-
Το ακριβότερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ παρουσίασε στο Motor Show η Lamborghini SpA. Πρόκειται για το Reventon Roadster το οποίο θα κοστίζει 1,1 εκατ. ευρώ ενώ θα κατασκευαστούν μόλις 15 μοντέλα στους αγοραστές των οποίων συμπεριλαμβάνονται διάσημοι Αμερικανοί και ένας Ελβετός ιδιοκτήτης αλυσίδας κρεοπωλείων.
-
-
Ποιά η πιθανότητα να σας πιάσει μπόρα και να γίνεται μούσκεμα...;
-
Ωραία διαφήμιση...
-
-
To απολυτο αμαξι και για το βουνο...
-
Αυτό το έχει ο πρωταθλητής σκι Ελβετίας (και όπως καταλαβαίνετε πάμπλουτος) και στη μπαγκαζιέρα οροφής βάζει τα σκι κλπ. Το διάλεξε και λόγω τετρακίνησης για τα χιόνια.
-
-
Με την Lambo βρίσκεις όσες τέτοιες θέλεις Γρηγόρη...
-
Σίγουρα δεν είναι τραβέλια αυτές;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό το έχει ο πρωταθλητής σκι Ελβετίας (και όπως καταλαβαίνετε πάμπλουτος) και στη μπαγκαζιέρα οροφής βάζει τα σκι κλπ. Το διάλεξε και λόγω τετρακίνησης για τα χιόνια.Αυτό μόνο ένας Γερμανος ή τυχόν πλησίον του ( όπως ο περι ου ο λόγος) Ελβετος θα μπορούσε να κάνει τέτοια «μαγκιά» αυσταλιανού επιπέδου!
η έκδοση αυτή πως λέγεται; Cangoorghini; -
Εγώ τώρα αντιθέτως τον βρίσκω και πολύ μάγκα
(το μόνο απλό γι' αυτόν θα ήταν να προσέλθει με μια Cayenne)... -
Δεν με χαλούσε να ανέβαινα έτσι στο βουνό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν με χαλούσε να ανέβαινα έτσι στο βουνό.Ούτε κι εμένα αν ανέβαινες!
-
H Lambo ποτε δεν απογοητευει ουτε απο αυτοκινητα ουτε απο γυναικες ..(Απο παλαιοτερη εκθεση) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με την Lambo βρίσκεις όσες τέτοιες θέλεις Γρηγόρη...Eνταξει, σε ενα βαθμο ισχυει για ολους μας αυτο, εγω απλα εκανα επιλογη, σε μορφη διλληματος. Τι παιρνεις πχ τωρα οπως εισαι για ενα test drive( )? Τα κοριτσια, ή την Lambo?
Εγω τα κοριτσια...P.S Murcielago LP-670-4 (στην ουσια αυτο ειναι με περιβολη...αεριωθουμενου!), βρισκες
να νοικιασεις και σε πιστα στην Ευρωπη ευκολα.
Αυτες ομως οι δυο συγκεκριμενες ζουμερες κοριτσαρες μαζι, θα ειναι 'περιπετεια'
απο τις μοναδικες... -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι τραβέλια αυτές;1000%
Αμα τις πετυχεις σε κανενα Video απο την φετινη εκθεση (η κατσαρομαλλα εμφανιζεται
εδω και 2-3 χρονια στις εκθεσεις της Lamborghini),
θα καταλλλαβεις, τελος!. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Με την Lambo βρίσκεις όσες τέτοιες θέλεις Γρηγόρη...
Eνταξει, σε ενα βαθμο ισχυει για ολους μας αυτο, εγω απλα εκανα επιλογη, σε μορφη διλληματος. Τι παιρνεις πχ τωρα οπως εισαι για ενα test drive( )? Τα κοριτσια, ή την Lambo?
Εγω τα κοριτσια...P.S Murcielago LP-670-4 (στην ουσια αυτο ειναι με περιβολη...αεριωθουμενου!), βρισκες
να νοικιασεις και σε πιστα στην Ευρωπη ευκολα.
Αυτες ομως οι δυο συγκεκριμενες ζουμερες κοριτσαρες μαζι, θα ειναι 'περιπετεια'
απο τις μοναδικες...Κι αυτές νοικιάζονται. Με 2000 Ευρώ τις έχεις δικές σου για όλο το βράδυ.
-
+19% ΦΠΑ Γερμανίας!
-
Θα πάρεις απαλλακτικό ΦΠΑ στην Ελλάδα λόγω εισαγωγής από χώρα της ΕΕ. Στους Γερμανούς θα δώσουμε 2000 Ευρώ F.O.B. μαζί με ΦΠΑ εννοείται.
Lamborghini Forum