-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κατάστημα, πιάσε μια ΕΨΑ λεμονίτα.
Τώρα που κολάει αυτό, μόνο το κενό του κρανίο ξέρει.
Ρε, μεγαλώσατε, πάρτε το χαμπάρι!
Πάντως στο μάνΙουαλ τα λέει όλα για πολλαπλά sms και τα σχετικά!
-
μάνουαλ? Τι εστί μάνουαλ?
-
-
Μανουάλι είς τη ποιμενικήν.
Συναντάται συνήθως σε εκκλησίες δια την απόθεση μετά την αφήν των κηρίων των πιστών.
-
Σοβαρά δεν κατάλαβες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σοβαρά δεν κατάλαβες;Κάνω πως δεν το είδα αυτό...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
προς το Κ750i κλείνω κι εγώ...το βρήκα 234 ευρώ μετρητοίς
αληθευει ότι στα μηνύματα δεν έχει τελικό 'ς', αλλά 'σ' ???
σκοτώνω το δικό μου k750i για 100
-
dmitspan, το έχεις κιόλας 2 χρόνια;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(άσχετο, αλλά νομίζω ότι στην πλέον πρόσφατη έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου, έχουν απενεργοποιηθεί οι εθνικοί χαρακτήρες στα SMS... Εγώ στο δικό μου πλέον δεν μπορώ να γράψω, ενώ θυμάμαι ότι στην αρχή μπορούσα...)Ναι αλλά στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχαν (σοβαρά ) προβλήματα με τη μεταφορά αρχείων μέσω του usb καλωδίου...
Ακόμα χειρότερο -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
(άσχετο, αλλά νομίζω ότι στην πλέον πρόσφατη έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου, έχουν απενεργοποιηθεί οι εθνικοί χαρακτήρες στα SMS... Εγώ στο δικό μου πλέον δεν μπορώ να γράψω, ενώ θυμάμαι ότι στην αρχή μπορούσα...)
Ναι αλλά στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχαν (σοβαρά ) προβλήματα με τη μεταφορά αρχείων μέσω του usb καλωδίου...
Ακόμα χειρότεροΜα εγώ δεν παραπονιέμαι. Ίσα-ίσα, για τα ελληνικά δεδομένα μου φαίνεται και βλακεία να την έχει αυτή την επιλογή ένα τηλέφωνο, γιατί είδες παραπάνω πόσοι παρασύρονται και χρεώνονται χωρίς λόγο.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(άσχετο, αλλά νομίζω ότι στην πλέον πρόσφατη έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου, έχουν απενεργοποιηθεί οι εθνικοί χαρακτήρες στα SMS... Εγώ στο δικό μου πλέον δεν μπορώ να γράψω, ενώ θυμάμαι ότι στην αρχή μπορούσα...)
Ναι αλλά στις προηγούμενες εκδόσεις υπήρχαν (σοβαρά ) προβλήματα με τη μεταφορά αρχείων μέσω του usb καλωδίου...
Ακόμα χειρότεροΜα εγώ δεν παραπονιέμαι. Ίσα-ίσα, για τα ελληνικά δεδομένα μου φαίνεται και βλακεία να την έχει αυτή την επιλογή ένα τηλέφωνο, γιατί είδες παραπάνω πόσοι παρασύρονται και χρεώνονται χωρίς λόγο.
Στο Ν70 (που είχα), μου έβγαζε ότι γράφω 2ο μήνυμα πολύ γρήγορα.
Βέβαια, επειδή ποτέ δε γράφω μεγάλα μηνύματα,
δεν έστελνα 2, πλήν ενός-δυο περιπτώσεων...... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
προς το Κ750i κλείνω κι εγώ...
το βρήκα 234 ευρώ μετρητοίς
αληθευει ότι στα μηνύματα δεν έχει τελικό 'ς', αλλά 'σ' ???
σκοτώνω το δικό μου k750i για 100
-
TV TFT -όχι Plasma- 35-40 ίντσες, HD Ready & με δυνατότητα χωρισμού της οθόνης στα 2?
-
Amoi Advent 37'.
