-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
και απο δεξια, νομιμοτατος ηταν (οχι ως προς την ταχυτητα, αλλα ως προς το οτι σε περασε απο δεξια). Και να σε ρωτησω κατι αλλο, αφου σε περασε απο δεξια με τοοοσα χαω, σημαινει οτι η δεξια λωριδα ηταν αδεια για παρα πολυ μεγαλη αποσταση. Οποτε τι δουλεια ειχες εσυ στην αριστερη???
Κατάλαβες για ποιο σημείο μιλάει; έχεις περάσει πρόσφατα από κει;
-
Και του έκανες χώρο;
-
Εγω με βλέπω κάποια στιγμή να περνάω απο πάνω μερικούς μηχανόβιους που μπαίνουν στο αντίθετο στο κατέβασμα της Πειραιώς απο Ομόνοια μέχρι Ιερά Οδο. Δίπλα μου να έχω λεωφορείο και τα μου****να να μην κάνουν δεξια παρα μόνο την τελευταια στιγμή αφού έχω πλακωθεί στα φρένα και έχω σταματήσει τελείως για να μην τους χτυπησω. Την επόμενη φορά που θα περάσω απο εκεί δεν θα κόψω... είναι εξωφρενικό αυτο που λέω δημόσια, αλλα δεν θα κόψω, θα χτυπήσω όποιον μου ξαναβγεί έτσι .
Αν θέλετε να παίξουμε whos the chicken θα παίξουμε... μόνο που εγώ θα είμαι μέσα σε 900κιλά σίδερο, αν κάνετε το λάθος εσείς θα βγείτε χαμένοι.... -
sv2 μη με μπριζώνεις κα ιεσύ και αρχίσω να γράφω τις τελευταίες 2 μέρες τι έχω τραβήξει με τους παπόβιους-σκουτερόβιους με τάσεις αυτοκτωνίας!
-
η τελευταία μόδα είναι και χωρίς φώτα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
sv2 μη με μπριζώνεις κα ιεσύ και αρχίσω να γράφω τις τελευταίες 2 μέρες τι έχω τραβήξει με τους παπόβιους-σκουτερόβιους με τάσεις αυτοκτωνίας!Ενα 'γαμω την μανα σου' νωμιζω οτι δεν φτανει.
Οχι μονο φταινε, αλλα ζιτανε και τα ρεστα...... -
Όταν είχα πει ότι έχουν τάσεις αυτοκτονίας...
Wagner, μεγειά!
-
Δεν βρίζω ποτέ μηχανόβιους...ειδικά αν φοράνε το κράνος.....
Μεγιά Αλέξανδρε....μήπως να μεγαλώσεις καμαι 30ρια πόντους το γκαράζ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
και απο δεξια, νομιμοτατος ηταν (οχι ως προς την ταχυτητα, αλλα ως προς το οτι σε περασε απο δεξια). Και να σε ρωτησω κατι αλλο, αφου σε περασε απο δεξια με τοοοσα χαω, σημαινει οτι η δεξια λωριδα ηταν αδεια για παρα πολυ μεγαλη αποσταση. Οποτε τι δουλεια ειχες εσυ στην αριστερη???
Κατάλαβες για ποιο σημείο μιλάει; έχεις περάσει πρόσφατα από κει;
νομιζω ναι. μιλαμε για το κομματι του δρομου αμεσως μετα την διχαλα στο τελος της Συγγρου, προς Γλυφαδα? Η λιγο πιο μετα, αφου εχεις περασει πανω απο την γεφυρα και εισαι στην αριστερη-καπακι-δεξια που βγαζει στο φαναρι του Τροκαντερο?
Σε οποια περιπτωση, μιλαμε για δρομο με 2 η περισσοτερες λωριδες οπου η δεξια ηταν αδεια για αρκετη αποσταση και ο high fidelity ηταν στην αριστερη? Ε και εγω αμα ερχομουν με πολλα σιγα μην καθομουν αριστερα να περιμενω να μου την αδειασεις για να περασω, ειδικα απο την στιγμη που το προσπερασμα απο δεξια ηταν νομιμοτατο (κυκλοφορια σε στοιχους) κλπ)...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
νομιζω ναι. μιλαμε για το κομματι του δρομου αμεσως μετα την διχαλα στο τελος της Συγγρου, προς Γλυφαδα? Η λιγο πιο μετα, αφου εχεις περασει πανω απο την γεφυρα και εισαι στην αριστερη-καπακι-δεξια που βγαζει στο φαναρι του Τροκαντερο?
