-
http://www.motortrend.com/multimedia/wa ... index.html
-
Kανονικο τερας!
-
**Lamborghini Reventon Roadster **
http://www.worldcarfans.com/109091021625/lamborghini-reventon-roadster-photos-revealed/lowphotos#2
-
πανεμορφο σχεδιο
(και μετα σου λενε 458 )
-
Η 458 ειναι κυρια, αυτη εδω ειναι αναρχια.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Η 458 ειναι κυρια, αυτη εδω ειναι αναρχια.ο,τι και να μου λετε εγω πιστευω οτι πρεπει καποια στιγμη πρεπει να μπει στην αυστραλια
πες τα περι κυριας στον realzeus που μου ελεγε τις aston (που τις θεωρω κουκλες) κυριες και τις ferrari αγριες...
ε να κατι πραγματικα αγριο
-
Αυτό δεν είναι άγριο Κιούσης... είναι αναρχία, σαν κομμάτια μετάλλου που μπήκαν στην πρέσσα και έγιναν μια άμορφη μάζα.. καμία σχέση με αριστουργήματα από το Maranello!
-
Ειμαι Ferraristi μεχρι αηδιας αλλα για καποιο λογο την 458 δεν εχω καταφερει ακομα να την χωνεψω σαν σχεδιο...Ευελπιστω να αλλαξω γνωμη οταν την δω απο κοντα καποια στιγμη...Ξεφυγε πολυ απο την διαχρονικοτητα των σχεδιων που ειχε η Scuderia μας ρε γαμωτο...Που ειναι οι καθαρες γραμμες της 355,360,430,550,575,456,599 αντε και 612 που θεωρειται λιγο καπως αλλα εχει καθαρες γραμμες...? Δεν ξερω στα ματια μου η 458 δεν ειναι αλλο ενα απο τα πολλα αριστουργηματα του Μaranello...
Απο την αλλη η Reventon ειναι απλα...
-
+1
-
τελικα μονο οι γαλλοι ( και η γαλλικης προελευσης ) αυτοκινητοφιλοι ειναι οι πραγματικα αντικειμενικοι
-
Εμεις εχουμε πολυ ταυτοσημες αποψεις τον τελευταιο καιρο και αρχιζει να με προβληματιζει αυτο...
Επισης προσεξε γιατι οταν γραφεις η γαλλικης προελευσης ειναι παρεξηγησιμο...
-
ειναι βραδυ μωρε και κανω και κανα ορθογραφικο...
ναι , ειναι λογικο να εχουμε ιδιες αποψεις και αυτο θα το καταλαβεις μολις παρεις γερμανικο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι βραδυ μωρε και κανω και κανα ορθογραφικο...ναι , ειναι λογικο να εχουμε ιδιες αποψεις και αυτο θα το καταλαβεις μολις παρεις γερμανικο
Αυτο δε προκειται να συμβει ποτε...αντε καναν ιταλο και μονο...
-
τα ιταλικα περα απο σχημα δε προκειται να σου προσφερουν απολυτως τιποτα σε οδηγηση..
ο γερμανος ομως εχει πολλα να σου προσφερερει..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό δεν είναι άγριο Κιούσης... είναι αναρχία, σαν κομμάτια μετάλλου που μπήκαν στην πρέσσα και έγιναν μια άμορφη μάζα.. καμία σχέση με αριστουργήματα από το Maranello!Αθλιότητα που θα μπορούσε να σταθεί μόνο στη σειρά παιχνιδιών Transformers της Hasbro....και πάντως όχι στη γκάμα μιας μάρκας για την οποία έχoυν σχεδιάσει καταπληκτικά και διαχρονικά αμαξώματα η Carrozzeria Touring και Carrozzeria Bertone,δια χειρός του τρισμέγιστου Marcello Gandini.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Αυτό δεν είναι άγριο Κιούσης... είναι αναρχία, σαν κομμάτια μετάλλου που μπήκαν στην πρέσσα και έγιναν μια άμορφη μάζα.. καμία σχέση με αριστουργήματα από το Maranello!
Αθλιότητα που θα μπορούσε να σταθεί μόνο στη σειρά παιχνιδιών Transformers της Hasbro....και πάντως όχι στη γκάμα μιας μάρκας για την οποία έχoυν σχεδιάσει καταπληκτικά και διαχρονικά αμαξώματα η Carrozzeria Touring και Carrozzeria Bertone,δια χειρός του τρισμέγιστου Marcello Gandini.
δηλαδη η 458 ειναι πιο ομορφη? ή οποιαδηποτε ferrari αυτη τη στιγμη ειναι πιο ομορφη?
-
δηλαδη η 458 ειναι πιο ομορφη? ή οποιαδηποτε ferrari αυτη τη στιγμη ειναι πιο ομορφη?
Πουλιά στον αέρα πιάνεις.
-
alba πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα..
