-
Οταν καποιος ανοιγει το στομα του και βριζει στο δρομο, ειτε αντρας ειτε γυναικα θα πρεπει να ξερει οτι εχει σοβαρες πιθανοτητες να μπλεχτει σε καυγα, και ισως να φαει και ξυλο.
Οταν εκτιθεσαι σε κατι... (βλεπ. βριζω) αναλαμβανεις και τις πιθανες συνεπειες αυτου.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Οταν καποιος ανοιγει το στομα του και βριζει στο δρομο, ειτε αντρας ειτε γυναικα θα πρεπει να ξερει οτι εχει σοβαρες πιθανοτητες να μπλεχτει σε καυγα, και ισως να φαει και ξυλο.Οταν εκτιθεσαι σε κατι... (βλεπ. βριζω) αναλαμβανεις και τις πιθανες συνεπειες αυτου.
Εσενα...καπου σε ξερω.....
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
παν μετρον αριστον.Το σωστό : ' Μέτρον άριστον '
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
ratanplanΜα είναι απόλυτα λογικό να σε ενοχλεί, δεν έριξα δίκιο σε κανέναν και ούτε εγκρίνω τέτοιου είδους συμπεριφορές πραγματικά.
Όντως πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται το φύλο τους προκειμένου να 'βγούν από πάνω' σε πολλά ζητήματα...(να βρίσουν κάποιον και να την βγάλουν καθαρή ή να χτυπήσουν κάποιον)...εμείς αυτό το κατακρίνουμε...
Ουσιαστικά όμως κατακρίνουμε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το φύλο του για να υπερισχύσει...Αλλά δεν καταλαβαίνω... επειδή κάποιος είναι εριστικός τον βαράς, έστω και ελαφρά...αυτή είναι η λογική..?
ακόμα χειρότερα... αυτό που με απογοητεύει κυρίως δεν είναι η ίδια η πράξη μιας και άνθρωποι είμαστε και κυριευόμαστε από τα συναισθήματα μας αλλά η 'περηφάνια' που νοιώθει κάποιος για την συγκεκριμένη πράξη...επειδή δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του... και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα...
Ίσως τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά... θα δείξει...
Δεν είναι θέμα χρήσης της ισχύος που δίνει στους άνδρες η διαφορετική σωματική διάπλαση. Στις καθημερινές , ομαλές σχέσεις δεν χρησιμοποιείται αυτή η διαφορά. Δες όμως κάτι : Όταν ένας άνδρας βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο και βρίζει κάποιον άλλον έχει αποφασίσει ότι εάν θα πάει στο χειρότερο το πράγμα , όσες ρίξει και όσες φάει. Και απευθύνει την βρισιά σε έναν - όχι ίσο του αλλά - ίδιο με τον εαυτό του σε σωματότυπο και πιθανόν διάπλαση. Όταν μία γυναίκα βρίσει μία άλλη γυναίκα προφανώς έχει αποφασίσει και αυτή ότι θα μαλλιοτραβηχθεί εάν το ζήτημα πάει σε καυγά. Πως όμως μία δεσποινίς ή κυρία - που δεν είναι η Βερούλη ή η Κελεσίδου - αποφασίζει να βρίσει έναν άνδρα με διπλάσια μυική μάζα από αυτή που διαφεύγει.
-
Παντως, εκτος απο καποιες που ενω κανουν μ@λ@κια σε βριζουν και απο πανω, υπαρχουν και αρκετοι 'νταηδες' που χωρις σοβαρο λογο επιτιθενται μολις δουν γυναικες στο τιμονι. Δηλαδη, με το που δουν οτι τους 'παιρνει' βριζουν, φωναζουν, κορναρουν, απειλουν και κατεβαινουν απο το αμαξι. Αν ο οδηγος δεν ηταν γυναικα ομως δεν θα το σκεφτονταν καν να κατεβουν.Και δεν αναφερομαι στο να γινει κατι σοβαρο αλλα για ψυλλου πηδημα.
Προχθες ας πουμε στην Καλλιθεα, κοπελα αναβει αλαρμ κανονικα πολυ πριν το κενο και ο καραγκιοζης απο πισω παει και κολλαει πισω της, ενω εχει ηδη οπισθεν. Το γιδι οχι απλα δεν εκανε πισω αλλα με το που ειδε οτι ειναι κοπελα αρχισε κορνες και φωνες του στυλ 'φυγε μωρη μη σου...'.
