-
παιδια, σωστε με πριν το κλειδωσουν
λοιπον, εχω τρομερη πεινα!!!
ολη μερα ετρεχα στους δρομους για δουλειες και ειμαι νηστικος, ενω δεν εχω συμπληρωσει το απαραιτητο 8ωρο υπνου (κοιμηθηκα κατα τις 5)
σε μια ωρα ερχεται η μαμα μου
τι να κανω, να περιμενω τη μαμα που θα μου φερει σπιτικα φαγητα φτιαγμενα με τα χερακια της ή να παραγγειλω; πειναω πολυ, ειμαι σε απογνωση
παρακαλω ψηφιστε γρηγορα
εναλλακτικες δεκτες
-
ολη μερα ετρεχα στους δρομους για δουλειες και ειμαι νηστικος, ενω δεν εχω συμπληρωσει το απαραιτητο 8ωρο υπνου (κοιμηθηκα κατα τις 5)
τι να κανω, να περιμενω τη μαμα που θα μου φερει σπιτικα φαγητα φτιαγμενα με τα χερακια της ή να παραγγειλω; πειναω πολυ, ειμαι σε απογνωση
παρακαλω ψηφιστε γρηγορα
εναλλακτικες δεκτες
-
παρακαλω ψηφιστε γρηγορα
εναλλακτικες δεκτες
-
Πρόλαβα να ψηφίσω!
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΣ!
-
ΦΑΕ ΠΑΤΑΡΤΑΚΙΟΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞΜΕΝΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΟΥΒΛΕΣ...
Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΚΑ ΛΟΚΑ ΛΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
κι εγώ
Περίμενε την μάνα
-
μην περιμένεις τίποτα...πάρε πίτσα...
-
περιμενε τη μανα σου και πες της να σου φτιαξει μια πιτσα.
Σπιτική, οικολογική με αγνά υλικά -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
περιμενε τη μανα σου και πες της να σου φτιαξει μια πιτσα.
Σπιτική, οικολογική με αγνά υλικάνα φτιαξει εδω λιγο δυσκολο, καθως αυτη τη στιγμη το σπιτι μου ειναι τελειως αδειο. υπαρχει καφες, ζαχαρη, κανα ψωμι για τοστ..
αυτα -
ε τοτε παρτην τηλέφωνο να σου φερει μια απ'εξω
takeaway -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ε τοτε παρτην τηλέφωνο να σου φερει μια απ'εξω
takeaway1+1 δωρο απο pizzahut
-
δεν είναι για να τα αφήνεις έτσι αυτά τα πράγματα... φάε ότι έχεις σπίτι άμεσα και όταν έρθει η μαμα ξαναφάε
-
κλασικά...
(άσε μας ρε skye)
-
Mάθε να μαγειρεύεις._
-
Βρες καμια γκομενα
Μεχρι ποτε θα περιμενεις απο τη μαμα? Καιρος να περασει το καθηκον της ανατροφης σου στη νεα γενια
(θα μου πεις μηπως ξερουνε να μαγειρευουνε? ε στησου εξω απο κανα ΙΕΚ μαγειρικης, να σαι σιγουρος )
-
Eγω πάντως έχω πήξει στη μαγειρική τις τελευταίες 15 μέρες.... (Να σου στείλω καμιά συνταγή;; )
-
Πάρε πίτσα να σκάσει ο πιτσαδόρος μαζί με τη μαμά και να λουστείς τη γκρίνια που δεν την περίμενες και να έχεις deja vu.
-
Καλά είναι δυνατόν σπίτι εργένη και να μην έχει κατεψυγμένη πίτσα στο ψυγείο!!!! Να έχεις πάντα καβάντζα για τέτοιες δύσκολες ώρες. Τς τς τς τι σου είναι η νέα γενιά.
-
Τελικά δεν μάθαμε τι έγινε
ακόμα ανοιχτό το τόπικ;
-
ευχαριστω για τη συμπαρασταση:lol:
τελικα περιμενα τη μανα μου
ΒΟΗΘΕΙΑ!!