Σε οποια περιπτωση, μιλαμε για δρομο με 2 η περισσοτερες λωριδες οπου η δεξια ηταν αδεια για αρκετη αποσταση και ο high fidelity ηταν στην αριστερη? Ε και εγω αμα ερχομουν με πολλα σιγα μην καθομουν αριστερα να περιμενω να μου την αδειασεις για να περασω, ειδικα απο την στιγμη που το προσπερασμα απο δεξια ηταν νομιμοτατο (κυκλοφορια σε στοιχους) κλπ)...
μόνο που η δεξιά της Συγγρού ΔΕΝ είναι άδεια στο σημείο εκείνο με τις κορίνες που έχουν βάλει, οπότε αναγκαστικά πηγαίνεις στη δεύτερη που σε βγάζει στην αριστερή της γέφυρας.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
sv2 μη με μπριζώνεις κα ιεσύ και αρχίσω να γράφω τις τελευταίες 2 μέρες τι έχω τραβήξει με τους παπόβιους-σκουτερόβιους με τάσεις αυτοκτωνίας!Το περασμένο Σάββατο πηγαίνω προς το σπίτι μου κάπου κοντά φτιάχνουν μια πολυκατοικία. Βλέπω ένα μηχανάκι να έρχεται αντίθετα (μονόδρομος) και κάνω λίγο δεξιά για να του δώσω χώρο να περάσει, είχα κρίση ευγένειας.
Αποτέλεσμα. Να πατήσω πάνω σε ένα μαδέρι με μια προεξέχουσα πρόκα και να αποκτήσω δυο δεξιά λάστιχα με τρύπες.
Άντε να βρω βουλκανιζατέρ Σαββατιάτικα να τα φτιάξω.Αλλά το έμαθα το μάθημα. Σε μηχανάκι που έρχεται ανάποδα ούτε χιλιοστό πλέον. Ας με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν (αρκεί να μη το πει και φύγει όπως συνήθως κάνουν) από πάνω του ναι στην άκρη όχι.
-
στο Μίτσου ή στο Οντα...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στο Μίτσου ή στο Οντα...?Μιτσού.
Όντα 'δεν', ένα PEUGEOT υπάρχει ο Χρήστος θυμώνει όταν το λέω έτσι..
(Το προτιμά aygo)
-
δεν είχες κι ένα Οντα?
-
Πέρναγα πεζός τις προάλλες την Ιπποκράτους, διασταύρωση με Ακαδημίας.
Πρασίνισε το φανάρι της Ιπποκράτους και έκανα να ξεκινήσω, οπότε ένας ντελιβεράς περνάει (σίγουρα με κατακόκκινο) ξυστά από εμένα που κατέβαινα στο οδόστρωμα.
'Έλα, έλα!' του φωνάζω
Σταματάει (!)...
'Τί έλα; Με κίτρινο πέρασα'
Γυρνάω και πηγαίνω προς το μέρος του, αυτός κατεβαίνει από το παπί...
'Πέρασες με κόκκινο. Όταν κάνεις μ@...κία μη ζητάς τα ρέστα'
'Πέρασα με κίτρινο και δεν ξέρεις τι λες'
και χωρίσαμε...Άρα τί κάνουμε; Τους δέρνουμε ή τους πατάμε; Κι εγώ πλέον δεν κάνω πίσω, ας βρουν τρόπο ν' ανέβουν στο πεζοδρόμιο, να πάνε πίσω, σκασίλα μου. Όσο για τους τύπους που βγαίνουν στο αντίθετο, φώτα και μαζεύονται σχεδόν πάντα. Άλλο η διευκόλυνση και ο σεβασμός σ' αυτόν που είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον οδηγό αυτοκινήτου κι άλλο να υποχωρείς σε θρασύδειλους.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μόνο που η δεξιά της Συγγρού ΔΕΝ είναι άδεια στο σημείο εκείνο με τις κορίνες που έχουν βάλει, οπότε αναγκαστικά πηγαίνεις στη δεύτερη που σε βγάζει στην αριστερή της γέφυρας.Δε σε εμποδίζει όμως τίποτα να πιάσεις δεξιά αμέσως μόλις περάσεις τις κορίνες.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μόνο που η δεξιά της Συγγρού ΔΕΝ είναι άδεια στο σημείο εκείνο με τις κορίνες που έχουν βάλει, οπότε αναγκαστικά πηγαίνεις στη δεύτερη που σε βγάζει στην αριστερή της γέφυρας.
