-
Για δωστε μια βοηθεια ρε παιδια, ψαχνω για μικρομεσαιο 4d ή 5d ακομα και μικρο mpv αλλα θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας
Ιαπωνα ή Γερμανο ή κατι άλλο (και ολα αυτα μέχρι 19.000 - 20.000)
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
-
Για δωστε μια βοηθεια ρε παιδια, ψαχνω για μικρομεσαιο 4d ή 5d ακομα και μικρο mpv αλλα θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας
-
-
μαζντα 3 sedan 1,600 touring clima και εφυγες......
neeeeeext.
-
Υπάρχει (έρχεται έστω) και το golf 1400 140 hp.
Επίσης το focus με την έκπτωση.
Astra 1800 140 hp κάπου σ' αυτά τα λεφτά.Το mazda είναι πολύ καλό, αλλά όχι χωρίς δυνατό ανταγωνισμό.
-
Απο Ιαπωνες οντως αξιζει το Mazda. Αλλιως Focus 1600 sport ή ghia. Στο δρομο πολυ καλο (το εχω οδηγησει).
-
αμα δεν σε νοιαζουν τοσο οι χωροι δες και το CZT που εχει και γκαζι
-
Φίλε μου, η ερώτησή σου είναι τόσο γενική που όλες οι απαντήσεις είναι σωστές και όλες είναι λάθος
Ταξινόμησε τις ανάγκες σου, σκέψου τι χρήση θα του κάνεις, κατάληξε σε 3-4 μοντέλα, και πάρε σβάρνα τις αντιπροσωπείες για να τα οδηγήσεις.
Αν περιμένεις να καταλήξεις από εδώ, μαύρο φίδι που έφαγε εσένα και την τσέπη σου
-
Αν σε ενδιαφέρει και πολυμορφικό πήγαινε δες το C-max πολύ καλή οδική συμπεριφορά, κα ιαξιοπρεπή κινητήρα (ο 1600 με τα 115)
Και οικονομικά service.........το μόνο που δεν ξέρω είναι πότε αλλάζει ή κάνει facelift το μοντέλο, είναι και αρκετά χρόνια στην αγορά.
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
αμα δεν σε νοιαζουν τοσο οι χωροι δες και το CZT που εχει και γκαζι -
κανενα Μazda 6? (κοντα ειναι - αν θελεις μεγαλο αυτ.)
-
-
Επειδη τα εχω δει τα περισσοτερα και εχω χασει την μπαλα γιαυτο ειπα να δοκιμασω και εδω να δω γενικοτερα τις τασεις, γιατι
Βρηκα το Jetta -> σκεφτομαι κοστος συντηρησης
Μazda -> Μεταπωλητικη αξια / καταναλωση
Cmax -> πολυ καλο σε χωρους αλλα αδιαφορο σαν σχεδιαση
Altea -> κινητηρας μικρος (1.6)
Golf plus -> ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ (fsi???)Οι αναγκες μου καλυπτονται απο ενα μικρομεσαιο ή ενα μικρο mpv
Νεος ΟικογενιαρχηςΟποιος θελει συνεχιζει μηπως βρω καμια ακρη
** Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη σας ***
-
Το Golf Plus TSI 1.4/140 ξεκινάει κάτω από 20
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το Golf Plus TSI 1.4/140 ξεκινάει κάτω από 20μαθανε ολοι τωρα με αυτον τον ΤSI......... μας εχουν ζαλισει τον ερωτα....
-
αφού δεν αξίζει
καλύτερα 1.6/115 στα ίδια ευρώ
-
Αν σε ενδιαφερει mpv και μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο (μεχρι το Νοεμβριο) για κοιτα εδω:
http://www.skoda-auto.com/global/model/ ... r/homepage -
Ενα Golf που κάνει 20.000 είναι πιο ακριβό απο ενα mazda 3 που κάνει 20.000 επειδή το golf είναι πανάκριβο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενα Golf που κάνει 20.000 είναι πιο ακριβό απο ενα mazda 3 που κάνει 20.000 επειδή το golf είναι πανάκριβο. -
Respekt.
Ιαπωνα ή Γερμανο μεχρι 20.000 ???