-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Οι φώτο Κωνσταντίνε από που είναι;Μου θυμίζει oλίγον Bergamo ή Brescia η δεξία Lambo έχει πάντως το διακριτικό της Bologna
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Οι φώτο Κωνσταντίνε από που είναι;Αναστασία από το Βερολίνο είναι.
-
[offtopic] δίπλα από τη Bundestag; Ή καμια Unter Den Linden
Πάντως Βερολίνο κατά μέσο όρο βλέπεις πολύ χειρότερα αυτοκίνητα σε σύγκριση με Ελλάδα. Νταξ δεν είναι και καμιά πλουσιόπολη ούτως ή άλλως. Επίσης και μια χαρά καγκούρικα έχουν αν και χωρίς να κάνουν φασαρία.
BTW στον εκθεσιακό χώρο του VAG πήγες; Είχα πετύχει εκεί έκθεση Chagall και Picasso να τριγυρίζουν κάτι Veyron
[/offtopic] -
Και μόναχο που πήγα και φρανκφούρτη είδα λιγότερα πολυτελή υτοκίνητα απ'ότι εδω. Πιστεύω ότι ο λόγος είναι ότι οι γερμανοί είναι ακομπλεξάριστοι άνθρωποι και δεν είναι επιδειξιομανείς. Χρήμα έχουν μπόλικο, άλλωστε είναι η πρώτη χώρα σε εξαγωγές νομίζω. Εδώ φίλε mjacob το δηθενιλίκι πάει σύννεφο.
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
BTW στον εκθεσιακό χώρο του VAG πήγες; Είχα πετύχει εκεί έκθεση Chagall και Picasso να τριγυρίζουν κάτι Veyron
[/offtopic]Πήγα βλπ bugatti veyron topic
-
3 πουλάκια κάθονται mode ON
Αν έπαιρνα Gallardo τελικά θα ήταν μαύρη ή ανθρακί όπως αυτή δεξιά στην πρώτη φώτο και με manual κιβώτιο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
3 πουλάκια κάθονται mode ON
Αν έπαιρνα Gallardo τελικά θα ήταν μαύρη ή ανθρακί όπως αυτή δεξιά στην πρώτη φώτο και με manual κιβώτιο.Ή κίτρινη για μένα!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Καλή όρεξη!
-
Αυτό κι αν μας άνοιξε την όρεξη!
-
Tina Turner's Mercedes-Powered LM002 For Sale
Tina Turner wasn't messing around when she went shopping for a vehicle. In true rock-and-roller style, she opted for a Lamborghini (a LM002 to be exact) and had it retro-fitted and personalized with a Mercedes E500 V8 automatic transmission, a 1500-Watt Blaupunkt stereo, and lots of other aesthetic touches. The big news here is not that Tina Turners owns this vehicle, but that she's selling it. It's currently on the market for Є179,000, and although I'm hardly an expert at appraising vehicles that seems like a pretty good deal.
Photos: http://www.timepieces.luxist.com/photos ... red-lm002/[/img]
-
Απο Ελλαδα ειναι οι φωτογραφιες?
-
-
Μπα, αμερική πρέπει να 'ναι.
-
Ελληνικότατη ΔρΝτίνο!
Υπάρχει και βίντεο στο youtube με το murci... -
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:rant:Γιατί τσαντίζεσαι;