-
Τελικά σκέφτηκα να μην προχωρήσω σε αγορά παιχνιδοκονσόλας κ να αναβαθμίσω περισσότερο τον υπολογιστή μου.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για επιλογή κάρτας γραφικών καθώς είμαι ανάμεσα σε αυτές:
3.) http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510515
4.) http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.516102
Ουσιαστικά δηλαδή μια διαμάχη μεταξύ ATI κ nVidia
Παρακαλώ να μου εξηγήσετε κ τους λόγους της επιλογής σας
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Που είναι η οθόνη;
LG 1732p, τρίτη από το τέλος, στραβογκαβομάρα.
(κι εμένα μου πήρε κάμποση ώρα το μεσημέρι για να την εντοπίσω).
Γιάννη Περιπατητή , όποια και να πάρεις από αυτές τι κάρτες ένα είναι το σίγουρο, ότι δεν θα το μετανιώσεις και θα παίζεις παιχνίδια για πολλά χρόνια. Προσωπικά προτιμάω σαν εταρία την nVidia (θεωρώ ότι υποστηρίζει καλύτερα τις κάρτες της, κυρίως σε θέμα εξέλιξης, drivers και βοηθητικού software), αλλά οι ATi διαθέτουν και ViVo, το οποίο αν σε ενδιαφέρει να γράφεις βίντεο από αναλογική πηγή (tv, vhs), σε γλιτώνει από το να αγοράσεις ειδική κάρτα για αυτή τη δουλειά.
Λέγεται πως οι ATi πλεονεκτούν στη 2D απεικόνιση, ενώ οι nVidia στη 3D. Στις νέες γενιές καρτών τους δεν ξέρω αν συνεχίζει να ισχύει αυτό.
Αφού όλες όσες παρέθεσες υποστηρίζουν HDTV και είναι Vista ready, πάρε όποια σου κάνει περισσότερο κλικ Είναι όλες κορυφαίες!
Χώσε, χώσε και καλορίζικη όποια και να πάρεις!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ένα τεράστιο MOV αρχείο (second και ΜΒ!) σε τι να το συμπιέσω και πως? -
Hellenic Tifosi, όντως φτηνιάρικο το τροφοδοτικό αυτό. Για πολύ καλή σχέση ποιότητας/απόδοσης/τιμής κοίτα προς Herolchi (HEC) μεριά Να κοστίζει σίγουρα πάνω από Ε70,0, είναι από τα εξαρτήματα που τα κρατάς σχεδόν μια ζωή!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ένα τεράστιο MOV αρχείο (second και ΜΒ!) σε τι να το συμπιέσω και πως?
Είναι ήδη συμπιεσμένο Κώστα, και χρειάζεται QuickTime για να παίξει. Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Είναι ήδη συμπιεσμένο Κώστα, και χρειάζεται QuickTime για να παίξει. Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
κάπως θα αλλάζει η ποιότητα ή η ανάλυση!
Ας πούμε το qt μπορεί να το αλλάξει σε mp4
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κάπως θα αλλάζει η ποιότητα ή η ανάλυση!
Ας πούμε το qt μπορεί να το αλλάξει σε mp4
Α, εννοείς να το μετατρέψεις σε άλλη μορφή συμπίεσης. Δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο εργαλείο, αλλά ψαξε στο http://www.vcdhelp.com (όλο και κάτι θα βρεις). Λάβε όμως υπόψη σου ότι θα αλλοιωθεί πολύ και η ποιότητα του βίντεο, μιας και θα υποστεί resampling για την μετατροπή.
-
SirGus, εγώ χρησιμοποιώ τον imtoo mpeg encoder.
-
-
migf1 ευχαριστώ!!
(κ εγώ 'οπαδός' της nVidia είμαι για τους λόγους που ανέφερες)
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
migf1 ευχαριστώ!!(κ εγώ 'οπαδός' της nVidia είμαι για τους λόγους που ανέφερες)
Ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου
Μην ξεχάσεις να πάρεις και αντίστοιχης ποιότητας τροφοδικό, οι κάρτες αυτές τραβάνε σαν τυφώνες!!!!!! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
migf1 ευχαριστώ!!