Σε πολύ καλή τιμή, με διπλό tuner, PIP + PAP (αυτό που θέλεις δηλαδή), και ανάλυση HD (πρόσεξε, όχι HD ready αλλά ΦΟΥΛ HD 1920*1080).
-
1368x δε κάνει?
-
Σαφώς και κάνει. Οτιδήποτε ίσο ή μεγαλύτερο του 1280720 είναι ήδη HD (όχι φουλ HD όπως το 19201080 αλλά σίγουρα καλύτερο από τα 720*576 εικονοστοιχεία - pixels ελληνιστί - του MPEG2 που έχει ένα DVD).
Απλά, για πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των νέων φορμά που θα βγουν/έχουν ήδη βγει κλπ, καλό είναι όποιος έχει όρεξη να πάει σε τέτοιο πάνελ από τώρα (που έχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιμές).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Amoi Advent 37'.Σε πολύ καλή τιμή, με διπλό tuner, PIP + PAP (αυτό που θέλεις δηλαδή), και ανάλυση HD (πρόσεξε, όχι HD ready αλλά ΦΟΥΛ HD 1920*1080).
PIP & PAP είναι ο διαχωρισμός?
Τι διαφορά έχει το HD ready από την ανάλυση HD? -
PIP = Picture IN Picture (μικρό παράθυρο όπου φαίνεται η δευτερεύουσα πηγή)
PAP = Picture AND Picture (δύο πηγές η μία δίπλα στην άλλη).HD Ready είναι όσες συσκευές μπορούν να αναπαράξουν σήμα HD, αλλά όχι απαραίτητα στην εγγενή του ανάλυση (δηλαδή πχ μια LCD παίρνει το σήμα 19201080 και το μετατρέπει σε 1366768 που είναι το πάνελ της οθόνης για να το εμφανίσει).
Από την άλλη, οι φουλ HD συσκευές δείχνουν το σήμα 19201080 όπως το δέχονται, χωρίς μετατροπές. Μάλιστα έχουν ενσωματωμένο scaler για να μετατρέπουν τα σήματα χαμηλότερης ανάλυσης σε 19201080.
Βέβαια τέτοιο πάνελ αξίζει απόλυτα σε συνεργασία με ψηφιακό δορυφορικό δέκτη, HTPC ή κάποιου είδους media box (κουτί με σκληρό δίσκο όπου αποθηκεύεις ό,τι media θέλεις, είτε είναι video clip είτε mp3 είτε ταινία σε HD ανάλυση).
Σε τηλεοπτικό σήμα η συγκεκριμένη είναι καλή, αλλά όχι κορυφαία (αν έχεις σκοπό να παρακολουθείς περισσότερο τηλεόραση, τότε ίσως και να μη σου κάνει - για οποιοδήποτε άλλο σήμα όμως είναι κορυφαία).
Η μεγάλη της αδερφή (Elite 42') την οποία είδα πρόσφατα σε παρουσίαση, είναι πολύ καλή ΚΑΙ στο τηλεοπτικό σήμα (και δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή). Ομως α) είναι 42 ίντσες β) δεν έχει διπλό tuner γ) δε θυμάμαι αν έχει PIP/PAP...
-
Διπλό tuner εννοείς στα PIP/PAP να είναι και οι 2 εικόνες από την τηλεόραση ε? Αν το ένα σήμα είναι από δορυφορικό δέκτη και το άλλο από TV δεν υπάρχει πρόβλημα ε?
Για τι ποσό μιλάμε (και για τις 2) ?
-
Ακριβώς, στην περίπτωση της μικρής που έχει 2 δέκτες μπορείς να βλέπεις 2 κανάλια ταυτόχρονα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με οποιαδήποτε έχει PIP ή PAP (με ένα δέκτη), αλλά θα πρέπει να έχεις εξωτερική πηγή (συνήθως για επίγειο τηλεοπτικό σήμα χρησιμοποιείς το δέκτη του video).
Αν θυμάμαι καλά, η μικρή έχει κάτι λιγότερο από 2.000 και η μεγάλη κάτι παραπάνω από 2.100.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]