-
Μερικά προγράμματα DVD/CD cloning απαιτούν ASPI layer, όπως και DVD decrypters κ.λ.π...
Και ο AMD και ο Ιntel ειναι διπύρινοι...
-
Νωρίς την αναβάθμισαν, είχα την εντύπωση ότι θα περιμένω αιώνες...
-
Βέβαια εδώ δε δείχνει τόσο γρήγορη, τουλάχιστον όχι στο dl... Η κάνω λάθος?
-
Το 1024/256 είναι η ονομαστική ταχύτητα. Αυτό που βλέπεις στο τεστ είναι η πραγματική ταχύτητα που είναι κάπως χαμηλή. Τέτοια πιάνω και με 768/192. Μάλλον όμως παίζει ρόλο και η ώρα. Τέτοια ώρα βγαίνουν τα βαμπίρ του bandwidth.
-
Αρα δεν έκανα λάθος...
-
Στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού συμβαίνει το εξης παράδοξο.
Το δικό μου PC εμφανίζει σύνδεση με τον router στα 54ΜΒ και του γυιού μου του κανακάρη στο 1.0 ΜΒ. (μέχρι εδω καλά.. )
Στο download όμως εκείνος κατεβάζει με 47Κ ενω εγω με μέγιστο 24Κ!!!
Καμιά ιδέα?
Ο router είναι ο Linksys WAG354G.
-
Μάλλον κάπως καλύτερα σήμερα...
-
Μόλις αναβαθμίστηκε η σύνδεση μου!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόλις αναβαθμίστηκε η σύνδεση μου!μη χαιρεσαι ακομη, μετρησε την πρωτα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μη χαιρεσαι ακομη, μετρησε την πρωτα....
Την μέτρησα!....650/178...
-
Καλά, έτσι απροκάλυπτα τις μετράτε; (τις συνδέσεις)
-
μετρηστε την λεω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
μη χαιρεσαι ακομη, μετρησε την πρωτα....
Την μέτρησα!....650/178...
εβαλες βυσμα??
χωρις πλακα παντως, πολυς κοσμος μετα την αναβαθμιση εχει προβληματα. Το κυριωτερο ειναι η ΜΗ σταθερη ταχυτητα...
υποτιθεται οτι θα στρωσει βεβαια, οταν δεησει ο πΟΤΕ...
-
...δεν χρειάστηκε!
-
πριν 2-3 μερες εμενα επαιζε μεταξυ 250-550 αναλογα την ωρα (οχι ιδιες καθε φορα).
Σημερα:
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 169.64Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 573.63kb/s3' μετα την παραπανω...
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 169.81Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 650.04kb/s3' μετα την παραπανω...
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 168.79Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 607.90kb/sκατα τη διαρκεια της ημερας οι διαφορες ειναι ακομη μεγαλυτερες...
-
Ρε σεις, πάλι τα ίδια με το dvd-r. Υπάρχεο περίπτωση να έγινε καμιά βλακεία στην εγκατάσταση των win, και να στρώσει με ένα νέο φορματ και νέα εγκατάσταση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε σεις, πάλι τα ίδια με το dvd-r. Υπάρχεο περίπτωση να έγινε καμιά βλακεία στην εγκατάσταση των win, και να στρώσει με ένα νέο φορματ και νέα εγκατάσταση;Βάλτο στη άλλη καλωδιοταινία (στο άλλο IDE) να δεις μπας και φταίει η καλωδιοταινία.
ΥΓ. Το άλλαξες ή το ίδιο είναι; Το δοκίμασες σε άλλο PC;
-
Στο ίδιο κανάλι και θέση ide έχω βάλει άλλο dvd drive, το οποίο λειτουργεί κανονικά.
Το dvd-r είναι άλλο, και εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα.2 πράγματα: τα jumperακια πρέπει να είναι στα master και slave αντίστοιχα, έτσι;
Η επόμενη κίνηση θα είναι απεγκατάσταση του nero και όσων εφαρμογών των συνοδεύουν, απεγκατάσταση και αφαίρεση του drive, και μετά εκ νέου τοποθέτηση του drive, χωρίς κανένα πρόγραμμα και δοκιμή του έτσι.
Update: χωρίς το nero και το incd, 10/10 προσπάθειες επιτυχείς. Περναω και το νέρο, κα αφήνω το incd, που μου φαίνεται αυτό έκανε όλη την ιστορία...
-
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείς το inCD? Εχω χρόνια να το δω...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]