-
Έχω ένα Clio II 1,4 και θέλω να αλλάξω ζάντες και λάστιχα. Φοράει τώρα 175/65/14. Σκέφτομαι κάτι σε Michelin energy. Ξέρει κανείς κάποια καλή δοκιμασμένη λύση; Με ενδιαφέρει να είναι ποιοτικά αλλά μην πληρώσουμε και τον κούκο αηδόνι. Σκέφτομαι να ανέβω και σε 15άρα ζάντα όπως έβαζε στα 3θυρα.
Επίσης εάν υπάχει και κανά μαγαζί με μεταχειρισμένες ζάντες θα ήταν καλή λύση. Μου αρέσουν πολύ οι ζαντες που βάζει στο καινούριο αλλά είναι 16άρες. Στο site της Renault λέει πως έχει και 15άρες αλλά δεν έχω δει στο δρόμο. -
Έχω ένα Clio II 1,4 και θέλω να αλλάξω ζάντες και λάστιχα. Φοράει τώρα 175/65/14. Σκέφτομαι κάτι σε Michelin energy. Ξέρει κανείς κάποια καλή δοκιμασμένη λύση; Με ενδιαφέρει να είναι ποιοτικά αλλά μην πληρώσουμε και τον κούκο αηδόνι. Σκέφτομαι να ανέβω και σε 15άρα ζάντα όπως έβαζε στα 3θυρα.
Επίσης εάν υπάχει και κανά μαγαζί με μεταχειρισμένες ζάντες θα ήταν καλή λύση. Μου αρέσουν πολύ οι ζαντες που βάζει στο καινούριο αλλά είναι 16άρες. Στο site της Renault λέει πως έχει και 15άρες αλλά δεν έχω δει στο δρόμο. -
Μη βάλεις michelin energy ή κάποιο άλλο παρεμφερές 'οικολογικό' λάστιχο, είναι απο άθλια εως επικύνδηνα στην ελληνική άσφαλτο.
-
Εξαρτάται από το στυλ της οδήγησης, δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό...
-
Γιατί τα αποκαλούν 'οικολογικά';
-
Χαμηλότερη κατανάλωση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και νομίζω λίγο διαφορετική γόμα.
-
Μια χαρά για πόλη δηλαδή.
-
...εγώ που τα έχω συμπτωματικά και σε Clio II, μια χαρά και για στρίψιμο! Προοδευτικά και έχουν και ωραίο ήχο στις ζέστες (στρίβεις με λίγη πίεση και ουρλιάζουν σαν να τα στίβεις, σε κάνουν να νιώθεις φοβερός οδηγός ), αλλά τώρα τα δικά μου έχουν πέσει (τα μπροστά κυρίως) και θέλουν αλλαγή.
-
Για δες και στο http://www.greekrenaultclub.gr
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χαμηλότερη κατανάλωση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και νομίζω λίγο διαφορετική γόμα.=Αλλοπρόσαλος συντελεστής τρβής, αλλου κρατάει κανονικά και αλλού νομίζεις πως έχει πάγο ο δρόμος.
Ζάντες και λάστιχα για Clio II 1,4