-
Γιαααα συνεχίστε...
Έχω και ποπ-κορν, κοκα κολα...Μια χαρα!
-
Τώρα τι να σου πώ? Οτι υπάρχουν και tifosi που ονειρευότανε να δούνε τον Ayrton στην Ferrari? Οτι και ο ίδιος ήθελε να τρέξει κάποια στιγμή στην Scuderia? Ή να δείς την υπογραφή μου?
Δεν τα έχω παίξει από το διάβασμα καθόλου μάλιστα....και ναι είναι τσουβάλιασμα να λές για tifosi που δεν λυπήθηκαν η δεν τους αφορούσε ο χαμό του Ayrton και του κάθε οδηγού που σκοτώθηκε στην διάρκεια αγώνα F1.
Υ.Γ Εύθικτος δεν είμαι αλλά ευαίσθητος με κάποια θέματα. Τέλος από μένα -
+1
-
Η ποινή στον Alonso σήμερα μπόρει κ να κρινε το πρωτάθλημα.
Κ μη μου πείτε οτί αυτό δεν έχει καμία σημασία επειδή εγκατέληψε γιατί αν το ξέρατε δεν θα χρειαζόταν να κάνετε αυτά τα καραγκιοζιλίκια....
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Η ποινή στον Alonso σήμερα μπόρει κ να κρινε το πρωτάθλημα.Κ μη μου πείτε οτί αυτό δεν έχει καμία σημασία επειδή εγκατέληψε γιατί αν το ξέρατε δεν θα χρειαζόταν να κάνετε αυτά τα καραγκιοζιλίκια....
Ήταν κανείς από το φόρουμ στους αγωνοδίκες???
Ποιος? Ποιος? Πες μου να τον σκίσω!!!! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τώρα τι να σου πώ? Οτι υπάρχουν και tifosi που ονειρευότανε να δούνε τον Ayrton στην Ferrari? Οτι και ο ίδιος ήθελε να τρέξει κάποια στιγμή στην Scuderia? Ή να δείς την υπογραφή μου?
Δεν τα έχω παίξει από το διάβασμα καθόλου μάλιστα....και ναι είναι τσουβάλιασμα να λές για tifosi που δεν λυπήθηκαν η δεν τους αφορούσε ο χαμό του Ayrton και του κάθε οδηγού που σκοτώθηκε στην διάρκεια αγώνα F1.
Υ.Γ Εύθικτος δεν είμαι αλλά ευαίσθητος με κάποια θέματα. Τέλος από μέναΚοίτα το σχόλιο μου εκτός του ότι ήταν χιουμοριστικό (έχω smiley) καυτηριάζω περισσότερο την άγνοια που έχουν πολλοί τιφόζι. Λογικό είναι για τους περισσότερους και όχι όλους εφόσον είναι νέοι και έχουν γνωρίσει μόνο τον Σουμάχερ.
Τώρα εάν θεωρείς εσύ τον εαυτό σου τσουβαλιασμένο τι να πω...δεν είσαι ο μοναδικός. Υπάρχουν πολλοί φαν ΚΑΙ σε άλλες ομάδες που αισθάνονται έτσι.ΥΓ. ευαίσθητος είσαι αλλά καλό είναι να μην αντιδράς με τόσο απότομο τρόπο και ύφος. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από εσένα που σε ξέρω και 2 δράμια...
-
elteo δεν φάνηκε έτσι, πάντως...
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Η ποινή στον Alonso σήμερα μπόρει κ να κρινε το πρωτάθλημα.
Κ μη μου πείτε οτί αυτό δεν έχει καμία σημασία επειδή εγκατέληψε γιατί αν το ξέρατε δεν θα χρειαζόταν να κάνετε αυτά τα καραγκιοζιλίκια....
Ήταν κανείς από το φόρουμ στους αγωνοδίκες???
Ποιος? Ποιος? Πες μου να τον σκίσω!!!!Οταν λεω 'αν το ξέρατε' εννοώ κάποιους αγωνοδίκες που υποστήριξαν την ferrari την δεδομένη χρονική στιγμή.
