
RR Silver Shadow το πρωί στην παραλιακή και πίσω της -συνηθισμένο πλέον- CLS 500
-
Renault Megane RS (!!) πριν λίγες μέρες στην Κηφισίας.
Εντυπωσιακότατο.
Carspotting [#2]