-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
θα σβησει ,δε γινεται να το αφησεις ανοιχτο
και θα κλείσεις το ρεύμα. Στο stand-by έχει ρεύμα στο ΜΒ (σε μερικά ανάβει και led).
Εννοείται!
-
Tελικά Opera τέλος για μένα. Βack to FF.
τα συν και τα πλην του Opera:
+ελαφρύς
+γρήγορος
+έχει σχεδόν όλα χρειάζεσαι άμεσα-κακή απεικόνιση posts από fora
-αντιεργονομικός
-δεν έχει σοβαρά extensions (widgets) -
Opera από εμένα , δεν την αλλάζω με τίποτα, μάλιστα η τελευταία free έκδοση 9 δε με ικανοποίησε καθόλου(αντιεργονομική) και χρησιμοποιώ μια παλιά .
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη, SPDIF είναι το συγκεκριμένο ψηφιακό σήμα γενικότερα (Sony/Philips Digital Interface), είτε είναι σε μορφή ομοαξονικής είτε οπτικής εξόδου/εισόδου. Ομοαξονική είναι το μονό RCA (coaxial ελληνιστί).
Τhanks!
Ναι, στη δική μου μητρική αν δεν απατώμαι μόνο στο ομοαξονικό (coaxial) το στέλνει το SPDIF... αν και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον το στέλνει μόνο στο optiko
Έβγαλες άκρη τελικά;
Τα παράτησα... Θα φύγει από εκεί αυτή η σύνθεση έτσι κι αλλιώς, θα πάρω άλλο σύντομα που θα είναι dedicated HTPC...
-
Στον ff, ξαφνικά δεν εμφανίζονται οι μηχανές αναζήτησης πάνω δεξιά. Στον φάκελό τους είναι. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση δεν έκανε τπτ. Τι έγινε;
-
Για κάνε δεξί κλικ στη μπάρα και πάτα customize. Βρες το κουτί αναζήτησης και σύρε το εκεί που ήταν.
-
To κουτί εμφανιζόταν κανονικά, αλλά δεν είχε καμία μηχανή μέσα. Τελικά έκανα απεγκατάσταση, έσβησα τα πάντα, καθάρισα και το registry, και εγκατάσταση από την αρχή...
-
Ρε παιδιά, help! Έχω μια vga της sparkle, με chip geforce 5600 xt. Το πρόβλημα είναι ότι το ανεμιστηράκι τα έχει παίξει. Ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω ένα που να μπαίνει; Στο πλαίσιο που ρώτησα, δεν έχουν...
-
Είναι πολύ δύσκολο να βρείς ίδιο, ή έστω κάποιο με ίδιο μέγεθος ώστε να το βιδώσεις στις υπάρχουσες τρύπες
Όποτε πρέπει να αυτοσχεδιάσεις λίγο.
Βάλε ότι ανεμιστηράκι έχεις πρόχειρο ή μπορείς να βρείς εύκολα.
Προτιμήσε κάποιο μεγαλύτερο ή ακόμα και ανεμιστήρα κουτιού (αν έχεις ελευθερο χώρο κάτω απο την κάρτα). Δίνουν μεγαλύτερο όγκο αέρα με λιγότερο θόρυβο
Το να το στερεώσεις στην ψύκτρα είναι το δυσκολότερο μέρος αλλά με λίγο σύρμα, ένα κομμάτι καλώδιο κάτι θα καταφέρεις.
Δοκιμασμένη λύση και τα πλαστικά δεματικά καλωδίων
Πρόσεξε να είναι σταθερό για να μην έχεις έξτρα θόρυβο.Αν δεν καταφέρεις τίποτα μπορείς πάντα να πάρεις καινούριο σετ VGA ψύκτρας με ανεμιστήρα αλλά δεν αξίζει τον κόπο' πιθανότατα θα κοστίζει περισσότερο απο την ίδια την κάρτα (20e+)
-
Αυτό που έκανα προς το παρόν είναι να βάλω ένα fan κουτιου ακριβώς δίπλα, δεμένο με tie-wrap να φυσάει πάνω της. Προσωρινά δλδ.
Αλλά μάλλον θα βγάλω εντελώς το χαλασμένο και θα προσαρμόσω αυτό από πάνω. Το έχω να δουλεύει σε silent mode με 2000 περίπου στροφές. Αν το βάλω πάνω στην ψύκτρα, η φορά του αέρα ποιά πρέπει να είναι; και να το βάλω μάλλον σε normal mode,ε; (3000 στροφές)...
-
Η φορά του αέρα πρέπει λογικά να είναι προς την ψύκτρα όπως είναι το πιο συνηθισμένο.
Για την ταχύτητα πειραματίσου λιγάκι και αν δεν υπάρχουν κολλήματα απο υψηλές θερμοκρασίες κράτα τη χαμηλά.
Μπορείς να το βάλεις να παίρνει ρεύμα απο την παροχή της κάρτας και θα ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα, αν υπάρχει η δυνατότητα. Αλλά δεν θα έχεις μέτρηση (θα περισεύει το κίτρινο καλώδιο).
-
Ωραία, άντε να δούμε τι θα κάνω...
Ευχαριστώ πολύ πάντως!
-
( + ) ( - ) KOKKINO MAYΡΟ 5 V ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 7 V ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΥΡΟ 12 V
Ανάλογα ποια συνδέεις στον ανεμιστήρα έχεις στροφές / θόρυβο.
-
Το process winlogon.exe είναι λογικό να ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ;
Ρε παιδιά, για trojan και γενικότερα malware τι έχετε να προτείνεται;
Το κασπέρκσι τα βρίσκει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το process winlogon.exe είναι λογικό να ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ;Ρε παιδιά, για trojan και γενικότερα malware τι έχετε να προτείνεται;
Το κασπέρκσι τα βρίσκει;
Για trojan βασικά software firewall...Ε να μην ξέρεις τι ζητάει πρόσβαση προς τα έξω από το PC σου ?
-
'Εχω το zonealarm, αλλά ζητάει αυτό το winlogon.exe πρόσβαση.
Και μέχρι τώρα δεν μου είχε ζητήσει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
'Εχω το zonealarm, αλλά ζητάει αυτό το winlogon.exe πρόσβαση.Και μέχρι τώρα δεν μου είχε ζητήσει...
Για ψάξτο λίγο γιατί μπορεί να είναι και trojan με μια ματιά που έριξα στο google
Description:
winlogon.exe is a process belonging to the Windows login manager. It handles the login and logout procedures on your system. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.Note: winlogon.exe is a process which is registered as a trojan. This Trojan allows attackers to access your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. This process is a security risk and should be removed from your system.
Δες και αυτό
http://www.3davenue.com/startup/winlogon.exe.php -
To θέμα είναι σε ποιό directory πρέπει να είναι κανονικά...
-
Nα ρωτησω κατι, σε 1 pc που αντικατασταθηκε, η καρτα γραφικων (σχετικα καινουργια - αλλαγμενη), δεν μπαινει (διαφορετικη βαση). Υπαρχει καμμια περιπτωση να μπει καπως???
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]