-
Ρε τι του λέτε του ανθρώπου να πάρει μετάχειρο στα 10-11.000?
το επιτόκιο του μετάχειρου παίζει στο 8-9-10%
Αν και θα ήθελα smart σαν δεύτερο αμάξι για τις ανάγκες του τόπικ θα σκεφτώ ένα απο τα 3.
Λοιπόν C1 γιατί μου αρέσει απίστευτα (ειδικά σε μάυρο)
107........γιατί πρέπει να παινέψουμε τον άξιο αντικαταστάτη του 106 μου
και aygo λόγω εγγύησης.
Αν βάλουμε τους όρους του δανείου μέσα όπως τους θέλει ο φίλος μας, χωρίς δεύτερη κουβέντα C1.
Πάντος το αυτόματο ζήτα να το οδηγήσεις, είναι κάβλα μέσα στην πόλη αρκεί να είνα ικαλό!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ανάμεσα στα τρία Toyota και ας έχουν όπως λένε ίδιο μοτέρ και και και....Για την εγγύηση θα σε καλύψει αλλά για την μεταπωλητική αξία η Toyota πάντα την είχε υψηλή.
Πιστεύεις δηλαδή ότι σε 6 χρόνια θα έχει διαφορά στη τιμή μεταπώλησης 2.300 ευρώ περισσότερα το aygo από τα άλλα δύο;
Μάλλον όχι. Επίσης από όσο ξέρω τα service των Citroen είναι αλμυρά.
Αυτό ακόμα το ψάχνω και θα πω σίγουρα σε λίγες μέρες.
Πάντως μια πρώτη εικόνα μου δείχνει πιο ακριβή τη Τογιότα.Φυσικά και μια τέτοια διαφορά δε θα υπάρχει!!! Αλλά δεν έχουν τα toyota πιο υψηλή τιμή μεταπώλησης σε σχέση με τις άλλες 2 μάρκες που σε ενδιαφέρουν; Όσο που διάβασα για το premium της Toyota. Δε θα διαφωνήσω ότι είναι υπερτιμημένα σε ένα ποσοστό όχι όμως και τόσο μεγάλο. Έχασαν την αξιοπιστία τους; Έχασαν την εξυπηρέτηση στα service; Δε δίνουν μετά τα 7 χρόνια της Honda 6 χρόνια εγγύηση; Δεν έχουν επιδόσεις πολύ καλές με κατανάλωση χαμηλή; Δεν έχουν τεχνολογία στα υβριδικά (Prirus, Lexus κάποιο μοντέλο δε θυμάμαι ποιο είναι). Ως ένα βαθμό λοιπόν αν το πήραν και πάνω τους δικαιολογούνται σε σχέση (σε σχέση το λέω) με άλλες εταιρίες που βγάλανε ένα μοντέλο καλό επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους και τώρα πληρώνεις το όνομα περισότερο. Έτσι το βλέπω προσωπικά. Για αυτό και η επιλογή μου στο aygo ανάμεσα στα τρία. Προσωπικά γενικά αν μου έλεγαν να επιλέξω σε αυτή την κατηγορία άλλο θα αγόραζα. Το θέμα όμως αναφέρεται στα συγκεκριμένα 3 μοντέλα. Δεν είμαι fun των ιαπώνων αλλά αν σε κάτι είναι καλό ε δε θα βάλω τις παρωπίδες του φανατισμού και θα αδιάφορα!!
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ανάμεσα στα τρία Toyota και ας έχουν όπως λένε ίδιο μοτέρ και και και....Για την εγγύηση θα σε καλύψει αλλά για την μεταπωλητική αξία η Toyota πάντα την είχε υψηλή.
Πιστεύεις δηλαδή ότι σε 6 χρόνια θα έχει διαφορά στη τιμή μεταπώλησης 2.300 ευρώ περισσότερα το aygo από τα άλλα δύο;
Μάλλον όχι. Επίσης από όσο ξέρω τα service των Citroen είναι αλμυρά.
Αυτό ακόμα το ψάχνω και θα πω σίγουρα σε λίγες μέρες.
Πάντως μια πρώτη εικόνα μου δείχνει πιο ακριβή τη Τογιότα.Φυσικά και μια τέτοια διαφορά δε θα υπάρχει!!! Αλλά δεν έχουν τα toyota πιο υψηλή τιμή μεταπώλησης σε σχέση με τις άλλες 2 μάρκες που σε ενδιαφέρουν; Όσο που διάβασα για το premium της Toyota. Δε θα διαφωνήσω ότι είναι υπερτιμημένα σε ένα ποσοστό όχι όμως και τόσο μεγάλο. Έχασαν την αξιοπιστία τους; Έχασαν την εξυπηρέτηση στα service; Δε δίνουν μετά τα 7 χρόνια της Honda 6 χρόνια εγγύηση; Δεν έχουν επιδόσεις πολύ καλές με κατανάλωση χαμηλή; Δεν έχουν τεχνολογία στα υβριδικά (Prirus, Lexus κάποιο μοντέλο δε θυμάμαι ποιο είναι). Ως ένα βαθμό λοιπόν αν το πήραν και πάνω τους δικαιολογούνται σε σχέση (σε σχέση το λέω) με άλλες εταιρίες που βγάλανε ένα μοντέλο καλό επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους και τώρα πληρώνεις το όνομα περισότερο. Έτσι το βλέπω προσωπικά. Για αυτό και η επιλογή μου στο aygo ανάμεσα στα τρία. Προσωπικά γενικά αν μου έλεγαν να επιλέξω σε αυτή την κατηγορία άλλο θα αγόραζα. Το θέμα όμως αναφέρεται στα συγκεκριμένα 3 μοντέλα. Δεν είμαι fun των ιαπώνων αλλά αν σε κάτι είναι καλό ε δε θα βάλω τις παρωπίδες του φανατισμού και θα αδιάφορα!!