(κ εγώ 'οπαδός' της nVidia είμαι για τους λόγους που ανέφερες)
**Ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου **:roll:
Μην ξεχάσεις να πάρεις και αντίστοιχης ποιότητας τροφοδικό, οι κάρτες αυτές τραβάνε σαν τυφώνες!!!!!!Όχι ρε συ χαλάρωσε
Όσο για το τροφοδοτικό το έχω βρει καθώς κ μητρική κ επεξεργαστή dual core.
Από Παρασκευή θα αρχίσω να τα αγοράζω κ να τα εγκαθιστώ.
Ίσως βγάλω κ καμιά φωτό. -
πάλι πρόβλημα με το netmod & το τηλέφωνο
Στην αναλογική θύρα 1 έχω κανονικά το τηλέφωνό μου και στη 2η θύρα έχω βάλει έναν MSN στον οποίο έχω συνδέσει ένα fax. `Οταν όμως μιλάει το τηλέφωνό μου, δλδ η 1η θύρα και καλέσω από κάποιο τρίτο τηλέφωνο τον αριθμό μου, τότε θα δείξει ότι καλεί! Γιατί άραγε?
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Όχι ρε συ χαλάρωσε
Εντάξει, μη νομίζεις πως μίλησα κι εντελώς στην τύχη για τις nVidia... η τρέχουσα είναι μια XFX 7800GS και η προηγούμενη ήταν μια PV Ti4200. Μια χαρά κι οι δυο!
Όσο για το τροφοδοτικό το έχω βρει καθώς κ μητρική κ επεξεργαστή dual core.
Από Παρασκευή θα αρχίσω να τα αγοράζω κ να τα εγκαθιστώ.
Ίσως βγάλω κ καμιά φωτό.Βάλε, βάλε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάλι πρόβλημα με το netmod & το τηλέφωνοΣτην αναλογική θύρα 1 έχω κανονικά το τηλέφωνό μου και στη 2η θύρα έχω βάλει έναν MSN στον οποίο έχω συνδέσει ένα fax. `Οταν όμως μιλάει το τηλέφωνό μου, δλδ η 1η θύρα και καλέσω από κάποιο τρίτο τηλέφωνο τον αριθμό μου, τότε θα δείξει ότι καλεί! Γιατί άραγε?
Πρέπει να προγραμματίσεις τον αριθμό σου να χτυπάει μόνο στη θύρα 1 και τον MSN μόνο στη θύρα 2. Έχει ένα πρόγραμμα NetMod Configuration Manager στο CD ή στην ιστοσελίδα του netmod.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
πάλι πρόβλημα με το netmod & το τηλέφωνο
Στην αναλογική θύρα 1 έχω κανονικά το τηλέφωνό μου και στη 2η θύρα έχω βάλει έναν MSN στον οποίο έχω συνδέσει ένα fax. `Οταν όμως μιλάει το τηλέφωνό μου, δλδ η 1η θύρα και καλέσω από κάποιο τρίτο τηλέφωνο τον αριθμό μου, τότε θα δείξει ότι καλεί! Γιατί άραγε?
Πρέπει να προγραμματίσεις τον αριθμό σου να χτυπάει μόνο στη θύρα 1 και τον MSN μόνο στη θύρα 2. Έχει ένα πρόγραμμα NetMod Configuration Manager στο CD ή στην ιστοσελίδα του netmod.
Αυτό έχω κάνει Λεωνίδα, παλιότερα δούλευαν όλα κανονικά, δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί
-
όπως είπα, το Ν70 μου αποτελεί παρελθόν,
μου το έκλεψαν...ακούω προτάσεις, για κάτι οικονομικό, μέχρι 300 ευρώ.
-
K750i
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όπως είπα, το Ν70 μου αποτελεί παρελθόν,
μου το έκλεψαν...ακούω προτάσεις, για κάτι οικονομικό, μέχρι 300 ευρώ.
-->
Το Ν70 μου αποτελεί πια παρελθόν...
ακούω προτάσεις
Πάρε ένα Κ750i, όσο το βρίσκεις ακόμα!!!
( http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 436#687436 )
-
προς το Κ750i κλείνω κι εγώ...
το βρήκα 234 ευρώ μετρητοίς
αληθευει ότι στα μηνύματα δεν έχει τελικό 'ς', αλλά 'σ' ???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]