-
offtopic
-
παιδια μη ξεφευγουμε! το θεμα ηταν τα τριδυμα
εχει ωραιες πληροφοριες σαν θεμα! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από χθές ο 'ΙΖΙ' κυκλοφορεί αναμεσά σας.
Αύριο φωτογραφίες.Πιστεύεις ότι μας ενδιαφέρει?
με γυναίκα οδηγό μας ενδιαφέρει...γιατί εάν πέσει επάνω μας...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλοριζικο κ καλοταξιδο Φραγκι.Φράγκι;
-
σ' όποιον δάσκαλο καθήσεις
-
Ο χρήστης barbie έγραψε:
Από χθές ο 'ΙΖΙ' κυκλοφορεί αναμεσά σας.
Αύριο φωτογραφίες.Πιστεύεις ότι μας ενδιαφέρει?
με γυναίκα οδηγό μας ενδιαφέρει...γιατί εάν πέσει επάνω μας...
να υποθέσω η γυναίκα του?
-
-
καλοτάξιδο κα. tazio-αινα...
-
-
Αυτό πάει πολύ!
-
Βαρβάρα καλοτάξιδο!!!!
Φράγι το πιο πάνω δεν το σχολιάσες στον εγκέφαλο
BOSCH MADE IN GERMANYΟ χρήστης lkar έγραψε:
Αυτό πάει πολύ!Αυτό που δεν χωνεύεται είναι το 'MIST' στον μοχλοδιακόπτη των καθαριστήρων
-
Made in Germany?
Πάει η αξιοπιστία του... Και θα μπαίνει εδώ μέσα να μας λέει ότι το ρημάδι το γαλλικό που πήρε χαλάει.
Καλοτάξιδο, οικογένεια tazio!
-
Καλοτάξιδοοοο!!!
-
καλοταξιδο!
ερωτηση.. το γεματο ρεζερβουαρ περιλαμβανοταν στην τιμη ή ηταν εξτρα??
(αυτο το χρωμα ηθελα κι εγω, αλλα μολις το ειπα σε μια φιλη μου επεσε να με φαει!)
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Βαρβάρα καλοτάξιδο!!!!Φράγι το πιο πάνω δεν το σχολιάσες στον εγκέφαλο
BOSCH MADE IN GERMANYΕίπαμε, είναι Γάλλικο, με Ιαπωνικά μηχανικά μέρη, διαχειριζόμενο ηλεκτρονικά από Γερμανικό εγγέφαλο και φιάχνεται στη Τσεχία.
Εγώ πάντως τη παγκοσμιοποίηση δε τη πιστεύω.
(Αν σας γράψω και το σχόλιο του αντιπροσώπου για τον εγγέφαλο εκεί να δείτε γέλιο)
καλοταξιδο!
(αυτο το χρωμα ηθελα κι εγω, αλλα μολις το ειπα σε μια φιλη μου επεσε να με φαει!)
Ευχαριστούμε.
Γιατί δε της άρεσε το χρώμα;
Το ρεζερβουάρ δεν ήταν γεμμάτο αλλά είχε μέσα περίπου 10 λίτρα όταν το πήραμε. Υπερβολική ποσότητα για αυτοκίνητο που μόλις παραλαμβάνεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το ρεζερβουάρ δεν ήταν γεμμάτο αλλά είχε μέσα περίπου 10 λίτρα όταν το πήραμε. Υπερβολική ποσότητα για αυτοκίνητο που μόλις παραλαμβάνεις.
Θα είναι χαλασμένος ο δείκτης.
Καλορίζικο.. Κοιτα που αυτα τα μικρα όσο τα βλέπω, τόσο περισσότερο τα συμπαθώ...
Οχι, όχι, το επόμενο αυτοκίνητό μου πρέπει να έχει περισσότερα άλογα από το προηγούμενο (60+)....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μη λες κακίες για τα 'Γαλλικά' αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη λες κακίες για τα 'Γαλλικά' αυτοκίνητα.
καλά ντέέέέέέ
Excusez moi...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βαρβάρα καλοτάξιδο!!!!
Φράγι το πιο πάνω δεν το σχολιάσες στον εγκέφαλο
BOSCH MADE IN GERMANYΕίπαμε, είναι Γάλλικο, με Ιαπωνικά μηχανικά μέρη, διαχειριζόμενο ηλεκτρονικά από Γερμανικό εγγέφαλο και φιάχνεται στη Τσεχία.
Εγώ πάντως τη παγκοσμιοποίηση δε τη πιστεύω.
(Αν σας γράψω και το σχόλιο του αντιπροσώπου για τον εγγέφαλο εκεί να δείτε γέλιο)
Kαλορίζικο είπα?
Δεν είπα...Καλορίζικο και καλοτάξιδο λοιπόν.
Για πες το σχόλιο του αντιπροσώπου γιατί δεν γέλασα αρκετά σήμερα με αυτά που διάβασακαλοταξιδο!
Ευχαριστούμε.
Γιατί δε της άρεσε το χρώμα;
Kαλορίζικο είπα?
Δεν είπα...Καλορίζικο και καλοτάξιδο λοιπόν.
Για πες το σχόλιο του αντιπροσώπου γιατί δεν γέλασα αρκετά σήμερα με αυτά που διάβασα -
που να ξερω γιατι δεν της αρεσε το χρωμα..
10 λιτρα ειναι ποσοτητα ρεκορ... συνηθως υπολογιζουν να σε φτασει μεχρι το πλησιεστερο βενζιναδικο για να γεμισεις!
Τρίδυμο (οικονομικό) "τρίλημα"