-
Aκούστε πρόβλημα:
Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, τις πέρασα στον σκληρό του άλλου pc μου. Εκεί ανοίγουν μια χαρά, κανονικά.Τις πέρασα στον φορητό σκληρό μου και τις έφερα στο pc που έχω εδώ. Διαπίστωσα ότι ενώ στο preview οι φωτογραφίες φαίνονται κανονικά, αλλά όταν τις ανοίγω είναι χαλασμένες από τη μέση και κάτω (άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, λίγες είναι οκ).
Τι μπορεί να φταίει;
Χάνονται δεδομένα κατά τη μεταφορά μέσω usb; Παίζει ρόλο ότι το άλλο pc έχει usb1 και ο φορητό σκληρός είναι usb2;
-
Standard corrupted μεταφορά...
Τα thumbs φαίνονται σωστά γιατι τα Windows διαβάζουν το thumbs.db που βρίσκεται στο φάκελο και είχε δημιουργηθεί στο άλλο PC.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
koukρε Νίκο εσύ δεν είχες βάλει πριν λίγες μέρες τον 2.0 σε beta (RC2)?
εγώ σου είχα δώσει link...Ααααα....ναι!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:whatever:Aκούστε πρόβλημα:
Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, τις πέρασα στον σκληρό του άλλου pc μου. Εκεί ανοίγουν μια χαρά, κανονικά.Τις πέρασα στον φορητό σκληρό μου και τις έφερα στο pc που έχω εδώ. **Διαπίστωσα ότι ενώ στο preview οι φωτογραφίες φαίνονται κανονικά, αλλά όταν τις ανοίγω είναι χαλασμένες από τη μέση και κάτω **(άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, λίγες είναι οκ).
Τι μπορεί να φταίει;
Χάνονται δεδομένα κατά τη μεταφορά μέσω usb; Παίζει ρόλο ότι το άλλο pc έχει usb1 και ο φορητό σκληρός είναι usb2;
Ακριβώς αυτό παθαίνω όταν μεταφέρω τις φωτογραφίες από τη κάρτα της kodak με card reader (σε pc, laptop κλπ). Όταν τις μεταφέρω από τη φωτ. μηχανή με το πρόγραμμα της kodak είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δες στο μέιλ σου.
Συγγνώμη, μόνο ο Σάββας χρησιμοποιεί Kerio;;;
Σιγά το firewall...
Τον τελευταιο μηνα δυο φορες το εχω βρει κλειστο απο μονο του. Βλεπω να παιρνει ποδι συντομα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Standard corrupted μεταφορά...Τα thumbs φαίνονται σωστά γιατι τα Windows διαβάζουν το thumbs.db που βρίσκεται στο φάκελο και είχε δημιουργηθεί στο άλλο PC.
Δηλαδή γιατρέ μου;
Είναι τυχαίο γεγονός ή μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Το χει κάνει άλλη μια φορά... -
ξερει κανεις απο ArchiCad ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ξερει κανεις απο ArchiCad ?Οχι!
-
Τα thumbs φαίνονται σωστά γιατι τα Windows διαβάζουν το thumbs.db που βρίσκεται στο φάκελο και είχε δημιουργηθεί στο άλλο PC.
Δηλαδή γιατρέ μου;
Είναι τυχαίο γεγονός ή μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Το χει κάνει άλλη μια φορά...πριν αποσυνδέσεις το καλώδιο κάνεις safely remove hardware ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δηλαδή γιατρέ μου;
Είναι τυχαίο γεγονός ή μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Το χει κάνει άλλη μια φορά...πριν αποσυνδέσεις το καλώδιο κάνεις safely remove hardware ?
Αυτή την φορά νομίζω έκλεισα τον διακόπτη του σκληρού πρώτα (είναι σε usb θήκη)...
-
ξερει κανεις απο ArchiCad ?ετοιμάζεις διατριβή στην ακα-μψία;
-
Δηλαδή γιατρέ μου;
Αυτή την φορά νομίζω έκλεισα τον διακόπτη του σκληρού πρώτα (είναι σε usb θήκη)...
είναι κανόνας αυτό πρώτα safely remove και μετά κλείνεις συσκευή/βγάζεις καλώδια
-
ξερει κανεις απο ArchiCad ?Εγώ. Το έχω δουλέψει κάνα χρόνο. Σε ποια έκδοση βρίσκεται τώρα?
Ωραίο πρόγραμμα, κάνεις ωραίες δουλειές, αλλά θέλει ΤΟΝΟΥΣ μνήμη. Σε μηχάνημα με λιγότερο από 1024, απλά το ξεχνάς.
-
είναι κανόνας αυτό πρώτα safely remove και μετά κλείνεις συσκευή/βγάζεις καλώδιαΔεν χρειάζεται εκτός αν έχεις επιλέξει από το ΥΛΙΚΟ 'βελτιστοποίηση για απόδοση'. Εγώ πάντως περιμένω 2-3 δευτερόλεπτα αν κάνω δουλειές πριν το αποσυνδέσω.
-
είναι και το περίμενε μια λύση,αλλά όχι πάντα! την έχω πατήσει και στα 5sec, εξαρτάται
-
Στο PC του σπιτιού, υπάρχει τρόπος να ορίσω να ενεργοποιεί την σύνδεση με τον router όταν δίνω user και password κατά την εκκίνηση?
-
Δηλαδή γιατρέ μου;
Είναι τυχαίο γεγονός ή μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Το χει κάνει άλλη μια φορά...Λογικά δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο ή το σκληρό...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο PC του σπιτιού, υπάρχει τρόπος να ορίσω να ενεργοποιεί την σύνδεση με τον router όταν δίνω user και password κατά την εκκίνηση?η σύνδεση είναι ήδη ενεργοποιημένη σ'αυτό το σημείο, αν και μόνο αν έχεις modem router
-
Στο PC του σπιτιού, υπάρχει τρόπος να ορίσω να ενεργοποιεί την σύνδεση με τον router όταν δίνω user και password κατά την εκκίνηση?
η σύνδεση είναι ήδη ενεργοποιημένη σ'αυτό το σημείο, αν και μόνο αν έχεις modem router
Ανεξαρτητα απο το γεγονός οτι την κάνω disable όταν κλείνω τον υπολογιστή?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
η σύνδεση είναι ήδη ενεργοποιημένη σ'αυτό το σημείο, αν και μόνο αν έχεις modem router
Ανεξαρτητα απο το γεγονός οτι **την κάνω disable **όταν κλείνω τον υπολογιστή?
Είσαι άρρωστος
Άνοιξε το δίκτυο και σύρε τη σύνδεση στην επιφάνεια εργασίας - δημιουργείται μια συντόμευση. Από εκεί την ενεργοποιείς - απενεργοποιείς. Αν την απενεργοποιείς κάθε φορά και θέλεις να ενεργοποιείται αυτόματα, βάλε ένα αντίγραφο της συντόμευσης που έχεις στην επιφάνεια εργασίας στο φάκελο (μενού) Εκκίνηση.Αν είναι κλειστή θα ανοίγει αλλά αν είναι ανοικτή θα κλείνει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]