-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παρακαλούνται την Κυριακή οι διάφοροι οπαδοί να ανακοινώσουν ποιον θα υποστηρίζουν του χρόνου!Οποιον θελουμε ρε! Λογαριασμό θα σου δωσουμε?
(Δεν μαρεσουν τα νεα... )
-
ειναι υπεροχη μερα...
-
του χρόνου με Νάντο και Μακλάρεν...
τι να κάνω που τον πάω τον μπαγάσα...
-
Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποκλείεται η περίπτωση
MS-KR
Εκεί θα έχει πραγματικό γέλιο.....
-
Πάντως εξακολουθώ να προτιμώ τον Αλόνσο από τον Κίμι και θα τον προτιμούσα στα κόκκινα. Έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει πρωτάθλημα άλλωστε.
Σε ενδεχόμενη αποχώρηση του MS, λογικά θα ξεκουραστεί και ο Brawn. Ο Todt νομίζω ότι έχει δηλώσει ότι θα είναι και του χρόνου (και νομίζω ότι θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη αν σκεφτεί κανείς τη θέση που έχει στη Ferrari). -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι υπεροχη μερα...φανταστικη μπορω να πω, επισης θελω να δω τι θα κανει ο κοβα σε σχεση με τον φισι του χρονου.
Το πιο σημαντικο παντως ειναι η ανανεωση του Φλαβιο και ολων των υπολοιπων Symonds, Bell, White
-
Όσο σίγουρο ήταν και εχθές ότι θα αποχωρούσε και ο Briatore τόσο σίγουρο είναι ότι θα τα παρατήσει και ο Μιχάλης με το τέλος της χρονιάς.
Δεν πιστεύω ότι ο Tondt θα έμενε έτσι στην Ferrari. -
Η μεγαλυτερη πικρα ειναι που φευγει ο Αλονσο στο τελος της χρονιας
-
Άλλαξε ομάδα και εσύ:whistlink:
Μην μου πείς οτι μια ζωή υποστήριζες Benneton γιατί θα εκπλαγώ ευχάριστα και δεν τις αντέχω τις συγκινήσεις τελευταία -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην μου πείς οτι μια ζωή υποστήριζες Benneton γιατί θα εκπλαγώ ευχάριστα και δεν τις αντέχω τις συγκινήσεις τελευταίαΟχι ρε συ δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δλδ οσοι υποστηριζουν Κιμι τωρα θα γινουν Φερραρι?
-
Φοβερη ετσι....
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Μην μου πείς οτι μια ζωή υποστήριζες Benneton γιατί θα εκπλαγώ ευχάριστα και δεν τις αντέχω τις συγκινήσεις τελευταίαΟχι ρε συ δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Δλδ οσοι υποστηριζουν Κιμι τωρα θα γινουν Φερραρι?
Δεν ξέρω εγώ ομάδα υποστήριζα και υποστηρίζω οπότε δεν έχω άποψη οδηγούς που κερδίζουν θέλω και τπτ άλλο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ξέρω εγώ ομάδα υποστήριζα και υποστηρίζω οπότε δεν έχω άποψη οδηγούς που κερδίζουν θέλω και τπτ άλλο
Αν υπαρχει καποιος οδηγος που αντιπαθεις αλλα κερδιζει θα τον ηθελες στην ομαδα (ποια ομαδα υποστηριζεις?)
-
Ferrari υποστηρίζω και πίστεψε με δεν είμαι οπαδός του Παππουτσή αλλά τον σέβομαι απόλυτα γιατί είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία πιλότος αυτή την στιγμή στην F1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
του χρόνου με Νάντο και Μακλάρεν...Επιτέλους μπαίνεις στο σωστό δρόμο.
-
-
kantoniou
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Όσο σίγουρο ήταν και εχθές ότι θα αποχωρούσε και ο Briatore τόσο σίγουρο είναι ότι θα τα παρατήσει και ο Μιχάλης με το τέλος της χρονιάς.
Δεν πιστεύω ότι ο Tondt θα έμενε έτσι στην Ferrari.Ο Τοντ προϋπηρχε του Σουμ και δεν ανηκει στο γκρουπ που ηρθε μαζι του στη Φερραρι.
-
Formula One racer Michael Schumacher will announce his retirement from auto racing at the Italian Grand Prix on Sunday, according to a report by Germany's Bild newspaper. Schumacher's contract with Ferrari expires at the end of this season, according to ESPN. 'We can't comment on everything. As we said, there will be more on Sunday,' Schumacher spokeswoman Sabine Kehm told Bild.
http://www.leftlanenews.com/2006/09/06/ ... om-racing/
-
MF1Racing sold
Midland F1 Racing has been bought by the M-consortium of Dutchman Michiel Mol. The deal will most likely be confirmed by the team at the Italian Grand Prix this weekend. It will also be unveiled what the exact role of Spyker is in the new team.
Michiel Mol and Midland had been negotiating for months after several setbacks before reaching an agreement just recently. What the team will look like exactly, is still unknown.
F1 - ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2006