-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλά, δεξιά δεν οδηγούν στις ΗΠΑ; Πως τους βρήκε πίσω δεξιά με το μπροστά αριστερά μέρος του αυτοκινήτου του ενώ είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου;Λογικά θα έστριψε τελευταία στιγμή δεξιά για να τους αποφύγει.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν η άκρη είναι τελείως εκτός δρόμου (μιας και δεν υπάρχει βοηθητική λωρίδα),
Από τα λάδια στο δρόμο φαίνεται να έχουν σταματήσει στην άσφαλτο + και από το ' Ακούμε το στρίγγλισμα ελαστικών πίσω μας...'. Το πιθανότερο είναι να τον πήρε ο ύπνος και να έφυγε λίγο προς την άκρη του δρόμου και όταν πάτησε χώμα-γρασίδι να ξύπνησε από το κούνημα και να τους είδε τελευταία στιγμή μπροστά του.
-
theworldoffroad.com | Οι άνθρωποι μας βοηθούν εδώ
Ίσως να μην είναι όλοι οι Αμερικάνοι όπως νομίζουμε οι περισσότεροι...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
theworldoffroad.com | Οι άνθρωποι μας βοηθούν εδώΊσως να μην είναι όλοι οι Αμερικάνοι όπως νομίζουμε οι περισσότεροι...
_
+1
Από προσωπική εμπειρία στην Καλιφόρνια διαπίστωσα ότι είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι στην χώρα τους... -
-
Κι εγώ για τους αμερικανούς τα καλύτερα έχω να πω. Ευγενικότατοι και εξυπηρετικοί ήταν παντού.
Ίσως ο πατριωτισμός τους (που είναι...ας πούμε...έντονος! ), τους βγαίνει κάπως άσχημα αλλού...
Στην χώρα τους όμως ήταν σούπερ. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αουτς!Βλέπω ότι είναι κάπου στις ΗΠΑ τώρα; Φαίνεται ότι το έχει το μέρος, εάν κάνεις tour όλον τον κόσμο, στις ΗΠΑ να πέφτουν από πίσω σου! Ο Ewan McGregor πάντως την έβγαλε καθαρή στο Long Way Round όταν ένας %@#^%# οδήγησε ακριβώς πάνω στη μηχανή του, οπότε δε μπορεί να είναι χειρότερα απ'αυτό!
...εκει που ημασταν σταματημενοι σε μια ατελειωτη ευθεια με 10/10 ορατοτητα, ενας Αμερικανος επεσε πανω μας ενω ο δρομος ηταν αδειος...
Καλα ρε μλκ τι πινουν εκει? Κ σε κατι εκπομπες τυπου 'worlds most shocking videos' τους βλεπω να καρφωνονται ο ενας πανω στον αλλο χωρις καμμια αντιδραση, πως το καταφερνουν αυτο?
-
Αμερικάνοι φίλοι μου λένε πικραμένοι ότι εκεί έχουν πιο βλάκες απ' ότι στην Ευρώπη.
'Έχουμε πιο βλάκες εμείς, δεν βλέπεις τόσο βλάκες πχ στην Αγγλία ή στη Γερμανία'
-
Ταλαιπωρίας συνέχεια, ή 'Πως να φτιάξετε ένα δεύτερο Discovery 3 από ανταλλακτικά μέσα σε 800+ ημέρες'.
-
Αμαν ρε παιδι μου αυτο το Discovery...πολυ γκαντεμια...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αμαν ρε παιδι μου αυτο το Discovery...πολυ γκαντεμια...πααααααλι.... Ετσι μου ρχεται να τους στειλω το Funto μου να μπορεσουν να συνεχισουν το ταξιδι τους
Αμαν... ας τους στειλει στην τελικη η Land Rover ενα αλλο να τελειωνει η υποθεση. Αληθεια... εξαιτιας αυτων των γεγονοτων δεν γραφουνε τελευταια στους 4Τ? Η τους εκοψε το περιοδικο? Οχι τιποτε αλλο, αλλα τα αρθρα τους ηταν απο τα λιγα ενδιαφεροντα...
-
Δεν ξέρω από μηχανολογικά αλλά τέτοιο κοπάνημα έφαγε πίσω , λογικό μου φαίνεται κάτι να κουνήθηκε στην αντλία καυσίμου και να μη δουλεύει σωστά.
-
ξεκίνησαν πάλι!!
μέχικο!!
ξεκινάει και το δικό μας ταξίδι μαζί τους!
-
φτασαν περου και εχουν παρεα τον δημητρη παρουση. δειτε την σελιδα του εδω www.godimitris.com
-
Αξίζει να το διαβάσει κανείς μέχρι το τέλος.
http://www.theworldoffroad.com/theworld ... ic_id=1253Άκη Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, ευτυχώς μέσα από τις ιστορίες σας βλέπουμε με πόση δυσκολία τα βγάζει πέρα ο περισσότερος κόσμος στις χώρες που επισκέπτεστε και παίρνουμε κουράγιο.
-
Θα το μετανοιωσουν αυτο μαλλον.
-
Δεν πανε προς Ρωσια μερια? Τι να κανουν εδω περα?
-
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 12/09/2010
Αρθρο στο Βημα
edit:
Μόνο 20 ημέρες θέλουμε να ξεκουραστούμε και ευχόμαστε να φύγουμε ξανά.Αυτή τη φορά προορισμός θα είναι οι πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και η Κίνα την οποία δεν επισκεφτήκαμε εξαιτίας της γραφειοκρατίας και της πανάκριβης άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου που χρειάζεται. Αρκεί να βρεθεί σπόνσορας -
δεν τελείωσε το ταξίδι ; θα φύγουν και για πρώην ΕΣΣΔ ; (το είχα απορία γιατί δεν πήγαν από εκεί καθόλου...)
-
Θέμα για τον Άκη και τη Βούλα είχε σήμερα τοπική εφημερίδα των Χανίων
http://www.haniotika-nea.gr/website/pag ... per/17.pdf
The world off road