-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με μια πρώτη ματιά, το έχω συμπαθήσει αρκετά
Φτου-και-βγαινω's revenge.
καλό φαίνεται
αρκετά κοινά στοιχεία στο μενού με το Ν70
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μάγκες, τα φώτα σας!!!AutoCAD:
Υπάρχει μία εντολή που δείχνει τα ανοικτά σημεία στις γραμμές. Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να είναι κλειστά, αλλά δεν είναι!
Ποια είναι αυτή;
Ευχαριστώ πολύ!!!
(btw, it's a f***ing EMERGENCY!!!)
O Λουκάς (Demetriades) MAMAEI KAI ΔΕΡΝΕΙ!!!
Ευχαριστώ πολύ Λουκά! Να 'σαι καλά φίλε μου!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μετά τον 'χαμό' του Ν70, πήγα σε κάτι πιο οικονομικό...Το...φτου-και-βγαίνω **Sony Ericsson K750i **είναι στα χέρια μου
με 234 ευρώ.Με μια πρώτη ματιά, το έχω συμπαθήσει αρκετά
Καλορίζικο.
Τον opera από που μπορώ να τον κατεβάσω;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετά τον 'χαμό' του Ν70, πήγα σε κάτι πιο οικονομικό...
Το...φτου-και-βγαίνω **Sony Ericsson K750i **είναι στα χέρια μου
Καλορίζικο.
σ' ευχαριστώ..
κάτσε... i'm a newbie
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλορίζικο.
http://www.9down.com/search.php?s=opera&x=0&y=0 διαλεξε και παρε....
-
http://www.opera.com/
http://www.opera.com/products/mobile/op ... /campaign/ -
Ευχαριστώ και τους δυο.
-
με 234 ευρώ.Καλορίζικο! Εξαιρετική επιλογή, δε θα το μετανιώσεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε όταν ελέγχουμε τα email από το msn, να ανοίγει τον ff αντί του ie;Κανείς;
-
RSS feed δεν υποστηρίζει το mail σου?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε όταν ελέγχουμε τα email από το msn, να ανοίγει τον ff αντί του ie;
Κανείς;
Τί σχέση έχει το email με τον FF και τον ΙΕ (μήπως εννοείς Thumderbird και Outlook Express; )
-
Χάρη προσπαθώ να κάνω transparent μία εικόνα αλλά κολλάω σε αυτό τοβή μα από τον οδηγό που μου έδωσες: (Paintshop X 10 έχω)
- Κατόπιν ανοίγεις τη παλέτα (toolbar) των Layers κα βάζεις το νέο layer που έφτιαξες τελευταίο (κάτω-κάτω δλδ), σέρνοντάςτ ο με το ποντίκι σου. Μετά του κάνεις κλικ για να το διαλέξεις
πού στον κόρακα είναι αυτό?
edit: άκυρο το βρήκα...!
-
έλα MSN
edit: Ουπς, μετά είδα το... edit σου -
παιδιά θα αγοράσω φορητή tv tft.
έχω καταλήξει σε 2:
TV JAGA V710
Τηλεόραση 7 ιντσών με Ανάλυση 1440χ234, Φωτεινότητα 300cd/m2, Πηγή Ενέργειας DC 12V, AC 100-240V, Διαστάσεις 191x133.5x30,5mm, ιδανική για κοντινή παρακολούθηση σε αυτοκίνητο, DVD, GPS, GAMES, κτλ. Συνοδεύεται από τηλεκοντρόλ, εξωτερικές μπαταρίες, βάση γραφείου, βάση στήριξης, φορτιστή, ακουστικά, καλώδιο AV, μετασχηματιστή αυτοκινήτου.
TV JAGA V830
TV 8 ιντσών LCD TFT. Ανάλυση 640χ480, Αντίθεση 300cd/m, Διαστάσεις 253χ166χ38mm, Πηγή Ενέργειας DC 12V, AC 100-240V, Car Rear Vision, DVD, GPS, GAMES κτλ. Συνοδεύεται από τηλεκοντρόλ, βάση γραφείου, βάση στήριξης, ακουστικά, φορτιστή, καλώδιο AV, μετατροπέας ρεύματος αυτοκινήτου.
από ότι κατάλαβα η 8' είναι tft ενώ η άλλη δεν είναι. Η 8άρα έχει ανάλυση 640Χ480 ενώ η 7άρα έχει 1440Χ234. Ποιά είναι καλύτερη όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας? Θέλω να βλέπω καθαρά. Τώρα έχω μία παλιά CSTN 2,5' Casio και μου έχουν βγει τα μάτια.
HELP αύριο πρέπει να την έχω παραγγείλει.
και οι δύο κοστίζουν 179 ευρώ.
εάν έχετε κάποια καλύτερη λύση εώς 200 ευρώ μόνο από online shop θα με εξυπηρετούσε να μου την προτείνετε.
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλορίζικο.
το ελπίζω, γιατί μετά από 6 χρόνια Νοκια, γύρισα σε Sony Ericsson
-
elteo Σάββα προσωπικά θα προτιμούσα αυτή με τη μεγαλύτερη ανάλυση. Η διαφορά στη διαγώνιο θα αντισταθμιστεί από την καλύτερη εικόνα.
-
δεν λέει εάν είναι TFT. Στην άλλη λέει. Κι εγώ εκείνη σκέφτομαι αλλά κολλάω στο άν είναι TFT ή όχι.
-
Καλορίζικο.
το ελπίζω, γιατί μετά από 6 χρόνια Νοκια, γύρισα σε Sony Ericsson
Ένα Nokia είχα (το 6310i) κι αυτό το κράτησα περίπου δύο μήνες. Προτιμούσα Ericsson, Siemens, Panasonic οπότε δε μπορώ να σου πω τι διαφορές θα βρείς που πιθανόν να μη σου αρέσουν.
Πάντως για το k750i μπορώ να σου πω, ότι με κατοχή πάνω από ένα χρόνο είναι το μοναδικό τηλέφωνο που δε σκέφτομαι να το αλλάξω. (Καμμία πιο σύχρονη συσκευή στα ίδια αλλά και περισσότερα χρήματα δε προσφέρει παραπάνω ευκολίες και ποιότητα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν λέει εάν είναι TFT. Στην άλλη λέει. Κι εγώ εκείνη σκέφτομαι αλλά κολλάω στο άν είναι TFT ή όχι.Κάλεσε το 210 2010045 είναι η αντιπρωσωπεία της Jaga και ρώτησε να σου πουν.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε όταν ελέγχουμε τα email από το msn, να ανοίγει τον ff αντί του ie;
Κανείς;
Τί σχέση έχει το email με τον FF και τον ΙΕ (μήπως εννοείς Thumderbird και Outlook Express; )
Όταν πάω να ελέγξω το emai μου μέσω του msn, μου το ανοίγει σε παράθυρο του ie, ενώ ήδη έχω τον ff ανοιχτό. Αυτό θέλω να αλλάξω!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]