Δε θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταπώλησης από τα άλλα δύο, όπως γράφεις.
Η συντήρησή του είναι πιο ακριβή (Και ουσιαστικά πληρώνει ο κάτοχος την παραπάνω εγγύηση).
Η αξιοπιστία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μάλλον υποθετική μια και τα αυτοκίνητα είναι ίδια (όλα τα βενζινοκίνητα 'φοράνε' κινητήρα και κιβώτιο 'Ιαπωνικό', Toyota) και οι πιθανότητες να σου τύχει προβληματικό είναι ίδιες (Εκεί παίζει και η τύχη τι θα διαλέξει ο 'πιτσιρικάς' στο τελωνείο όταν του πουν βγάλε ένα κίτρινο π.χ. 107 ή C ή aygo) Αλλά και πάλι όσο γκαντέμης να είναι ο αγοραστής του 'Γαλικού' λες μέσα σε έξι χρόνια να πληρώσει σχεδόν 2.500 ευρώ για κακοτεχνίες και προβλήματα;Τα υπόλοιπα, καταναλώσεις, υβριδική τεχνολογία κ.λ.π. στη συγκεκριμένη πάλι περίπτωση δεν έχουν σημασία στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μια και είναι ίδια φιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο (Στη Τσεχία) και είναι συνεργασία από κοινού των δυο εργοστασίων.
-
Tα είπες μόνος σου όλα.Επιμένω C1 για πιό φθηνό και οποιοδήποτε ανάλογα με την αισθητική σου.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αν σκεφτείς ότι σε Rav τριετίας τα φανάρια εμπρός θέλουν αλλαγή γιατί από το κιτρίνισμα που έχει το πλαστικό το μόνο που δε κάνουν είναι να φέγγουν. Κι αυτά σε αυτοκίνητο 30.000 ευρώ. Τότε δικαιολογημένα τα τόσα yaris που κυκλοφορούν με τα φώτα τους σε κακό χάλι.
Αληθεια, τα μισα γιαρις (ειδικα τα παλια) ειναι εντελως κιτρινα τα φωτα τους!
Ισχύει
-
Προσωπικά θα έπαιρνα το πιο φθηνό και θα το πήγαινα για σέρβις στη φθηνότερη αντιπροσωπεία... Ίδιο αμάξι είναι...
Δηλαδή, μάλλον το C1...
Πολύ φθηνιάρικο όμως...
Όσο για το αυτόματο, αν είναι το sensodrive της Citroen, είναι μια χαρά... έχει μεν ένα κόμπιασμα στην αλλαγή από 1η σε 2η, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερα ενοχλητικό και εξαφανίζεται τελείως αν αφήσεις λίγο το γκάζι στην αλλαγή... Κατά τ' άλλα το κιβώτιο είναι μια χαρά... από μία C2 που οδήγησα πρόσφατα...
-
Ειναι το ΜΜΤ της Τογιοτα.
-
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο!!! Τί χρώμα;
-
Μεγειές!!!! Καλοτάξιδο και καλορίζικο! Πότε παραλαμβάνεις;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καλορίζικο καλοτάξιδο!!! Τί χρώμα;Ευχαριστούμε πολύ.
Πεντάθυρο, αυτόματο, blue linarite, οπως ακριβώς στη φωτογραφία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγειές!!!! Καλοτάξιδο και καλορίζικο! Πότε παραλαμβάνεις;Περίπου σε 10 μέρες.
-
Ζηλεύω!
-
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο
-
-
Kαλοτάξιδο.Το χρώμα αυτό το έχω δει να κυκλοφορεί του ταιριάζει πολύ και τονίζει το χαρακτήρα του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ.
Γιατί αυτόματο ωρέ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ.
Γιατί αυτόματο ωρέ?
Εγώ θα το οδηγώ περισσότερο και γι΄ αυτό το πήραμε αυτόματο.
Ευχαρισστούμε όλους για τις ευχές.
-
Αχά!
Καλοτάξιδο παιδιά -
Με γειές Βαρβάρα...
Τρίδυμο (οικονομικό) "τρίλημα"