Ακριβώς! Τελευταία έχουν βάλει κορίνες εκεί και με το ζόρι υπάρχουν δυο ρεύματα. Και επειδή έχει κορίνες, φοβάσαι να πας τέρμα δεξιά γιατί δεν ξέρεις για ποιο λόγο ακριβώς έχουν μπει... Ενας νορμάλ οδηγός, κόβει ταχύτητα και περνάει προσεκτικά. Ένας λακαμάς περνάει από παντού γιατί είναι...νομιμότατος να περάσει! Αφού αυτός βέβαια νομιμότατα πέρασε από δεξιά, κι εγώ νομιμότατα ήμουν αριστερά σύμφωνα με τον kacey... Εγώ απλά λέω πως ευχαρίστως να πήγαινα όπου χρειαζόταν να περάσει, αρκεί να προλάβαινα να τον δω έγκαιρα! Αλλά με τόσα που πήγαινε ήταν δύσκολο! Δεν το παίζω Παναγία κι εγώ τρέχω συχνά, αλλά όχι στην πόλη, το θεωρώ ανόητο και πολύ επικίνδυνο! Το ίδιο θεωρώ και τις μαγκιές με τα παντιλίκια σε κείνο το σημείο του δρόμου.
-
Λοιπον.....
δρομος με 2 λωριδες.
Ειμαι στην αριστερη στο φαναρη για να στριψω αριστερα.
Πρασινο.
Ερχεται απο τα αριστερα μου παπι..... την ωρα που ειναι διπλα στην πορτα μου, ξεκιναει ο μπροστινος μου.
Την στιγμη που αφινω το φρενο -το αστρα ειναι σειριακο- και αρχιζει να τσουλαει το αμαξι, το παπι, μπαινει καθετα μπροστα μου......
και στριβει δεξια, μπροστα απο το λεοφωρειο που ξεκινουσε εκεινη τη στιγμη.......Φρενα/κορνα εγω, φρενα/κορνα το λεοφωρειο.... επιβατες.... ολοι.... τερμα μπροστα....
αν δεν τον ειχα δει εγω η ο λεοφωριατζης, ενας απο τους διο μας θα ηταν αυτοφωρο τωρα, να κανει παρεα σε πρεζακια στην ψυρου....
Ευχαρηστω, ευχαρηστω.....
Το 'Πλοιο της Αγαπης' σε νεες περιπετιες.... Ανανεωμενο! -
Στη Λ.Βουλιαγμένης πρωί μετά το μετρό της ηλιούπολης, με κίνηση σχεδόν ακίνητοι, τα παπάκια και σκούτερ να κάνουν κόλαση! Απο παντού να πετάγονται το αποκορύφομα, τσακώθηκαν 2 παπόβιοι γιατί ο πίσω κόρναρε στον μπροστά γιατί δεν πέρναγε απο ένα σημείο που ο πίσω του έλεγε ότι περνάει ενό ο μπροστά έλεγε πως όχι!