Εγω ημουν πεζος και ειχα δει ολο το σκηνικο απο την αρχη και περιμενα να δω τι θα γινει. Με το που κανει οτι θα βγει του ορμηξα και ας πουμε οτι τελικα η κοπελα παρκαρε κανονικαΟλοι εχουμε φρικαρει και μας εχει βγει βια (αυτη ειναι και η φυση του ανθρωπου αλλωστε, οσο και αν δεν το παραδεχομαστε) απεναντι σε καποιους που θελανε να μας στειλουν στα θυμαρακια και ζητουσανε και τα ρεστα (γιατι αν ζητησει συγνωμη τοτε εισαι καφρος αν το τραβηξεις αλλο).
Το να κανεις ομως τον καμποσο σε μια γυναικα απλα γιατι εισαι σιγουρος οτι δεν θα τις φας και να αποθρασυνεσαι και να φερνεις την αλλη σε απιστευτα δυσκολη θεση ειναι πουστια.
Σκεφτειτε οτι καποιος τετοιος ξεφτιλας θα μπορουσε να βριζει και να κλωτσαει το αυτοκινητο της μανας/αδερφης/κοπελας/γυναικας σας. Θα τον διελυες ή οχι. -
Άλλη περίπτωση αυτή που έλεγα εγώ και άλλη αυτή που λες εσύ.
Σαφώς οι κομπλεξικοί θα κάνουν την μ@λ@κί@ τους. Όπως μου έχει τύχει και σε εμένα στα 18 μου με ένα παπί στη Λουίζης Ριανκούρ. Πετάγεται το βλήμα από το STOP , το παπί φρενάρει αλλά ακουμπάει με 3 ή 4 χλμ στο φτερό του και το βλήμα μου λέει ' Καλά δεν με είδες ; '. Ψάρωσα εγώ , νεαρός γαρ ( ο άλλος ήταν 35ρης ) και ψελλίζω ' Μα βγήκες από STOP '. Και μου απαντά ' Άντε να μη σε γ...σω , μ...κισμένο ' και έφυγε. . .
-
Αυτοι που με εκνευριζουν τρελά στον δρομο ειναι οι Αυστραλοπιθικοι που μιλουν στο κινητο και το αμαξι παει ειτε βαρκα γυαλο ειτε πανε σαν κοτες και ολοι απο πισω τους κανουν παρελασει στοιχισμενοι.
Ουστ απο δω απαισιοι, ελεεινοι και τρισαθλιοι τυποι, βρομερες και γλυωδεις σκουλικαντερες, κατακαθια.
ΥΣ.
Ουφ... ξεθυμανα. -
με μουτζα τρως μυνηση;
τι φλωριες ειναι αυτες... ελεοςτρελες μουτζες σε οποιον κανει μυνηση επειδη εφαγε μουτζα
_||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/ _||/
NA ΦΛΩΡΟΙ -
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
ratanplanΜα είναι απόλυτα λογικό να σε ενοχλεί, δεν έριξα δίκιο σε κανέναν και ούτε εγκρίνω τέτοιου είδους συμπεριφορές πραγματικά.
Όντως πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται το φύλο τους προκειμένου να 'βγούν από πάνω' σε πολλά ζητήματα...(να βρίσουν κάποιον και να την βγάλουν καθαρή ή να χτυπήσουν κάποιον)...εμείς αυτό το κατακρίνουμε...
Ουσιαστικά όμως κατακρίνουμε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το φύλο του για να υπερισχύσει...Αλλά δεν καταλαβαίνω... επειδή κάποιος είναι εριστικός τον βαράς, έστω και ελαφρά...αυτή είναι η λογική..?
ακόμα χειρότερα... αυτό που με απογοητεύει κυρίως δεν είναι η ίδια η πράξη μιας και άνθρωποι είμαστε και κυριευόμαστε από τα συναισθήματα μας αλλά η 'περηφάνια' που νοιώθει κάποιος για την συγκεκριμένη πράξη...επειδή δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του... και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα...
Ίσως τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά... θα δείξει...
Το πρωτο ειναι αυτο που ειπα. Το δευτερο ΔΕΝ ειναι αυτο που ειπα. Αυτο που ειπα ειναι την βριζεις επειδη σε βριζει και δεν σταματαει, της ριχνεις σφαλιαρα επειδη σου εχει ριξει αλλες 5 και ΔΕΝ σταματαει. Και μετα βγαινει και λεει 'χτυπησε γυναικα'. Ναι, χτυπησα γυναικα η οποια με χτυπαγε και δεν σταματαγε (οχι εγω προσωπικα, το σεναριο λεω). Γιατι οχι? Επειδη ειναι γυναικα? Γυρναμε στο πρωτο.
