-
το μοναδικό supercar που μου δημιουργεί τεράστιο δέος και περίεργα συναισθήματα...
-
-
-
Ναι αλλά που βγάζει τη ροπή?
-
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
αυτο το καπακι του κινητηρα δημητρη ειναι ιδιο με το καπακι πλυντηριου της miele που εχουμε.
η αληθεια ειναι πως στροφαρει στα 2200 κ διωχνει ολους τους λεκεδες.Μόνο 2200? Αν δεν φτάνει τις 7-8K rpm το μοτόρι δεν λέει.
Το καπάκι λογικό έιναι να είναι ίδιο, το κάνει το group (ένα είναι το group ) για να μειώσει το κόστος.
-
να ριξω φωτο απο ολα τα μοντελα της????
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Παρ'τε τις αρχαιολογίες σας από εδώ!Automobili Lamborghini Murcielago LP-640
...
Μερικοί με λένε παιδί της εποχής μου
απορω πως αρεσει αυτο το τερας.οταν βγηκε η countach δεν ειχε δει τερας η ανθρωποτητα-ηταν πρωτοτυπη , αλλα σημερα εχουν υπαρξει μπολικα.αν κοιταξεις τη countach ψυχρα ειναι το πιο ασχημο αυτοκινητο ειναι ομως ενας θρυλος.ομως το desing της murce ουτε ολοκαινουργιο ειναι, ουτε ομορφο IMHO,και μοιαζει με εξελιξη της diablo αρα δεν εκπλησειαρα πως θα γινει θρυλος?
αυτο που λες για τη γενια ισχυει παντως αμα μαθεις σε κατι αντε να αλλαξεις γουστα.
DIABLO FOREVER
κιας λεγαν οτι δεν εστριβε
απαιτω να μπει ψηφοφορια whats your favorite lambo -
ναι ρε Γιάννη, τι ρωτάς?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
απορω πως αρεσει αυτο το τερας.οταν βγηκε η countach δεν ειχε δει τερας η ανθρωποτητα-ηταν πρωτοτυπη , αλλα σημερα εχουν υπαρξει μπολικα.αν κοιταξεις τη countach ψυχρα ειναι το πιο ασχημο αυτοκινητο ειναι ομως ενας θρυλος.ομως το desing της murce ουτε ολοκαινουργιο ειναι, ουτε ομορφο IMHO,και μοιαζει με εξελιξη της diablo αρα δεν εκπλησειαρα πως θα γινει θρυλος?αυτο που λες για τη γενια ισχυει παντως αμα μαθεις σε κατι αντε να αλλαξεις γουστα.
Όχι και τέρας!!
Πέρα από την πλάκα πάντως:
- η σύγκριση Diablo - Murcielago στην καρδιά μου δεν έχει νικητή, είναι και οι δύο -για μένα- το απόλυτο dream car.
-η Countach δεν με ενθουσιάζει, σχεδόν δεν μου αρέσει
-η Gallardo είναι πολύ εντυπωσιακή, αλλά όχι σε επίπεδα diablo-murcielago.
Με λίγα λόγια, δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα κακοτεχνήματα. Δεν είναι και ιαπωνικά
- η σύγκριση Diablo - Murcielago στην καρδιά μου δεν έχει νικητή, είναι και οι δύο -για μένα- το απόλυτο dream car.
-
Γιάννη ρίξε πράμα και σβήστε τα κ@#$πλυντήρια...
-
-
-
Θα προτιμήσω το Grand Prix...
http://www.samedeutz-fahr.com/fr/lambor ... hp?rng=252
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ολα τα μοντέλαμή βρεθείς με το γαλλικό κουλούρι σου μπροστά σε κάνα τέτοιο...
-
-
Βάλε τουλάχιστον τη γνήσια βρε Δημήτρη κι όχι την απομίμηση.
-
Νέα γενιά ο Kid, νέα και η Miura. Πάντως σήμερα διάβασα ένα άρθρο για την Miura και πραγματικά εντυπωσιάστικα από τα σχόλια του ειδικού τύπου, και της εποχής εκείνης αλλά και των τωρινών..
-
Μόνο που δεν πρόκειται να βγεί στην παραγωγή ( ευτυχώς )
Βοσπρουχ ντουρος τεκνικ....όλα τα μοντέλα Lamborghini δεν θέλατε? Έ εγώ postαρα τα τρακτέρια για αρχή -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μόνο που δεν πρόκειται να βγεί στην παραγωγή ( ευτυχώς )
Βοσπρουχ ντουρος τεκνικ....όλα τα μοντέλα Lamborghini δεν θέλατε? Έ εγώ postαρα τα τρακτέρια για αρχήΔυστυχώς θα έλεγα εγώ. Μου αρέσει πολύ το σχέδιο..
Lamborghini Forum