-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
mirage
Και την ξέρει πολύς κόσμος από την τηλεόραση...rocsta
Δεν το ξέρω αυτό το Smart...μα τόσο συχνά πηγαίνω στη σχολή, πώς γίνεται αυτό...;Ναι σωστά αλλά εγώ την έχω δεί live
Όσο για το αμάξι της Σούκι ( το S2000 ) εμένα μου αρέσε σαν concept
@rocsta
Εγώ πως δεν το έχει δει αυτό το Smart περίεργο...Βάλε και καμιά φωτό -
Παιδιά φωτο θα βάλω μαλλον σημερα το βραδυ (πρεπει να βγάλω πρωτα). Αλήθεια, φωτογραφία θέλετε το αυτοκίνητο ή την κοπέλα;;
-
Σου στέλνω πμ!
-
Ποια έχει ρε παιδιά το 206?
Το Tigra πάντως εμένα μου άρεσε πολύ.......όχι για εμένα για τη γυναίκα μου ή την αδερφή μου ευτυχώ δεν έχω τπτ απο τα 2 !
rocsta ανάλογα τι είναι ποιο ωραίο?
-
-
Κάτω τα χέρια ρε λιγούρηδες απο το St.Valentines ζαρτ.Οποιος περπατάει στη Σαλονίκη τα ξέρει όλα,σας έχει φάει το 'περι αυτοκίνησης' και μετα αναρωτιέστε γιατι δεν την έχετε δεί!
Ροκστα παιδαρά μου,καλα δε τα λέω?
-
Κι όμως μου έχει ξεφύγει
Αντίθετα την Barbie την έχω εμπεδώσει όλο το καλοκαίρι -
BArcode κάθε μέρα?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κάτω τα χέρια ρε λιγούρηδες απο το St.Valentines ζαρτ.Οποιος περπατάει στη Σαλονίκη τα ξέρει όλα,σας έχει φάει το 'περι αυτοκίνησης' και μετα αναρωτιέστε γιατι δεν την έχετε δεί!Ροκστα παιδαρά μου,καλα δε τα λέω?
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Όχι ότι πρεσβεύω κάτι τέτοιο, αλλά με την λογική που εκφράζουν κάποιοι (δεν το λέω επικριτικά), θα έπρεπε να έχουμε σε περίοπτη θέση και το...Hyundai S-Coupe Turbo!
Εκεί να δείτε πόσο κόπο και θεία έμπνευση απαιτείται για να πάει κανείς αέρα και να εκμεταλλευτεί το μοτέρ του.
Είναι λοιπόν κι αυτό 'αντρίκιο'; Θα μας άρεσε να το οδηγούμε; Είναι πιο fun από τα σύγχρονα φλώρικα οχήματα;
αυτο το αυτοκινητο ειναι παρεξηγημενο και ξεκινησε το παραμυθι απο τους 4τ το 1992 με τις θεωριες περι πεζοδρομιοκυνηγου.Σε διαβεβαιωνω οτι ηταν καλυτερο απο οτι νομιζεις απλα επαιρνε τετοιες κλισεις με τα 'μαμα' αμορτισερ που σε φοβιζε χωρις ομως να φευγει απο το δρομο. περα απο πλακα ηταν καλο για την εποχη του...με τα σημερινα δεδομενα βεβαια...εχουν δικιο οι 4τ
-
Έχω οδηγήσει ένα Hyundai S-Coupe Turbo. Ήταν ολίγον βάρκα μεν, αλλά μπορώ να πω ότι ήταν fun αυτοκίνητο, όσο κι αν ακούγεται παράξενο.
-
Το πιο αντρικιο αμαξι ειναι αυτο!
Εναλλακτικα αυτο
-
Μια ψήφος από εμένα στο παρακάτω, που το οδηγούσε κι ο τρισμέγιστος Enzo στο 'Απέραντο Γαλάζιο'.
Και πολύ βαρβατίλα να ουμ!!!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Βρακί στόν κώλο τους δέν είχανε να βάλουν,Crossfire μου αγόρασαν!!!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μια ψήφος από εμένα στο παρακάτω, που το οδηγούσε κι ο τρισμέγιστος Enzo στο 'Απέραντο Γαλάζιο'. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μια ψήφος από εμένα στο παρακάτω, που το οδηγούσε κι ο τρισμέγιστος Enzo στο 'Απέραντο Γαλάζιο'.
http://clubs.hemmings.com/clubsites/fia ... -Nov04.jpg[/img]
Μα κάνει μπάμ, βρε Σπύρο! Τι να λέμε τώρα, πόσο έξυπνα σχεδιασμένες είναι οι θέσεις, που σας φέρνουν 'αγκαλίτσα' με τη συνοδηγό, το ότι έχεις την απόλυτη δικαιολογία να 'μείνεις από... κάτι μηχανικό' στη μέση του πουθενά (αν έχει χωρέσει και το αντίσκοινο μέσα, τέλεια!) ή....
Ωχ... Σόρρυ, 'αντρικά' νόμιζα πως ήταν το θέμα!!
-
lotus 7
-
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... rives.html
Το βάζω εδώ γιατί βαριέμαι να ψάχνω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/202827/auto_express_greatest_drives.htmlΤο βάζω εδώ γιατί βαριέμαι να ψάχνω
1η θέση....Cayman
2η θέση...Clio sport 197Δύο Audi στη μέτρηση αυτή ?
5ο το RS4 και 13ο το ΤΤ, ανάμεσα το GTI (9o)18η η Ζ4 Coupe
και στην....20η θέση η Brera
Τα πιό αντρίκια αμάξια!