Δεν ενοοώ τους γνωστούς άγνωστους αγωνοδίκες του Forum
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
elteo δεν φάνηκε έτσι, πάντως...όταν γράφεις και δεν μιλάς face2face αυτά θα γίνονται.
-
Ωραίος αγώνας σήμερα με αρκετές μάχες, κυρίως για την τρίτη θέση αφού η πρώτη κρίθηκε νωρίς.
Πολύ καλός ο Alonso που κατάφερε να αναριχηθεί στην τρίτη θέση, χωρίς αντίκρισμα όμως τελικά.
Εκπληκτικός ο Kubica που κρατήθηκε μπροστά από τον Μάσα σε όλο τον αγώνα και επιβραβεύτηκε με το podium.
Δεν κατάλαβα τι έπαθε ο Heidfeld στην πρώτη στροφή. Αν κρατιόταν δεύτερος, ο αγώνας θα ήταν πολύ συναρπαστικότερος.Τέλος να μην ξεχάσουμε για μία ακόμη φορά να στηλιτεύσουμε την απίστευτη κ@λοφαρδία του Γκαστόνε Ισπανού. Απορώ ο καημένος ο Schumacher τρεις αγώνες πριν το τέλος της καριέρας του, πότε θα σταθεί και αυτός μια φορά τυχερός.
Κακούργα κενωνία, πτανα ζωή! -
Και πάρα πολύ κακό pitwork από τη Ferrari, χαντάκωσε τον Massa στο 2ο στοπ. Ο κακομοίρης έκανε τoυς 2 outlaps της ζωής του, γράφοντας καλύτερα sectors από Kubica και Alonso αλλά είχε χάσει πολύ χρόνο στο πιτ-στοπ.
-
Γενικά σήμερα τα πιτ στόπ της φερράρι δεν ήταν καλά. Χειρότερο αυτο του μάσα.
Και σήμερα φάνηκε οτι 3 είναι σε άλλη κλάση απο τους άλλους.
Σουμάχερ, Αλόνσο, Ραικόνεν.
Οι 2 πρώτοι έκαναν δικό τους αγώνα και ο τρίτος με καταπληκτικό ρυθμό είχε πάει 4ος απο 10ος. (ή 3ος δε θυμάμαι)
Φαίνεται πως ο καινούριος κινητήρας της Ρενώ δεν του έκατσε.
Ε, και γιατί μιλάνε. αφου τους έσκασε ο κινητήρας...
-
Ο αγωνας θα μας μεινει για πολλους λόγους.
Ο Σουμι (μιας κ ειναι ο πρωταγωνιστής) κλασσική αξια στην πίστα αλλά θα μείνω περισσοτερο στην συνεντευξη η οποια και μου άρεσε. Μπραβο του και καλή του τύχη!
Ο Κιμι πολυ πολυ καλός όλο το ΣΚ!
Ο Αλόνσο άτυχος (δυο λέξεις που νομιζα πως δεν συνδυαζονται.. και όμως! ). Τυχεροι οι αγωνοδίκες που του ετυχε αυτό γιατι μετα από αυτην την καραάδικη απόφαση που εβγαλαν ποιος τους ξεπλενε. Ντροπή πραγματικα! Ολα εχουν όρια.
Kubica ΘΕΟΣ!! Μπραβο του, εχει ήδη κερδισει τη συμπαθεια και το θαυμασμό μου! Μακαρι να συνεχισει ετσι και έχουμε πολλά να δουμε!
Τελος θελω να σταθω στον Τοντ. Απαραδεχτη ενεργεια, την ωρα που ακουγόταν ο Ιταλικος εθνικος υμνος να πιασει τον Κιμι και να χαριτολογησει για να δειξει τι? Να εκνευρισει τους φιλους την ΜακΛαρεν? Απλα απαραδεχτος!
-
Ηλέκτρα, πώς και δεν λες τίποτα για τη μεταγγραφή του Kimi στη Ferrari;
Εγώ, διαβάζοντας το κείμενο στο http://www.f1.com, μπορώ να πω ότι κάτι μέσα μου έσπασε.