-
Ειμαι στη Μεσογειων λιγο πριν την Α.Παρασκευη.
Υπαρχει διασταυρωση με την Ηρ. Πολυτεχνιου.
Ηθελα να κανω δεξια εκει να μπω στην Α.Παρασκευη.
Μπαινω στη Λεοφ.Λωριδα καμια 200μετρα ποιο πριν και τσουλαω προς την διασταυρωση.....
Στη μεσαια, 10 με 20 μετρα πριν την διασταυρωση τσουλαει ταξι......
Σταματαει.....
Και στα καλα καθουμενα, 5 μετρα πριν τον φτασω, ανοιγει η πισω δεξια πορτα......Φρενα, ΚΟΡΝΑ.....
Αναγκαστικα να βαλω οπισθεν για να βγει η καρ...λα που ανοιξε την πορτα και να μπορει να κλεισει η πορτα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αναγκαστικα να βαλω οπισθεν για να βγει η καρ...λα που ανοιξε την πορτα και να μπορει να κλεισει η πορτα.....Δεν φταίει αυτή. Ο ταρίφας φταίει.
-
Οσο ανωμαλοι και αν ειναι, το βρισκω απιθανο ο ταριφας να της ειπε να κατεβει εκει. Πιθανοτερο το σκηνικο να ηθελε να κατεβει στο επομενο φαναρι (Αυτο που βγαινει απο την Α. Παρασκευη) και να ειχε ηδη πληρωσει, και επειδη κολλησαν στην κινηση στην μεσαια αποφασισε να κατεβει εκει και να περπατησει.
σε καθε περιπτωση, δεν ανοιγεις την πορτα χωρις να κοιταξεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δικαστηριο εδωσε συνυπευθυνοτητα σε καποιον που σταματησε σε STOP καθετο σε μονοδρομο, ελεγξε απο την μερια που ερχονται τα αυτοκινητα νομιμα και περασε. Επεσε πανω καποιος που ερχοταν αναποδα στον καθετο μονοδρομο και φυσικα δεν ειδε ο πρωτος επειδη δεν κοιταξε, και το δικαστηριο του εδωσε συνυπευθυνοτητα επειδη προκαλεσε ατυχημα περνωντας το STOP. Αντε πες μου μετα εσυ για δικαστηρια...Σκηνικό πριν 2 χρόνια :Κουλό STOP στην Ν. Ιωνία όπου και τα δύο στενά που σε διασταυρώνουν έχουν απογορευτικό στην έισοδο τους προς την κατεύθυνση της διασταύρωσης... Φίλος μου που το γνώριζε αυτό πέρασε απο κει αφρενάριστος και τον εμβόλισε με τα χίλια ένα impreza.Τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια σε μια δίκη που παρεβρέθησα και εγώ ακουγωντας στο τέλος την δικαστίνα να λέει στο φίλο μου : 'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.Το γεγονός ότι δεν σταμάτησες επειδή γνώριζες την παράπλευρη σήμανση δεν ελαφρύνει αλλά αντιθέτος επιβαρρύνει σημαντικά την θέση σου'.......Τελικά το Impreza χρεώθηκε μόνο ένα πρόστιμο για το απογορευτικό και ο δυστηχής φίλος μου τον πληρώνει μέχρι σήμερα και για πολύ ακόμη.Προσοχή παιδιά....
-
Οποιος κ αν φταει, Οπελ με πορτες Οκταβια.... ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!
-
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.'Μα δεν ακουσα καμμια σειρηνα, μωρη χαζοπροεδρινα!!!!'
-
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
δικαστηριο εδωσε συνυπευθυνοτητα σε καποιον που σταματησε σε STOP καθετο σε μονοδρομο, ελεγξε απο την μερια που ερχονται τα αυτοκινητα νομιμα και περασε. Επεσε πανω καποιος που ερχοταν αναποδα στον καθετο μονοδρομο και φυσικα δεν ειδε ο πρωτος επειδη δεν κοιταξε, και το δικαστηριο του εδωσε συνυπευθυνοτητα επειδη προκαλεσε ατυχημα περνωντας το STOP. Αντε πες μου μετα εσυ για δικαστηρια...