δε μπορεις να μου λες πως ο,τι βγαινει απο το gruppo οπως η Δ και η μιτο ειναι ομορφα και ο,τι βγαινει απο το vag ειναι τερας ή στην καλυτερη αδιαφορο
πρεπει να παραδεχτεις οτι οι lamborghini ειναι πανεμορφες και πως καποια ιταλικα αυτοκινητα (οπως και παρα πολλα γερμανικα ) δε βλεπονται
εκτος αν θες να μη σε θεωρουμε αντικειμενικη
η reventon εχει μια αγρια γοτθικη ομορφια και θυμιζει μεν λιγο αυτοκινητο batman , αλλα καταφερνει απλα να παραμεινει εκκεντρικη και να μη φαινεται γελοια και transformer οπως θες να την παρουσιασεις..
αντιθετως το να εχεις 3 εξατμισεις ειναι γελοιο
-
ναι , ειναι λογικο να εχουμε ιδιες αποψεις και αυτο θα το καταλαβεις μολις παρεις γερμανικοΔεν μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο να παρω καποια στιγμη Γερμανικο...Αν θελησω να διαθεσω ενα ποσο αρκετο για καποιο ΣΩΣΤΟ γερμανικο (και οχι VW,Opel,Ford ) σαφως και θα παρω ενα premium γερμανικο για αλλα πραγματα...Αλλα μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο του να ΜΗΝ ξαναπαρω Γαλλο...Ο,τι αυτοκινητο και να εχω παντα θα εχω ΚΑΙ εναν Γαλλο (ισως αργοτερα κι εναν Ιταλο) στο γκαραζ μου...
Και οχι δεν μπορω να δεχτω οτι οποιοσδηποτε αντκειμενικος Ιταλοφιλος (οπως κι εγω αλλωστε...) θεωρει την 458 εξισου (ουτε κατα διανοια ''πιο'') ομορφη απο τα προηγουμενα αριστουργηματα της ιστοριας της Ferrari...
Οπως επισης δεν μπορω να δεχτω οτι υπαρχει αντικειμενικος γερμανοφιλος που θεωρει π.χ. το ΤΤ ή οποιοδηποτε αλλο Γερμανικο στην ιδια και λιγο πιο υψηλη κατηγορια τιμης των Βrera/Spider πιο ομορφο... -
alba πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα..δε μπορεις να μου λες πως ο,τι βγαινει απο το gruppo οπως η Δ και η μιτο ειναι ομορφα και ο,τι βγαινει απο το vag ειναι τερας ή στην καλυτερη αδιαφορο
πρεπει να παραδεχτεις οτι οι lamborghini ειναι πανεμορφες και πως καποια ιταλικα αυτοκινητα (οπως και παρα πολλα γερμανικα ) δε βλεπονται
εκτος αν θες να μη σε θεωρουμε αντικειμενικη
η reventon εχει μια αγρια γοτθικη ομορφια και θυμιζει μεν λιγο αυτοκινητο batman , αλλα καταφερνει απλα να παραμεινει εκκεντρικη και να μη φαινεται γελοια και transformer οπως θες να την παρουσιασεις..
αντιθετως το να εχεις 3 εξατμισεις ειναι γελοιο
Η MiTo δεν μου αρέσει.Το VAG έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τη διαχείρηση της Lamborghini.H Lamborhini είχε καταπληκτικά αμαξώματα στη δεκαετία του 60 και αρχών του 70,μολονότι εξέφραζαν πάντα την ωμή δύναμη,σε αντίθεση με την αρμονία,την κλασσικότητα και διαχρονικότητα που απέπνεαν οι γραμμές των GT του Μaranello των δεκαετίων του 50,60 και 70,τα οποία προτιμώ με συνοπτικές διαδικασίες.Η Lamborghini άρχισε να καταφεύγει στον κραυγαλέο σχεδιασμό από τα μέσα της δεκαετίας του 70 και μετά (Jalpa),για να φτάσει στο απόγειό του με την Diablo.Kάπου εκεί στα μέσα του 70 έχασε τη μπάλα και η Ferrari,αρχικά με τις κεντρομήχανες 12κύλινδρες boxer (365,Testarossa),και εν συνεχεία με τις κεντρομήχανες 8κύλινδρες και τέλος με τα 12 κύλινδρα κεντρομήχανα τέρατα (F50,Enzo),οι οποίες διέπονται σχεδιαστικά από την ωμότητα του σχεδιασμού της Lamborghini (Countach,Diablo).Σιγά σιγά άρχισε να ολισθαίνει και σε σχεδιαστικά κλισέ της στείρας για το βιομηχανικό σχεδιαμό δεκαετίας του 80,εγκαταλείποντας την κλασσικότητα του σχεδίου,ο οποίος άρχισε να επανέρχεται σιγά σιγά στο προσκήνιο μέσω της αναγέννησης των προσθιομήχανων GT από τις αρχές της δεκαετίας του 90.
Yπάρχουν πανέμορφα αυτοκίνητα γερμανών κατασκευαστών...όπως υπάρχουν και αθλιότητες ιταλών.
Την αντικειμενικότητα την έχω χεσμένη.Με ενοχλεί μάλλον η μισαλλοδοξία και η ασχετοσύνη.
Lamborghini Forum