Η ομάδα δεν έπρεπε να τον προδώθει, παίρνοντας τον Ιθπανό. Πολύ λάθοθ κίνηθη και τελικά πιθτεύω ότι το παλικάρι έκανε πολύ καλά που τουθ παράτηθε, για να τουθ δείκθει μάλιθτα ποιοθ είναι το αφεντικό!
Παρόλα αυτά, τον είχα αγαπήσει τον μικρό γκαντέμη μας (θυμάστε και το Labrador μου που το έλεγαν Kimi) και πραγματικά λυπάμαι που αλλάζει στρατόπεδο.
Συναισθηματικά, δεν μπορώ να προδώσω τη McLaren και να αρχίσω να υποστηρίζω τους κόκκινους ξαφνικά. Αλλά δεν γίνεται να ζητωκραυγάζω και για τον Ιθπανό όμως!!!
Με βλέπω να μην παρακολουθώ F1 του χρόνου... Σκ@τ@ μου τα κάνανε τα μεγάλα κεφάλια των ομάδων!!!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Προσωπικα θεωρω απαραδεκτη αυτη την αποφαση, απο την στιγμη που ο Alonso δεν ειχε την πολυτελεια να πηγαινει αργα στο outlap του...
Ολοι ειδαμε οτι οριακα καταφερε να περασει την γραμμη τερματισμου πριν τελειωσει η περιοδος για να εχει αλλη μια προσπαθεια...
Αν ειναι δυνατον δηλαδη...Οταν εγω ελεγα για παραγκα ολοι μεσα στην ειρωνια εισασταν. Φανη δεν το λεω προσωπικα σε σενα γιατι βαριεμαι τωρα να δω τα προηγουμενα ποστ
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Η ομάδα δεν έπρεπε να τον προδώθει, παίρνοντας τον Ιθπανό. Πολύ λάθοθ κίνηθη και τελικά πιθτεύω ότι το παλικάρι έκανε πολύ καλά που τουθ παράτηθε, για να τουθ δείκθει μάλιθτα ποιοθ είναι το αφεντικό!Ποια ομάδα τον πρόδωσε; Θεό τον κάνανε για να παραμείνει. Αν κάποιος πρόδωσε καποιον, αυτός είναι ο Raikkonen.
Βέβαια δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό σε αυτό το επίπεδο.
Χέστηκε ο Raikkonen και για την McLaren και για την Ferrari. Θεώρησε ότι η Ferrari θα είναι καλύτερη και έφυγε. Το αν είχε δίκιο θα φανεί. -
καλός αγώνας θα έλεγα
ο κιμι δεν ειχε την ταχύτητα και τα καρύδια να πάρει τη νίκη.
Δεν είχε και κίνητρο; δεν θα το έλεγα..
καλός αγώνας για το μιχαλάκη - ΄καλή και η συγκυρία - καλό για αυτόν το σκάσιμο της ρενώ.
ο αλόνσο μετά στο 'στήσιμο' των αγωνοδικών το πάλεψε για ακόμη μια φορά δείχνοντας χαρακτήρα και τσαγανό.
Μάλλον αυτός θα κάνει να ξεχστεί ο μιχαλάκης ή έστω να αναφέρεται όταν γίνονται διάφορες χαζές συγκρίσεις του στυλ: ποιός είναι ο καλύτερος; ο Σενα ή Πρόστ ή μιχαλάκης και άλλα πτηνά του δάσους.
έκπληξη ο κούμπιτσα .
ο χάεντφελντ τί έπαθε στο ξεκίνημα;
ο συμπαθής ντελαρόσα γιατί το πάρκαρε το αμάξι στα χαλίκια;
ενδιαφέρουσα η μάχη για τον τίτλο με επικρατέστερο τον μιχαλάκη και γιατί η φερράρι δείχνει να έχει ξεφύγει έστω και λίγο από τους άλλους και γιατί ο μιχαλάκης δεν είναι μάσσα και για συναισθηματικούς λόγους αν με εννοείται.. -
Ας κάνω 'σεφτέ' και σε αυτή την θεματική ενότητα
-
Μεγάλο μπράβο στον Αλόνσο, που μετά την Ουγγαρία και την βροχή, και σήμερα κατάφερε να δείξει ότι εξελίσεται σε άξιο διαδοχο των κορυφαίων οδηγών του παρελθόντος.