Σκηνικό πριν 2 χρόνια :Κουλό STOP στην Ν. Ιωνία όπου και τα δύο στενά που σε διασταυρώνουν έχουν απογορευτικό στην έισοδο τους προς την κατεύθυνση της διασταύρωσης... Φίλος μου που το γνώριζε αυτό πέρασε απο κει αφρενάριστος και τον εμβόλισε με τα χίλια ένα impreza.Τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια σε μια δίκη που παρεβρέθησα και εγώ ακουγωντας στο τέλος την δικαστίνα να λέει στο φίλο μου : 'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.Το γεγονός ότι δεν σταμάτησες επειδή γνώριζες την παράπλευρη σήμανση δεν ελαφρύνει αλλά αντιθέτος επιβαρρύνει σημαντικά την θέση σου'.......Τελικά το Impreza χρεώθηκε μόνο ένα πρόστιμο για το απογορευτικό και ο δυστηχής φίλος μου τον πληρώνει μέχρι σήμερα και για πολύ ακόμη.Προσοχή παιδιά....
Δικαστηρια σου λεει μετα....
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
'Μα δεν ακουσα καμμια σειρηνα, μωρη χαζοπροεδρινα!!!!'Χρησιμοποιήθηκε σαν επιχείρημα προκαλώντας ακόμη περισσότερη δυσαρέσκεια στην 'κυρία' Πρόεδρο η οποία απεφάνθει πως 'άκουγες δεν άκουγες το STOP σημαίνει STOP!' Και αναρωτίεμαι δεν υπάρχουν σταθερές αποφάσεις για κάποιο τόσο απλό συμβάν? Είναι δυνατόν μόνο και μόνο επειδή η πρόεδρος συμπαθεί πιο πολύ το 'STOP' απο το 'απαγορευτικό' ,να χαντακωθεί οικονομικά κάποιος?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.
'Μα δεν ακουσα καμμια σειρηνα, μωρη χαζοπροεδρινα!!!!'
Μα παλαιότερα είχε τιμωρηθεί μοτοσικλετιστής της αστυνομίας γιατί πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο (στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει το περιστατικό αν θυμάμαι καλά).
-
Ανεβαίνω την Φιλολάου Κυριακή πρωί και λόγο του αγώνα (Ο γύρος της Αθήνας) έχει αρκετή κίνηση.
Σταματάμε κάμποσα αυτοκίνητα στο φανάρι της διασταύρωσης με την Λ. Βουλιαγμένης.
Είμαι αριστερά με σκοπό να ανέβω ευθεία την Φιλολάου και βλέπω δεξιά μου Alfa 145 με γκριζομάλλη κύριο που έχει το αριστερό φλάς αναμένο.Λέω από μέσα μου, μάλλον το έχει ξεχάσει.
Πράσινο, ξεκινάμε όλοι και φυσικά η Alfa, κανονικότατα, αρχίζει να με κλείνει πηγαίνωντας αριστερά...
Κορνάρω, σταματάει για λίγο, λέω από μέσα μου, κατάλαβε το λάθος του ο άνθρωπος και πάω να συνεχίσω.Την στιγμή που είμαστε πλάι πλάι ξεκινάει και πάλι πηγαίνει αριστερά με κίνδυνο να τρακάρουμαι, τα πέρνω , κόβω και εγώ κόβω αριστερά (αναγκαστικά αφού πλέον δεν είχα που να πάω) και μπαίνω στην Βουλιαγμένης αλλά βάζω το αμάξι εντελώς κάθετα κλείνωντας του έτσι όλο το δρόμο.
Αρχίζει να βρίζει αυτός και σταματάει μισοκλείνωντας την Φιλολάου, αλλά οι υπόλοιποι οδηγοί που έχουν δεί το σκηνικό αρχίζουν και του κορνάρουν όλοι μαζί οπότε φεύγει και στο επόμενο στενό (50 μέτρα παρακάτω όλα και όλα) στρίβει επιτέλους αριστερά...
Γαϊδουριά αυτό που του έκανα και εγώ, δεν λέω, αλλά η όλη στάση του έδειξε ότι ενώ ήταν δεξιά πήγε με το έτσι θέλω και τον τσαμπουκά του να στρίψει χωρίς να κοιτάσει τί θα κάνουν οι άλλοι.
-
Ζώο ο ΜΑΛΑΚΑΣ που κλώτσησε το γατάκι μου, με αποτέλεσμα να του βγάλει το πίσω αριστερό ποδαράκι και να του το σπάσει, σε σημείο που δεν θα γίνει ποτέ καλά!
Τον Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον μπάσταρδο και εύχομαι να του συμβεί το ίδιο!
Ζώα ζώα ζώα [#2]