Στην οδό Αμερικής μεταξύ Πανεπιστημίου και Ακαδημίας, περιμένω για 10 λεπτά στο πεζοδρόμιο, γύρω στις 6 να γίνετε πανικός η αμερικής να μην μπορεί να κουνηθεί γιατί όταν άναβε πράσσινο η ακαδημίας είχε φράξει το δρόμο της Αμερικής, πανζουρλισμός κόρνες παντού, παπόβιοι να περνάνε απο το πουθενά, να είμε στο πεζοδρόμειο και να σκέφτομαι να κατέβω στο δρόμο για μεγαλύτερη ασφάλεια, η αποθέοση? Μπροστά μου ακριβώς 50ρης σε μερκεντέ Ε κουρασμένος απο την όλη μέρα στη δουλειά του πάει να ξεκινήσει βαριεστημενος, και εκείνη τη στιγμή σκούτερ -μα είνα ιδυνατόν να κάνουν τόσο εκνευριστικό θόρυβο? - κατεβαίνει το πεζοδρόμιο 5 πόντους απο τον προφυλακτήρα του μερκεντε, σημειοτέον ότι είχε χοντρο κυλινδρικό πράσινο πασαλο, πάνω στον οποίο θα του έσπαγε τα πόδια το μερκεντέ....το κακό ΔΕΝ έγινε, τι έφτεγε ο τύπος με τη μέρκα να τρέχει στα τμήματα...δεν ξέρω.
Όλοι οι μηχανόβιοι που στην Οδό Γούναρη -ελληνικό γλυφάδα βούλα κλπ- καβαλάνε την μέση του δρόμου και πάνε, δεν πα να πετάχτηκε κάποιος απο το στενό και να θές να κάνεις τιμονιά προς το κέντρο του δρόμου στα @@ τους, εκεί αυτοί ιππαστή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αμα αναγκαστικα πας στην αριστερη, πασσο. ΑΛΛΑ, αφου ο φιλος λεει οτι τον περασε με πολλα απο δεξια, εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι καλλιστα και αντιστοιχα μπορουσε (και επρεπε) εκεινος να ειναι δεξια. Επειδη δεν εχω δει το σημειο (μενω πειραια οποτε σπανια στριβω απο Συγγρου προς παραλια/γλυφαδα), παω πασσο γιατι δεν καταλαβαινω ποσο κλεισμενη ειναι η δεξια.
Ακριβώς! Τελευταία έχουν βάλει κορίνες εκεί και με το ζόρι υπάρχουν δυο ρεύματα. Και επειδή έχει κορίνες, φοβάσαι να πας τέρμα δεξιά γιατί δεν ξέρεις για ποιο λόγο ακριβώς έχουν μπει... Ενας νορμάλ οδηγός, κόβει ταχύτητα και περνάει προσεκτικά. Ένας λακαμάς περνάει από παντού γιατί είναι...νομιμότατος να περάσει! Αφού αυτός βέβαια νομιμότατα πέρασε από δεξιά, κι εγώ νομιμότατα ήμουν αριστερά σύμφωνα με τον kacey... Εγώ απλά λέω πως ευχαρίστως να πήγαινα όπου χρειαζόταν να περάσει, αρκεί να προλάβαινα να τον δω έγκαιρα! Αλλά με τόσα που πήγαινε ήταν δύσκολο! Δεν το παίζω Παναγία κι εγώ τρέχω συχνά, αλλά όχι στην πόλη, το θεωρώ ανόητο και πολύ επικίνδυνο! Το ίδιο θεωρώ και τις μαγκιές με τα παντιλίκια σε κείνο το σημείο του δρόμου.
αυτος, εφ'οσον ησουν αριστερα και εντος πολεως σε δρομο με 2 λωριδες, νομιμοτατα σε περασε απο δεξια. Εσυ ΔΕΝ ησουν νομιμοτατα αριστερα εφ'οσον υπηρχαν δυο λωριδες, και η δεξια ηταν αδεια. Παραμενει οτι ειπα πιο πανω, οτι δεν ξερω/καταλαβαινω τι γινεται με την δεξια στο σημειο εκεινο, αλλα με μπερδευεις λεγοντας απο την μια 'με περασε με πολλα απο δεξια' και απο την αλλη 'εχει κορινες και δεν μπορεις να πας δεξια'.
Τεσπα, δεν εχει σημασια, απλα αμα δεν σε ενοχλησε περνωντας σε απο δεξια (ο καθενας στην λωριδα του), τοτε πιο το προβλημα?
Ζώα ζώα ζώα [#2]