-
Δεν είδα τα δοκιμαστικά, οπότε δεν έχω άποψη για την ποινή. Παρόλαυτα φέτος υπάρχει μια ισσοροπία και στην γκαντεμια όπου και ο Σουμάχερ, και ο Αλόνσο έχουν από 2 εγκαταλείψεις, και στις 'παρεμβάσεις' αφού και από 2 ποινές (Ο σούμι στο Μονακό και Ουγγαρία, ο Αλόνσο Ουγγαρία και Μόντζα).
-
Θέλω να εκφράσω την απογοήτευσή μου στην Ρενό!! Πέρσυ και φέτος πήγαινε τρένο μέχρι την μέση , και στο 2ο μισό 'μ@λ@κίζονται' και περιμένουν με 2ες 3ες θέσεις να πάρουν τίτλο. Πέρσυ είχαν τους 'ανίκανους' στην Μακλάρεν και τον 'γκαντέμη' Κίμι και το πήραν
Φέτος είναι πιο ζόρικά τα πράγματα.
- Επίσης θέλω να εκφράσω την ανυσυχία μου για την Φερράρι και την τακτική της. Στην Κων/πολή 'χάρισαν' την 2η θέση στον Αλόνσο βάζοντας Σούμι και Μάσσα μαζί στα πιτς
Σήμερα ήθελαν τον Αλόνσο στην καλύτερη 5ο ώστε να πάρει 4 βαθμούς και ο Σούμι να χρειάζεται απλά 3εις πρώτες θέσεις στα επόμενα γκραν πρι.
Αντί αυτού ενώ ο Μάσα έφτασε πίσω από τον Heidfiled και δεν θα μπορούσε να προσπεράσει, δεν τον βάλανε στα πιτ ώστε να απεμπλακεί, και απλά έμεινε πίσβ από την BMW με αποτέλεσμα ο Alonso που είχε 2,5 δευτ διαφορά να τον φτάσει
Καλά δεν συζητάμε τι έγινε στα πιτΓια τον Σούμι δεν λέω τίποτε, είναι άλλωστε περιτό. Απλά θα μας λείψει
-
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η ομάδα δεν έπρεπε να τον προδώθει, παίρνοντας τον Ιθπανό. Πολύ λάθοθ κίνηθη και τελικά πιθτεύω ότι το παλικάρι έκανε πολύ καλά που τουθ παράτηθε, για να τουθ δείκθει μάλιθτα ποιοθ είναι το αφεντικό!
Ποια ομάδα τον πρόδωσε; Θεό τον κάνανε για να παραμείνει. Αν κάποιος πρόδωσε καποιον, αυτός είναι ο Raikkonen.
Βέβαια δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό σε αυτό το επίπεδο.
Χέστηκε ο Raikkonen και για την McLaren και για την Ferrari. Θεώρησε ότι η Ferrari θα είναι καλύτερη και έφυγε. Το αν είχε δίκιο θα φανεί.Θεό τον έκαναν για να μείνει, πριν ή μετά που πήραν τον Alonso;;; Μη λέμε τρέλες τώρα, μη λέμε τρέλες!!!
-
Επειδη εχω εκνευριστει υπερβολικα μπορω να πω με οτι λετε πολλοι εδω μεσα για τυχερους και ατυχους, ενα μονο πραγμα θα πω: ο καθενας κανει τις επιλογες του και ας δεχτει και τις συνεπειες αυτων και για να μην ξεχαστω καλος ο κιμι αλλα ας παρει πρωτα κανενα πρωταθλημα και μετα πειτε οτι θελετε
Eπίσημο thread: GP Ιταλίας-Monza